Влез

View Full Version : Interesna statiq

sasha___
03-28-2006, 17:37
Zdraveite na vsichki! :D
Skoro chetoh v edno spisanie statiq za "pyrviqt pyt" i, chestno kazano, malko se uchudih, kogato prochetoh, che ne bi trqbvalo da teche kryv ili da boli mnogo. Tova bilo mit. Tzipata e mnogo tynka i moje da se skysa i ot karane na kolelo i sexyt e samo za udovolstvie i kogato boli, znachi ne e sex.I ako ima kryv, znachi partniora pravi neshto ne kakto trqbva. Tova, koeto az znaeh e, che e normalno da ima kryv, no pri nqkoo momicheta e normalno i da nqma. Statiqta malko me obyrka, zashtoto protivorechi na vseobshtoto nabliudenie.
Vyprosyt mi e dali tuk ima hora, koito znaqt dali tova e pravilno? Ne vinagi mojem da vqrvame na statii vyv sedmichnitzi, nali taka?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

LoLita^
03-28-2006, 17:50
sega kato pro4etoh tova se zamislih, naistina, dali e taka...no 4estno-kazano moje i da ima doza istina v statiqta. Shte ti kaja 4e az li4no go napravih za parvi pat tova lqto (na 17) i be6e s 4ovek koito e super i e mnogo opiten (24) i moje bi tova e imalo zna4enie za6toto toi na 100 procenta e znael kak da go napravi. I zaradi tova men me bolq mnogo mnogo malko i ne mi te4e izob6to krav. No razbira se ne mojem da badem 100 procenta sigurni dali naistina tova tvardenie e vqrno. Iz4akai da pr4ete6 o6te mneniq ot foruma :)

Siseetoo
03-28-2006, 22:33
LoLita^ Незнам дали това е съвпадение или не , но ситуацията ми е същата като твоята... бях на 17 , не болеше много и нямаше никаква кръв!
А по темата .. няма нужда да обръшташ толкова голямо внимание на всичко което прочетеш.Никога незнаеш дали то е лъжа или не.Просто бъди готов и за двете ситуаций . Успех 8) :D

LiLeNcEtOoO
03-29-2006, 05:22
nezna za6to no i az kato purvite dami i az go napravih lqtoto ne me bole6e mnogo i ne mi te4e nikakva kruv :P

favor_91
03-29-2006, 09:32
ami nz...a za kryvta pri nqkoi momi4eta q ima pri nqkoi q nqma !

djigi
03-29-2006, 11:51
Мисля, че възможността да ти се скъса химена при каране на колело е толкова колкото да родиш две двойки еднояйчни близнаци наведнъж! Една приятелка ми разказваше, че първият й път (когато била на 17-19 примерно) го направила с някакво гадже нито я боляло, нито й текло кръв и продължавали да правят секс до момента, в който скъсали.... после се залюби с друг и като го правили за първи път с него имало и кръв и болка (това й се случва като е на 22) И все пак, според мен, има нещо което се разкъсва => е нормално да има и болка и кръв!

03-29-2006, 15:50
pri mene nito imashe kruv nito nishto a bolkata beshe minimalnaaa daje mai pochti lipsvashe :mrgreen:

ro6li4ka
03-29-2006, 19:01
mi pri polojenie 4e ne6to se kysa nqma kak da ne boli...pyk tova za kryvta pri vseki e razli4no...jeni vsqkakvi...ima momi4eta koito imat po tynka cipa i takiva deto imat po debela...i zatova nqkoi im te4e kryv nqkoi ne...men li4no ne mi te4e kryv vypreki 4e mom4eto s koeto bqh o4akva6e to4no tova i 4ak se o4udi....bolkata ne e bila koi znae kakva pyk i be6e za malko..taka 4e v statiqta ima doza istina no vse pak momi4eta vsqkakvi :)

pitbullbg
03-29-2006, 20:44
pri sqko momi4e e razli4no ne gledai parvite 3 momi4eta 4e ne gi e bolqlo i 4e e nqmalo krav seki organizam si e savsem razli4en i sqko momi4e e razli4no tqsno i 6iroko... znam slu4ai koito momi4e koeto pravi sex.. e tolkoz tqsna 4e edvam i go e vkaral frenda...