View Full Version : Нещо му става на тоя....!
kissorankata
03-28-2006, 18:40
Значи малко сложно е, но ще го обясня....
Запознах се с едно момче в двора на училището ми, той е на 19 ама вечерта хубаво си говорихме....Нали така приятели 3-4 месеца, но нещо тази седмица започна да ми пише някакви неща по ICQ....Че ме обичал, че му избивало на сексуална страна и че причината за това съм била аз...говори ми на "мило,миличко,коте и пр." Не знам преди си чатехме като приятели само, а сега...Възможно ли е наистина да ме обича все пак е човек на 19 години влюбен в някое 13 годишно момиче..?Според вас вярно ли е или само се еба*а? :|
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
white_chik
03-28-2006, 18:45
6 godini ne sa malka razlika ama v posledno vreme e golqma moda malki momi4eta da hodqt s batkovci,a opri4inite za tva sa druga tema.Ot edna strana moje naistina da te haresva,a ot druga znae 4i si malka i lesno moje da te izluje ti sama trq da useti6
kissorankata
03-28-2006, 18:49
6 godini ne sa malka razlika ama v posledno vreme e golqma moda malki momi4eta da hodqt s batkovci,a opri4inite za tva sa druga tema.Ot edna strana moje naistina da te haresva,a ot druga znae 4i si malka i lesno moje da te izluje ti sama trq da useti6
Ми аз отдавна съм се усетила...Обаче тоя не е в ред бе...Една приятелка му каза че харесва там някое момче и той веднага "а тоя убитак ли бе грозен е..." и на друго момиче така каза.Не познава момчето и казва че е "тъп, убитак" и после отрича... :-k
Master_88
03-28-2006, 18:55
Бъди внимателна,не е изключено просто да иска да те "мине",за което може да съжаляваш след време
midnight...
03-28-2006, 20:41
абе според мен трябва да си имаш едно на ум :?
Black_Cat
03-29-2006, 08:51
Значи малко сложно е, но ще го обясня....
Запознах се с едно момче в двора на училището ми, той е на 19 ама вечерта хубаво си говорихме....Нали така приятели 3-4 месеца, но нещо тази седмица започна да ми пише някакви неща по ICQ....Че ме обичал, че му избивало на сексуална страна и че причината за това съм била аз...говори ми на "мило,миличко,коте и пр." Не знам преди си чатехме като приятели само, а сега...Възможно ли е наистина да ме обича все пак е човек на 19 години влюбен в някое 13 годишно момиче..?Според вас вярно ли е или само се еба*а? :|
Moderated by miloto
т.1 от Правилника :!:
v momenta az imam su6tiat problem kato tvoqt :smt010 samo 4e razlikata v godinite e po-malka, i az neznam dali da my vqrvam kato tva za mene e nevuzmojno da me Obi4a to tva nema nikva logika!a puk ot druga strana mai govori seriozno za6toto toi e mn dobri4ak i ne mi se vqrva da me luje.awe vop6te nz kakvo da si mislq ve4e :smt010
MrAnderson
03-29-2006, 08:53
При тази формулировка на заглавието какво според теб може да му става на един мъж? :lol:
Black_Cat
03-29-2006, 08:59
a na men nema li nqkoi da mi pomogne :smt022 e to kato se zamisli6 mai nikoi nemoje da mi vlezne v polojenieto
favor_91
03-29-2006, 09:12
moje i da e moje i da ne e -zavisi si ot 4oveka
ako ti haresva ni6ty ne ti pre4i da se vpusne6 v edna avantiura s nego......ako ne te obi4a kakvo pak pone 6te se pozabvlqva6 s nego...prosto dokato ne razbere6 dali naistina te obi4a ne vlgai mn 4uvstva kam nego za6toto 6te e kofti ti da se vliubi6 mn silno a nakraq da se okaje 4e toi samo si e pravil ebavka......... :smt019
Също бих потвърдила мнението на останлите да "си имаш една обица на ухото" и по- предпазливо да не ти замотае главата, но от начина, по който пишеш и се изразяваш ми изглеждаш интелигентно момиче, така че ще се справиш! Според мен си е от чисто "сексуална страна"
@Black_Cat и ти "опипай" терена... или както каза някой по-нагоре (не погледнах ника, съжалявам) може да се впуснеш в някоя авантюра- но, ако се увлечеш прекалено :?
