PDA

View Full Version : MoJI9| 3a CbBeT PLS

DreamCatcher
03-28-2006, 03:04
Zna4i ot minalite dni si hvanah edno mn mn mn gotino momi4e(pone zamenee), ta kato se vidqhme na 1vata sreshta idvamata bqhme mn sramejlivi i predi da si trygne az se opitah da q celuna za 4a{}, no tq mi kaza da ne barzam. Sled tova v 4ata mi pita dali naistina q haresvam ili prosto se opitavam da q nakaram da spq s neq :(. Na dr den v edno kafe tq se dyrja dosta dobre v smisal 4e se gushkahme i t.n ligavni ama do {} pak ne se stigna shtoto me ubarka s tova koeto mi kaza (dali naistina q haresvam ili prosto se opitavam da q nakaram da spq s neq) Ta ako moje nqkoi da mi dade syvet kakvo da praviq shte e dobre :D da 4akam tq da reshi koga e gotovo ili da probvam az pak tnx a lot :D BB

sometimes_
03-28-2006, 12:34
Vsichki momicheta v nachaloto se nedoverchivi (pochti vsichki), izchakai q da razbere, che ne si s neq samo zaradi sexa, dokaji i,che naistina q haresvash, ne byrzai s deistviqta... :)

^sladyranka`
03-28-2006, 14:56
ami prosto izbarzva6.. po dobre poddarjai sega6noto polojenie bez da q pritiska6....prosto tq samata trqbva da razbere 4e moje da ti se ima vqra....6tom te e pitala zna4i si napravil ne6to s koeto si q nakaral da misli taka!Po-dobre zapo4ni da i obra6ta6 pove4e vnimanie i da i pokazva6 vav vseki udoben moment 4e naistina darji6 na neq......prosto tq samata trqbva da se 4uvstva dobre i kogato tova stane sigurna sam 4e sama 6te poiska da se celuvate ! Uspeh!

Mikohito
03-28-2006, 15:04
Аз ти предлагам да излезете поне още веднъж два пъти и отново да опиташ просто трябва да и покажеш че наистина я харесваш и не искаш само да я вкараш в леглото.

fti4ka
03-28-2006, 16:15
е това е днешната младеж... нема романтика само по чата се намират.. asl btw ok wtf... тцсссс