View Full Version : OBI4AM GO!!!NO TOI NE ME RAZBIRA!!!
avito_{P}
03-28-2006, 16:28
imam problem i tozi problem produljava ve4e godina i polovina.obi4am edno mom4e no toi ne me razbira.smqta 4e sum malka a razlikata ni e samo 3 godini.pls pomognete mi.daite mi suvet kak da postupq.dali e uda4no da go zabravq i kak,ili da produljavam s tazi liubov.HELP MEEE!!!!!
Ami dokaji mu che ne si malka, che vazrastta i razlikata v godinite vi nqma znachenie ako tolkova mn mu prechat teq 3god... Mislq che parvo trqbva da opitahs predi da se otkajesh :wink:
Uspeh mila :smt006
kAdrOkoSkA
03-28-2006, 16:36
Ami dokaji mu che ne si malka, che vazrastta i razlikata v godinite vi nqma znachenie ako tolkova mn mu prechat teq 3god... Mislq che parvo trqbva da opitahs predi da se otkajesh :wink:
Uspeh mila :smt006
Tova bqh az :wink:
на колко години си ти,на колко момчето?
Докажи му противното ! Нищо не се постига лесно...... :-s ама накрая... :smt008 :)
Black_Cat
03-28-2006, 19:28
e ako ne6te da ti oburne vnimanie ,to nema smisal [-X razbiram te 4e 6te ti e trudno no nema kak
ako i toi te haresva 6te ti oburne vnimanie-no qvno ne e taka i prosto se opravdava s vuzrastta-tui 4e prosto trqbva da priemem 4e 4ovek ne vinagi moje da pe4eli-ponqkoga prosto ne6tata ne sa takiva kakvito bihme iskali da budat i togava ni e gadno,no az mislq 4e vseki edin mig si zaslujava nai malkoto za6toto e prekrasno da se 4uvstva6 jiv-
6te sre6ne6 i drugi mom4eta-ne idva kraq na sveta i qvno tova mom4e ne zaslujava vnimanieto ti 8)
bulgarche
03-28-2006, 20:13
heheeh...mnogo shte e qko da napravish "chudesa ot hrabrost" za da mu pokajesh kolko si golqma i posle da se otkaje savsem ot lapeshkiq ti akal. Nqma k'vo da mu se dokazvash...ili ne te ucenq ili naistina ne stavash.. :smt006
nqma smisul da se pravi6 na takava kakvato ne si-budi sebe si-ako tova mu haresa-suer-ako ne-pak super-kazah 4e jivotut ne svur6va s nego
i tova 4e edno mom4e ne te e ocenio ne trqbva da te ot4aiva-za vseki vlak si ima putnici
:smt006 \:D/
ако вече доста пъти ти казвал че си малка по добре да спре6,но ако ти го е казвал един път продължавай но според мен се откажи
6tom te misli za malka zna4i do krai 6e e taka kolkoto i da uposrtva6 primerno kolkoto i da si vliubena v nego nai dobre go zabravi..nameri si nqkoi dr koito nqma da te misli za "malka" kakto e kazal dr.... :smt019
aaa i 3 godini ne sa 4ak takava golqma razlika tapo izvinenie e tva
teenkopele
03-29-2006, 12:07
Това, че си по-малка от него с 3 години какво му пречи да разбере, че го обичаш?!? :o
В крайна сметка си зависи по какъв начин му го показваш. :wink:
Това, че си по-малка от него с 3 години какво му пречи да разбере, че го обичаш?!? :o
В крайна сметка си зависи по какъв начин му го показваш. :wink:
napulno sum saglasna s tova
Krem4eto
03-31-2006, 14:00
imam problem i tozi problem produljava ve4e godina i polovina.obi4am edno mom4e no toi ne me razbira.smqta 4e sum malka a razlikata ni e samo 3 godini.pls pomognete mi.daite mi suvet kak da postupq.dali e uda4no da go zabravq i kak,ili da produljavam s tazi liubov.HELP MEEE!!!!!
Първо колко е голям???На мене преди доста време ми се случи същото...той мислеше че съм малка :evil: аз какво не му говорих,че го харесвам,че го обичам,а той знаеше неговата,че трябва да си намеря някой на моята възраст...Но вече мина доста време и отдавна го превъзмогнах..дори разбрах,че наистина той не е кой знае какво!!!
ExTr3m3_GiRL
03-31-2006, 14:02
Аз мисля че това с годините е просто оправдание.Съжалявам, но момчето наистина май не те харесва и колкото и да се опитваш да му докажеш, че не си малка той си е изградил това мнение и не можеш да го промениш! Ако не е това и ако за него наистина са много 3 години и не може да оцени че го обичаш въпреки разликата просто не те заслужава намери си някои,който ще те оцени такава каквато си без да се доказваш и да се правиш на голяма работа само,за да го впечатлиш!
sexy_diva
03-31-2006, 16:44
Opitai da go zabravi6.Mislq,4e toi ti e dal da se razbere,4e ne proqvqva interes kam teb i moje bi e kazal tova,4e si malka za nego,za da ne te narani prekaleno.