Влез

View Full Version : Как да и докажа 4е я оби4ам!!

MuJkA_SuLzA
03-29-2006, 11:27
Здравеите.Моят проблем е 4е харесвам едно моми4е но нея малко я е срам.Веднъж и предложих но тя не ми отговори.Продалжавам да я оби4ам но незнам как да и го докажа!!!Моля ви помогнете ми!! :-k ](*,)

ZLA
03-29-2006, 11:30
liubovta mn trudno se dokazva spored mene......napravi ne6ty za neq nqkakv jest nqkakva samojertva...dokazvai s deistviq a ne sas dumi liubovta si....i rano ili kasno tq 6te go osaznae 4e q obi4a6... :smt019

musik
03-29-2006, 11:52
hi pi4
razbiram 4e q haresva6 mnogo-edinstveniqt na4in da i dokaje6 lubovta si e 4rez deistiviq a ne samo s dumi-t.e.-obru6tai i mnogo vnimanie,govorete,pokani q da izlezete navuni da se opoznaete-moje bi tq se sramuva i za tova ne ti e otgovorila a drugiqt variant e da ne te haresva-no kakvato i da e istinata ti si dlujen da opita6-prosto nqma drug na4in
haide deistvai i uspeh :)

teenkopele
03-29-2006, 12:23
Най-малкото можеш да поговориш с нея и да се опиташ да й обясниш. :wink:
Подари и примерно едно цвете- нещо малко, но значимо. :)
Успех. :wink:

sladur4eto{P}
03-30-2006, 08:13
oooooooo brat mi v koq si vluben be ela pri kaka si 6te ti dade savet4e :-D az se dosetih koq e ako ne ti obra6ta vnimanie privle4i go s ne6opitai q dali e pomislila nad predlojenieto ti ili ne6to takova deistvai!uspeh :-D

Malko_kote
03-30-2006, 08:47
Vij sega, ti trqbva da i pokaje6 purvo 4e si pada6 po neq.Sled to va da i dokazva6 lubovta si. :) Imai na predvit 4e lubovta si nqma kak da dokaje6 samo kato i pravi6 komplimenti i pro4ie.Dokajii q s deistviq.Pokaji 4e ima6 4uvstva kum neq, kato v dadena situqciq q za6titi6 ili qpokani na sre6ta, ne6to takova.Vnimavai samo kakvi dumi 6te izpolzva6 za tova, za6toto nie momi4etata sme mn 4uvstvitelni :lol: imam v predvit da ne q zasegne6 bez da iska6.Ne razbiram za6to q e sram taq tvoita macka kato to..........nz.E dano sum ti pomognala.

sladkoto_Eli
03-30-2006, 09:10
Dokaji i tova koeto 4uvstva6, zaradvai q s ne6to , pokaji i 4e q obi4a6 9i ako i tq naistina ima 4uvsva kum teb 6te ti otvurne sus su6toto :D

PoTTerKa
03-30-2006, 09:40
Защо трябва да доказваш любовта си по този начин? Просто я обичай и прави това, което ти идва отвътре. Тя ще го оцени (зависи какво правиш де). Обръщай й достатъчно внимание, разбирай я, нека да види, че тя означава нещо за теб и че държиш на нея. Първо й докажи това. Нека те забележи. След това вече ще се бъхтиш с доказване на любов, щото то никак не е лесно...

lindeman_
03-30-2006, 12:26
Здравеите.Моят проблем е 4е харесвам едно моми4е но нея малко я е срам.Веднъж и предложих но тя не ми отговори.Продалжавам да я оби4ам но незнам как да и го докажа!!!Моля ви помогнете ми!! :-k ](*,)

Ти на колко години си, тя на колко е ... дай малко повече инфо за отношенията ви, за да знаем как да ти помогнем. "Повече дейстива, повече чувства..." пълни глупосто. Колкото повече и играеш по свирката, толкова повече ще те върти. Ти трябва да си бад бой , а не доброто момченце .... сещаш ли са :) ... та опиши по-подробно обстоятелствата, за да ти кажа как да е свалиш и да стане твоя за отрицателно време :))

akademika
03-30-2006, 12:28
Aka kakwa e taq rabota - "pokaji s dejstwiq" ami kajete kakwi dejstwiq de- za6toto sym siguren 44e towa toj we4e go znae !!!

MuJkA_SuLzA
03-30-2006, 12:38

Ти на колко години си, тя на колко е ... дай малко повече инфо за отношенията ви, за да знаем как да ти помогнем. "Повече дейстива, повече чувства..." пълни глупосто. Колкото повече и играеш по свирката, толкова повече ще те върти. Ти трябва да си бад бой , а не доброто момченце .... сещаш ли са :) ... та опиши по-подробно обстоятелствата, за да ти кажа как да е свалиш и да стане твоя за отрицателно време :))
Еми аз сам на 14 а тя е на 13 тфа с деиствията ве4е пробвах и така нататак но ни6то не става хаиде сега помагаите!! :smt102 4е незнам какво да правя!!!

lindeman_
03-30-2006, 13:32
Еми аз сам на 14 а тя е на 13 тфа с деиствията ве4е пробвах и така нататак но ни6то не става хаиде сега помагаите!! :smt102 4е незнам какво да правя!!!

