View Full Version : Moderated by W.I.M.: Дали съм му безразлична ?
sladkata_sladuranka
03-28-2006, 20:45
problema mi e svarzan s mom4e...na4i nz kvo stana kato cqlo ima6e ne6to mejdy nas i o6te ima(v smisul 4e se vijdame seki den i sme si super blizki)no....na4i nz kakvo stava za6toto toi prosto nz dali iska ne6to ot men no ne neiska da sum i s nqkoi drug(koito i da e bilo)Nemoga da shvana za6to stava taka i vse na men se slu4va:( ](*,) Nz vaprosa mi e dali izob6to izpitva ne6to kum men sled kato toi dori se darji s men kato pove4e ot pr no nz 6to ne pravi ni6to osven da me pazi ot si4ki mom4eta i demek da me iska samo za sebe si i postoqnno mi se sardi zaradi darjanieto mi s drugite mom4eta :(ZA6TO,KAKVO STAVA DALI SUM MU BEZRAZLI4NA?
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Nofacenoname
03-28-2006, 21:26
Изглежда не си!За да те пази значи има нещо.. :D
kAdrOkoSkA
03-28-2006, 21:32
Dam ... i spored men ne si mu bezrazlichna :wink:
teenkopele
03-28-2006, 21:38
По това, което чета изобщо не си му безразлична. :D
Тръгвай с него. :)
Успех. :wink:
suglasna sum s vsi4ki mneniq
sexy_diva
04-01-2006, 16:23
I az sam saglasna s vsi4ki mneniq.Sigurno te haresva,no ne smee da ti go kaje,za6toto smqta,4e 6te go otblasne6.
ProstoAz
04-01-2006, 17:10
По това, което казваш разбирам, че той май няма някакви по-сериозни намерения (и чувства) към теб, а просто изпитва някакво чувство за собственост.
Тпй е на принципа "Моето си е мое, чуждото е общо", но какво си е неговото в този случай? Ти да не си някаква красива вещ, която той притежава, служеща само за украса (не и за "ползване")? Дали пък по този начин просто не помпа самочувствието си - "тя е моя и на никой друг, но аз не я искам"?
По това, което казваш разбирам, че той май няма някакви по-сериозни намерения (и чувства) към теб, а просто изпитва някакво чувство за собственост.
Тпй е на принципа "Моето си е мое, чуждото е общо", но какво си е неговото в този случай? Ти да не си някаква красива вещ, която той притежава, служеща само за украса (не и за "ползване")? Дали пък по този начин просто не помпа самочувствието си - "тя е моя и на никой друг, но аз не я искам"?
mdaaa napulno sum suglasna [-( no vse pak si pogovorete na taq tema i v kuv smisal ste super blizki kato priqteli ili....?(neshto povevveche) :?:
Black_Cat
04-01-2006, 17:24
emi mnogo e povurhnostno kakvoto i da ti kaja nai-dobre ti si znae6,no vse pak 6te izkaja svoeto mnenie :arrow: ne si my bezrazli4na,toi te revnuva
sexy_dizzy
04-02-2006, 13:00
Че те харесва,харесва те,избий си го от главата обаче,че ще се получи нещо,ако си стоите на гъза или се заглеждаш по други момчета пред него.Напротив,показвай му чувствата си,а ти имаш такива,нали?!Не чакай да ти го отнеме някаква случайна пикла,а докато имаш възможност поговори с него и действай!Недей да го изпускаш,защото когато той си намери друга,има вероятност да се разкайваш!
CVETELLINA
04-02-2006, 13:24
дам,най-вероятно не си му безразлична,но просто той не знае как да покаже,че има някакви чувства към теб,може би го е страх да не го отблъснеш.Но щом Но щом и ти го харесваш действай,поговорете си :wink: Успех O:) O:)
sometimes_
04-02-2006, 18:03
Че те харесва,харесва те,избий си го от главата обаче,че ще се получи нещо,ако си стоите на гъза или се заглеждаш по други момчета пред него.Напротив,показвай му чувствата си,а ти имаш такива,нали?!Не чакай да ти го отнеме някаква случайна пикла,а докато имаш възможност поговори с него и действай!Недей да го изпускаш,защото когато той си намери друга,има вероятност да се разкайваш!
Napylno sym syglasna. Momcheto ti pokazva, che te haresva, a ti se chudish i maesh dali ne si mu bezrazlichna? Q mu kaji kakvo chuvstvash i...Be haPpY ! :)
OPREDELENO IMA 4UVSTVA NO VUPROSUT E KAKVI!!
PO-SKORO IZGLEJDA 4E IMA SOBSTVENI4ESKO 4UVSTVO KUM TEB I KAKTO NQKOI VE4E KAZA TE IZPOLZVA DA SI POMPA SAMO4UVSTVIETO
NO NIE MOJEM SAMO DA GADAEM
NAI-DOBRE POGOVORETE I ISKAI DA IZQSNITE TOZI VUPROS-POPITAI GO KAKVO IZPITVA-INA4E NEMOJE6 DA OTGATNE6 SUS SIGURNOST [-X
ExTr3m3_GiRL
04-02-2006, 18:15
Napylno sym syglasna. Momcheto ti pokazva, che te haresva, a ti se chudish i maesh dali ne si mu bezrazlichna? Q mu kaji kakvo chuvstvash i...Be haPpY ! :)
Да много правилно :) Напълно съм съгласна нямам какво друго да добавя! Просто действайте вижда се че се харесвате :lol: