djigi
03-29-2006, 12:52
И тъй като тук е "мястото за предложения, похвали, критики и въпроси" - разбира се, че и аз ще кажа какво мисля за teenproblem.net Първо да се извиня, че може би има подобна тема, където да пусна и моето мнение, но точно поради първата ми критика пускам "нова тема", а тя е за кирилицата- много по-приятно би било всички мнения да са с буквичките, с които пишем на лист! Да не говорим и колко по-лесно би било за четене, защото всеки си има различен стил на писане чрез латиница (за едни "j" e "ж", за други- "й" и т.н.)- както и да е, но според мен би било доста по-красиво! и по-лесно за търсене на теми и мнения. Другото нещо, което ми е направило впечатление е, че може да пишеш без регистрация - абсолютно не се опитвам да наруша неписаното задължение на потребителите "да не се месят в работата на Админа". Още нещо, което по скоро е като въпросче: не може ли да се "докладва" на модераторите за неспазването на някое от правилата от страна на потребителите? Една "похвала" за новия дизайн на сайта - много е свежарски и поставен в точното време на прииждащата пролет! Също така много ми харесва, че има огромен набор от иконки и спокойно можеш да изразиш подробно всичките си мисли! Благодаря за отделеното внимание. Само напред и нагоре!