Влез

View Full Version : ...

03-28-2006, 11:35
bqsna sum! vinagi mom4etata na mpita vuzrast si padat po naduti kaki4ki!!!!!!!za6toooo!!!!!!!!!!!!!??????????????? ?????????sega haresvam edno mom4e toi mi e ot tancite!!!!!!!!!!!!!!no toi se zagovarq i ti4a sled kaki4kiteeeeee!!!!!!!!! mn sme6no i tupo zvu4i (znam) ama nikak ne mi e sme6no!davaite mneniq po vaprosa pls (na 14 sum a toi po4ti na 15 i si pada po nekvi na 16,17) pi6ete

Fat_phil
03-28-2006, 12:53
normalno e spored men!!! v dneshno vreme neshtata sa mnogo oburkani!!!

golemite momi4eta haresvat po-malki mom4eta a malkite momi4eta si padat po po-golemi batkovci i e malko tupo shtoto taka neshtata mnogo se preebavat ,NO.........

ta kvo da ti kaja az sum po-golqm ti po-malka :D
heh

Vrednia
03-28-2006, 13:03
а дали всичко не е свързано със секса? аз мисля че малките момчета търсят по големите момичета като варянт за по добър секс (или да се научат от "каката" ня някой неща) според мен е така нз кофтито е че всичко се свежда до секса ](*,) :lol: споко

Jenninka
03-28-2006, 13:54
Аз си мисля ,че е въпрос на вкус:)Ти що не си падаш по батковци?Зависи...от доста неща

^sladyranka`
03-28-2006, 14:00
mislq 4e 16-17 godi6ni ne sa kaki4ki!
i vmesto da se drazni6 ot takiva ne6ta za6to ne napravi6 ne6to po vaprosa....moje dori da ne e taka kakto ti si misli6... az sa6to hodq na tanci samo 4e edno e na tanci savsem drugo izvan zalata v koqto repetirame....ot dumite ti razbiram 4e ne ste koi znae kakvi priqteli... ako se spriqtelite i stanete po blizki moje i da si promeni6 mnenieto .. az naprimer ne bih tragnala s 15 godi6no mom4e,za6toto sa s dosta detsko mislene(ne 4e az sam mnogo po golqma
ama vse pak nali znae6 4e se razvivame po barzo ot momo4etata)moje bi tova vaji i za dosta golqm procent ot momi4etata...rqdko po golemi momi4eta obra6tat po specialno vnimanie na mom4eta po malki ot tqh.. po skoro obratnoto :))
Opitai da se sbliji6 s nego....po natatak sama 6te preceni6 kakvo da napravi6 ..Uspeh !

03-28-2006, 15:35
off emi toi 4oveka v4era razbrah 4e si pada po nai dobrata mi priqtelka i taka...nie s neq sme postoqnno zaedno i neam namerenie da se arame zaradi nekfo mom4e ina4e predi da go razbera pravih opiti da se sblijim no nie izvun zalata ni6to nqmame vreme da si akjem i edna duma 6oto toi otpra6va sas sestra si i ostanalite ot tancite(ne sme v edna posoka) i nqkvo mn tajno mi stava...pak i kat go razbrah tva v4era naprao mn se sduhah kvo da pravq??????kajete :smt009