PDA

View Full Version : Привличане, Харесване, Влюбване, Обичане

WOW
03-28-2006, 21:27
Така... Ние използваме тези думи без да осъзнаваме коя какво точно означава и каква сила има! Значи според мен те трябва да са подредение в този ред и означават:
Привличане - просто някой на спирката, в автобуса, по улицата, в кородира те кефи и толкова! Моментно нещо... По принцип всяко хубаво момиче(в повечето случаи момиче с хубаво тяло) и момче привличат срещуположния пол...
Харесване - малко по силно от привличането... Видял(а) си я(го) за втори, трети път и ти харесва как изглежда(не само тялото, но и лицето, прическа, походка и т.н.) Някак си ти тя(той) ти изглежда по-различно. Според мен за да си харесаш някой определен човек, ти трябва да го видиш поне два, три пъти и не е задължително да го познаваш лично!
Влюбване - За това нещо задължително трябва да познаваш човека!!! Не можеш да се влюбиш само във външния и(му) вид! Влюбваш се в самия човек като цяло - външен вид, характер и т.н. Вече се чувстваш на седмото небе, всичко е розово...
Обичане - За това е задължително и тя(той) да отговаря на чувствата ти!!! Не може да обичаш някой, който е безразличен към теб!!! Тя(той) е всичко за теб! Би направил(а) всичко за нея(него) Най-вишата част от това велико чувство ЛЮБОВТА!!!

Съгласни ли сте с мен? Интересно ми е какво мислят останалите по въпроса!

teenkopele
03-28-2006, 21:57
Не съм съгласен с някои неща, но в крайна сметка всеки има собствени представи и разбирания. :)

03-28-2006, 21:58
Не съм съгласен с някои неща, но в крайна сметка всеки има собствени представи и разбирания. :)

Кажи с кое по-точно не си съгласен!?!

ledenata_kralicA
03-28-2006, 22:17
ne e verno 4e ne e taka
vsi4ko e absoliutno taka pone za men:) :smt007

`Death`Whore`
03-29-2006, 06:27
За да обичаш, трябва и той да обича? Много си заблуден, щом си го написал.

marche
03-29-2006, 07:20
poprincip gore dolu e vqrno

sometimes_
03-29-2006, 08:25
Mm ima i nqkoi neshta, koito ne syotvetstvat s moeto mnenie... :wink:

ZLA
03-29-2006, 11:52
Ima i verni ne6ta no baq ima i deto ne sa taka ..no vse pak vseki si ima mnenie :smt019

musik
03-29-2006, 11:56
ne sum suglasna samo s tove 4e za da obi4a6 trqbva da sa spodeleni 4uvstvata-ne e zaduljitelno-sigurna sum v tova
[-(

teenkopele
03-29-2006, 12:16

Кажи с кое по-точно не си съгласен!?!

Както казах, всеки си има собствено мнение. За едни може да е така, за други не. :mrgreen:

bagsi
03-29-2006, 13:17
Saglasna sam s teb,no... v dnes vsi4ko e privli4ane za edna ve4er xixi

03-29-2006, 13:20
i ot kade na kade moje da obi4a6 samo toq koito te obi4a basi typotiqta!da si 4uval za nespodelena lubov?

sexy_dizzy
03-29-2006, 15:23
i ot kade na kade moje da obi4a6 samo toq koito te obi4a basi typotiqta!da si 4uval za nespodelena lubov?
Съгласна съм!!!С твърденията за влюбването и обичта не съм съгласна!Изобщо!!!

03-29-2006, 16:26
За да обичаш, трябва и той да обича? Много си заблуден, щом си го написал.
i az sym na tova mnenie...Kak spored tebe togava sushtestvuva nespodelenata lubov ako vseki koito obichashe beshe obichan ot tozi chovek nqmashe da ima nespodelena lubov!

alice```
03-29-2006, 19:18
ne sum suglasna samo s tove 4e za da obi4a6 trqbva da sa spodeleni 4uvstvata-ne e zaduljitelno-sigurna sum v tova
[-(
иначе-съгласна

svetla_88
03-29-2006, 19:26
има верни неща

ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 19:28
Мда аз съм съгласна също нооо сам на друго мнение за обичта не е задалжително да си обичан за да обичаш има и несподелена любов ии не я пожелавам на никой [-X

WOW
03-29-2006, 19:52
Значи пуснах тази тема за да видя дали найстина ние осъзнаваме значението на тези думи! И както гледам почти никой не го осъзнава! Ние използваме тези думи без да знаем как! Не искам да говоря за определени случки, защото всеки от нас е попадал в какви ли не ситуации и сам за себе може да определи какво чувства и до каква степен! Тук просто исках да коментираме смисъла на тези думи, значението им...

Вие казвате, че не сте съгласни с определението на думата обич! Казвате, че може да обичаш някой, без тя(той) да споделя чувствата ти?! Говорите за несподелена любов... любов! В нито един пост не прочетох несподелена обич!!! За това несподелената любов се отнася към влюбването! Може да си влюбен до полуда, безкрайно в някой, но не и да го обичаш(поне в смисъла на думата обич), ако тя(той) не изпитва нищо към теб!!! Не не може да обичаш някой, който не отговаря със същото... Обичта е най-силната степен и е достижима само ако я има от двете страни...

Ini4ka
03-29-2006, 19:56
ne sym saglasna:) m/u haresvane i lubov trea ima ne6to ili pak haresvaneto da e po vseobhvatno:)

`Death`Whore`
03-29-2006, 19:57
Момченце, много по-важно е какво искаш да изразиш, а не какво изразяваш с гласните си струни и устната кухина.

sexy_diva
04-01-2006, 15:44
I az kato drugi ne sam saglasna,4e za da obi4a6 trqbva i teb da te obi4at.Opredeleno ne e taka.