така ... тя е 7-ми клас ... което узначава, че се ръководи от приказките на нейните съученички. Ако нейните съученички си говорят за теб, че си пич, че си готин .. значи тя веднага ще почне да те харесва, защото няма да иска да остане по-назад, ще си мисли, че като е с теб, нейните приятелки ще я харесват, ще и се радват, тя ще бъде водеща фигура в компанията :) момичетата на тази възраст, точно това искат :)) така че пичага, моя съвет е най-напред да спечелиш симпатиите на нейните приятелки :) и след това се заеми с нея :) тя е на 13 .. лесна е за маниполиране :)) Не и прави подараци, не и показвай, че имаш чувства към нея .. само си приказвайте, но малко ... кажи и нещо интересно за теб, но не и казвай всичко, само открехни даден въпрос. нека тя почне да се интересува от теб, ти ще бъдеш по-интересен от останалите пичове :)) така ще бъде твоя на !

и запомни .. не дей да бъдеш аругантен и да се държиш кофти с нея и приятелките и. ти трябва да си пича, на който те ще се възхищават, а не най-обикновен пубер чиито приятели са тапаците от махалата, които играят на криеница и се плюят ... както и да е ... :) просто направи така че да им бъдеш интересен :) така не 1 ами всичките ще бъдат твои:) тогава ти ще правиш избора приятелю, а не мацките :)) чат ли си :)) надявам се да си ме разбрал :)) успех :wink:

03-30-2006, 13:43
ae viq ludi li ste xaxa. az na moita ot 3 meseca i obqsnqvam 4e ne haresvam nikoi dr i t.n obryshtam i vnimanie i tq pak. nema kfo da se naprai si4ko si e ot horata

midnight...
03-30-2006, 15:13
мии според мен не е нужно да се доказваш, защото тя ако не те харесва и на луната да се качиш пак няма да те хареса, бъди себе си!

MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 17:14
Намери начин да говориш с нея ИнДиректно. Как ли? Научи и Мобилния номер, как се пише в чата, скайп , и-мейл. Използвай ги като й пишеш това ,което изпитваш към нея и ,че няма от какво да се срамува или страхува. Докажи й ,че няма да съжалява, ако се хване с теб ли. Как ли? Момичетата понякога са много наивни. Ако я обсипваш постоянно с любовни смс-и бъди сигурна ,че бъде впечатлена, освен ако сърцето й не е запленено от друг. Айде успех!

Tedka-Medka
03-30-2006, 18:25
liubovta mn trudno se dokazva spored mene......napravi ne6ty za neq nqkakv jest nqkakva samojertva...dokazvai s deistviq a ne sas dumi liubovta si....i rano ili kasno tq 6te go osaznae 4e q obi4a6... :smt019

съгласна съм с това мнение ;)

lindeman_
03-30-2006, 18:28
Намери начин да говориш с нея ИнДиректно. Как ли? Научи и Мобилния номер, как се пише в чата, скайп , и-мейл. ...

Пълни глупости ... !

MuJkA_SuLzA никога, ама никога не използвай интернет като средство за общуване с момиче, което имаш за цел да съблазниш [-X нима си недъгав да използваш пълноценно комуникативните си способности ? Отивай при нея наживо и я зарибявай :wink:

MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 18:53
Намери начин да говориш с нея ИнДиректно. Как ли? Научи и Мобилния номер, как се пише в чата, скайп , и-мейл. ...

Пълни глупости ... !

MuJkA_SuLzA никога, ама никога не използвай интернет като средство за общуване с момиче, което имаш за цел да съблазниш [-X нима си недъгав да използваш пълноценно комуникативните си способности ? Отивай при нея наживо и я зарибявай :wink:

Това не е отворено 20 годишно момиче, което ще знае как да реагира в момента. Това е едва процъфтяваща млада девойка, която тепърва ще разбира какво е това чувство и то ще я наранява все повече и повече. Тя може и да го харесва, но като се срамува , при срещата с погледите им тя може да се стресира и да му окаже от страх... замисли се малко... Мисля ,че съм момиче и малко повече знам за тези трепети и усещания.

Krem4eto
03-30-2006, 18:57

Попитай я,за отговора й,а ако тя ти отговори отрицателно,просто мисли едно "Отхвърляш ме?Ти губиш!Незнаеш какво изпускаш!!!"

Glezlata
03-30-2006, 18:59
Kaji i,4e e nai hubavoto ne6to koeto si sre6tal i,4e nqma da sujalqva,ako bude s teb. :mrgreen:

MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 18:59

Попитай я,за отговора й,а ако тя ти отговори отрицателно,просто мисли едно "Отхвърляш ме?Ти губиш!Незнаеш какво изпускаш!!!"

Да, това е добър съвет, но момчето в момента е опиянено от нея и въобще не може дори да си представи такива разсъждения. Не е толкова лесно, колкото ние го обясняваме просто.. [-X

Krem4eto
03-30-2006, 19:27

Да, това е добър съвет, но момчето в момента е опиянено от нея и въобще не може дори да си представи такива разсъждения. Не е толкова лесно, колкото ние го обясняваме просто.. [-X

Права си! Но ако той иска да я има,трябва да й каже,иначе ще съжалява...Пък и в любовта,винаги трябва да поемеш риск!Иначе,ще се нарече ли любов :smt007

honey_reflection
03-31-2006, 19:05

Tova che e sramejliva nishto ne moje da pomogne!!
No na dokazvash che naistina nqkoi obichash e adski trudno! Tova koeto si mogl si go napravil.. no moje opitai se pak da pogovorish s neq.. dano da te razbere :);)

sexy_diva
04-01-2006, 15:10
Ima mngo na4ini da i pokaje6 4e q haresva6.Zavisi ot neinite predpo4itaniq,no kato za na4alo i razkrii 4uvstvata si po romanti4en na4in,koito 6te q raz4uvstva.