PDA

View Full Version : Kak moje da se promeni edno momi4e ?

exotic-girl
03-28-2006, 07:53
OT moq klas me haresva edno mom4e i go dokazva seki den . I az go haresvam no ponqkoga toi se darji mnogo stranno . Toi e mnogo gotino mom4e i mnogo momi4eta ot u4ilishteto go haresvat . Ot kakto e v tova u4ilishte vsi4ki mom4eta i momi4eta go iskat za kompaniq no useshtam 4e toi izpitwa k1m mene neshto po-razli4no . V sms-ite my toi mi pishe kolko me haresva i vinagi nakraq me celuva . No neznaq kak da podhodq . Toi i da me ostavi moje da si nameri mnogo priqtelki za mnogo b1rzo vreme . Az mnogo go haresvam i iskam da s1m s nego no loshoto e 4e toi ne e ot grada i nqmame mnogo golqma v1zmojnost da se vijdame . Az s1m mnogo sramejliva a toi - obratnoto . Kak moga da se otpusna i da s1m s nego bez toi da se s1mnqva dali go haresvam ? Po drug na4in - kak moga da se promenq ?Predvaritelno Tnx na si4ki !

freaky
03-28-2006, 08:40
Ami vij sia mila kolkoto i da ti e sdyhano i da si sramejliva prosto trqbva da preglutnesh si4ko da se ysmihnesh da go pokanish ako iska da izlezete nqkoi den.Sus sms ili li4no kakto ti si jelaesh...Tova v slychai che toi se tytka i na tebe ti pisne da chakash...O6te ne6to koeto moga da ti kaja e che az samata sam mn sramejliva i naprao pyskam boiata neprekusnato obache kogato trqbva da stava ne6to q s mom4e q v nqkakva sityacia pyskam edna SHIROKA ysmivka i se pravq che ne mi pyka za ni6to ama absoliutno ni6to...Probvai s trenirovki si4ko stava ;) BUDI NEPYKIST !!!

exotic-girl
03-28-2006, 08:49
Mersi mila ama ... to ibasi neznam kakvo da pravq i ot tazi siruaciq po4vam da v1rsha neshta koito ne sa za men iskam da kaja 4e takiva neshta nesam praila nikoga ... prosto k1to go vidq i se spicham . Toi e mnogo mil s mene i vinagi gleda kak da mi pomogne no az izglejda neshto nemoga da se otpusna i da s1m takava kakvato s1m :(

03-31-2006, 17:33
takiva kat teb sramezlivi riadko se srestat vece,a takiva kato nego ne sa za edna zena. :-k

PLAMENKO
03-31-2006, 17:57
ми за кво трябва да се променяш ... моита любов е много по отворена от мене , ама се разбираме перфект :wink:

ExTr3m3_GiRL
03-31-2006, 19:00
Просто не се променяй! Бъди себе си! Какво като той е много отворен нали те е харесал такава каквато си защо трябва да се променяш? Отпусни се бъди себе си и бъди с него!!! :lol: Просто е....

dream_for_you
03-31-2006, 19:48
i az ne razbiram,za6to trqbva da se promenq6 :-k .toi te e haresal takava,prosto se otpusni i budi sebe si,zabavlqvai se bez da ti puka