PDA

View Full Version : Predatelstvoto

love`is`everything
03-29-2006, 14:57
Zdraveite :lol:
Iskam da vi pitam nqkolko vyprosa,koito me interesuvat: :D
:arrow: Kakvo mislite za predatelstvoto?
:arrow: Moje li nqkoi da byde vash predatel i vash priqtel?
:arrow: Predavali li sa vi nqkoga?Koi?Za6to?Kak se po4uvstvahte?
:arrow: A vie predavali li ste nqkogo?Kogo?I izvinihte li mu se za tova?

Blagodarq vi predvaritelno :wink:

Don't worry be happy :lol: \:D/ :P 8)

Coki
03-29-2006, 15:02
http://www.teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=206

http://www.teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=721

http://www.teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=813

terry
03-29-2006, 15:08

Don't worry be happy :lol: \:D/ :P 8)Zdrasti !
zna4i eto ti gi i moite otgovori :
:arrow: Predatelsvotoe etno ot nai gadnite ne6ta,nenavijdam go zaedno s predatelite!
:arrow: Ako ima predatelstvo , nqma priqtelstvo! Sledovatelno ne moje !
:arrow: Mi samo vednuj sa me predavali i to mnogo blizka moq "priqtelka" i be6e za glupost! Ni6to osobenno ! Sega sme samo na "Dobur den" "Dovijdane " /se pak poznvam q i trqbva da sam o4tiva /
:arrow: Ne ne sam predavali nikogo dosega i nqmam namerenieto da go pravq! Znam kak se 4uvstva predaden 4ovek i e gadno i ....... nqma smisal i drugite da se 4uvstvat taka......!

Beep
03-29-2006, 16:07
Zdrasti !
zna4i eto ti gi i moite otgovori :
Predatelsvotoe etno ot nai gadnite ne6ta,nenavijdam go zaedno s predatelite!
Ako ima predatelstvo , nqma priqtelstvo! Sledovatelno ne moje !
Mi samo vednuj sa me predavali i to mnogo blizka moq "priqtelka" i be6e za glupost! Ni6to osobenno ! Sega sme samo na "Dobur den" "Dovijdane " /se pak poznvam q i trqbva da sam o4tiva /
Ne ne sam predavali nikogo dosega i nqmam namerenieto da go pravq! Znam kak se 4uvstva predaden 4ovek i e gadno i ....... nqma smisal i drugite da se 4uvstvat taka......!

i az mislq taka :)
absolutno tfa e super typo da predade6 priqtel

03-29-2006, 16:21

Don't worry be happy :lol: \:D/ :P 8)
:arrow: 1 Nenavijdam predatlestvoto,tva e nai podloto neshto spored men! :evil:
:arrow: 2 V nikakav sluchai absolutno ne!Predal li te e vednuj tozi chovek znachi ne e bil istinski priqtel i ne moje da bude takuv!
:arrow: 3 Da predavali sa me mnogo put i to hora koito sum mislila za priqteli,no tova mi pomogna da otseivam priqtelite ot "priqtelite" i da precenqvam horata,koito si zaslujavat i tezi koito ne zaslujavat uvajenie!Pochustvah se mn gadno kato me predadoha..pochustvah se samotna,izlugana vse edno nqkoi si podigrava s mene.V dr sluchai pochustvah gnqv i zloba kum toq chovek! :evil:
:arrow: 4 Staraq se da ne predavam priqtelite si i tova koeto mi doverqvat,ako nqkoga sum go napravila to e bilo neumishleno i bez nqkakva cel..t.e. bez da iskam shtoto sum si golqma shmatka..posle vinagi pone se opitvam da zamaja polojenieto i mn qsno che se izvinqvam!

Dr. Kazimbutt
03-29-2006, 19:03
:arrow: Какво мислите за предателството? - То едно от малкото неща, които не бих простил никога.
:arrow: Може ли някой да бъде ваш предател и ваш приятел? - Животът е пълен с приятели-предатели, съответно - може.
:arrow: Предавали ли са ви някога? Кой? Защо? Как се почувствахте? - Предвали са ме, и то доста пъти. Предавали са ме хора, които съм наричал "приятели". Не е приятно!
:arrow: А вие предавали ли сте някого? Кого? Извинихте ли му се? - Никога не бих предал някого, защото не съм такъв човек. А пък даже и някой ден да изперкам и да изменя на някого, няма да му се извиня, защото едно извинение не поправя тази постъпка.

teenkopele
03-29-2006, 21:21

Предателството винаги ме е дразнело супер много...такова подло и тъпо нещо няма!

Мисля, че това не е възможно.

Е, предавали са ме и то не веднъж и то хора, които съм ги мислил за супер готини и печени френдове.
Защо?- Може би, защото просто са такива хора.
Ясно е, че не съм ги преценил правилно.
Как съм се почувствал...много гадно.

До сега не ми се е случвало да предам приятел. Просто не съм такъв човек. :)

Jessika_MG
03-30-2006, 19:47

1vo-tova e nai-gnusnoto ne6to, koeto moje da napravi nqkoi.Predi pro6tavah dosta, no sega ne smqtam 4e dori i da e za ne6to drebno, trqbva da b1de podminavano i zabravqno.
2ro-Da, opredeleno moje i da ti b1de priqtel dokato ne razbere6 4e e i tvoi predatel.Az li4no popadnah v podobna situaciq.Povqrvaite nikak ne e priqtno.
3to-Ot predniq mi otgovor li4i 4e -DA.Mnogo hora bqha i to po edno i s16to vreme.Za6to..ne znam, moje bi ne sa bili istinskite hora, za koito gi misleh.Be6e opredeleno otvratitelno i dosta trudno go izjivqh.
4to-Moje nerealo da zvu4i no nikoga umi6leno ne bih predala 4ovek, na kogoto d1rja.Sigurno ne sam zatv1rjdavala vsi4ki o4akvaniq, 4ovek ne e bezgre6en.A opredeleno ako napravq ne6tu podobno 6te iskam da se izvinq, stiga 4oveka naistina da si zaslujava =;

favor_91
04-06-2006, 21:20
Сьгласен сьм с терру

reallove
04-13-2006, 19:21
predatelstvoto po chesto se sluchva da e ot priateli..kakto se kazva...PRIATEL...PREDATEL...abe chovek ako iskash da jiveeesh dobre
dviji se ot principa - DA MISLISH ZNACHI DA JIVEESH,NO DA NE MISLISH ZNACHI DA JIVEESH DOBRE !
PuSkA PoZdRaV S NaI - QkAtA PeSeN »»»» /!\ ‡ ®{