teenkopele
03-29-2006, 12:10
Може би иска просто да те оправи. :-k
Добре ли го познаваш...замисли се. :)
Успех. :wink:
kakto nqkoi kaza pri taq firmulirovka ti mai si znae6 kvo mu stava na toq pi4 :smt007
tui 4e ne se zalugvai-6te te mine i to mnogo jestoko
ili ako vse pak ti smqta6 4e naistina moje da e vluben-NEKA PURVO TI GO DOKAJE-VSMISUL NE MU DAVAI VEDNAGA VSI4KO KOETO POISKA-ZNAE6 ZA KAKVO GOVORQ-6TOTO SLED TOVA 6TE SUJALQVA6
Zavisi i ot samoto mom4e!Moje i da te haresva,moje i samo da se ebava s tebe.Taka edin 10 god po golqm ot sestra mi i govore6e takiva...onakiva...i tq vze ta mu se varza,no az se name6ah estestveno.Vnimavai vse pak kakvi gi pravi6 s tiq batkovci!
sexy_dizzy
03-29-2006, 15:27
Може да те обича,може да го привличаш сексуално,но определено е сигурно,че не си му безразлична!Но все пак внимавай да не му се лепнеш веднага на врата,с времето ще разбереш дали си пада сериозно по теб,засега си кротувай!След време ще разбереш сама какво иска от теб.
krisi_sl
03-29-2006, 15:31
поговорете си малко по това какво ти отговоаря долу горе ще си изградиш представа какво чувства наистина пък и нали сте приятели трябва да си го поопознала...имай си едно на ум за всеки случай за да не съжаляваш след това. :!:
ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 20:28
ako ti haresva ni6ty ne ti pre4i da se vpusne6 v edna avantiura s nego......ako ne te obi4a kakvo pak pone 6te se pozabvlqva6 s nego...prosto dokato ne razbere6 dali naistina te obi4a ne vlgai mn 4uvstva kam nego za6toto 6te e kofti ti da se vliubi6 mn silno a nakraq da se okaje 4e toi samo si e pravil ebavka......... :smt019
И аз мисля така! Но гледай от тази проста авантюра да не стане по сериозно внимаваи все пак не е малка разликата и незнаеш какво иска
MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 17:32
Мила , той много добре знае, че в днешно време 13-годишните момичета са в разцвета на любовните изживявания , и че те отдават твърде много значение на това. Знае ,че като ти говори тези мили думи ще се впечатлиш. Явно няма наборче, което да му се хване и си търси някое наивничко и кротичко на 13. Целта му е да те вкара в леглото и нищо друго. Аз бих се страхувала от някой като него.. #-o
DiabolicAngel
03-30-2006, 17:54
Мирише ми на секс тука :roll:
MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 19:01
Мирише ми на секс тука :roll:
То не ,че мирише, точно това е замисълът. :lol:
Krem4eto
03-30-2006, 19:05
Не се влюбвай в красиви батковци!!!Те обичат да се подиграват с наивните момиченца!!! =; Помни ми думата! Той само се е*ава
SummeRLove08
03-30-2006, 21:25
Не му се връзвай,моя съвет!
kissorankata
Какво стана нали ходеше с 15-m-sf и ли той беше продукт на болната ти фантазия :-D
sexy_diva
04-01-2006, 14:43
Nikoi ne moje da ti kaje dali naistina te haresva.Ti sama trqbva da razbere6.Moje naistina da te obi4a,no e vazmojno i da iska samo sex.Vnimavai s nego.Ako re6i6 da ima ne6to mejdu vas parvo go izpitai.
ThePainIsReaL
04-01-2006, 14:47
На 19 и на 13 .. познавате се от не повече 4 месеца ... и хоп той те обича ..
Чисто и просто секс..
He3HauKa
04-01-2006, 16:01
Vij prosto tuka nevazmojno da se govori za lubov .... Prosto si go kefish ima privlichane i t.n. Ako i ti go haresvash nqma nishto losho da opitash no vse pak trqbva da imash edno na um za da ne si blyskash glavata posle ](*,)
MrAnderson
04-01-2006, 16:12
На 19 и на 13 .. познавате се от не повече 4 месеца ... и хоп той те обича ..
Чисто и просто секс..
Не се обиждай, но това, което казваш е несъстоятелно. За 4 месеца могат да се случат доста неща. Казвам го от личен опит.
kissorankata
04-01-2006, 19:50
kissorankata
Какво стана нали ходеше с 15-m-sf и ли той беше продукт на болната ти фантазия :-D
Не е продукт на моята фантазия...!Просто това вече е минало....
ami da vuzmojno e da te obicha...za lubovta nqma granici,no go nakarai da ti dokaje che ne se ebava i che te obicha naistina,ako iskash da imash neshto poveche ot priqtelstvo s nego de,no ako ne iskash mu kaji che iskash da si ostanete predishnite priqteli,a i shtom go izbivalo na seksualno moje da iska seks!
PoTTerKa
04-01-2006, 22:05
А той казвал ли ти е, че те обича или ти сама си мислиш така? Сигурна ли си, че просто не иска да легне с теб? Иначе какво да ти кажа...Ти го познаваш най- добре, ние не можем да ти кажем дали той те обича или не :arrow: ти си знаеш най- добре как да постъпиш.