Влез

View Full Version : Трудна ситуация.

akademika
03-29-2006, 18:49
Както сигурно се случва винаги, съм поставен пред избор за който нямам опит .Едно момиче, което ми беше формално гадже за около 4 месеца се оказа, че не изпитвало чувства към мен и явно ме заряза заради някой батко (тя е по-голяма от мен с 11 месеца и е в 10 клас, а аз съм в 9) ,аз изпаднах в това дето го наричат невроза за около 2 месеца и бях доста зле, карах с всички за "глупости" и пр. .Обаче 2 месеца по-късно след това(общо 4 месеца), когато вече като че ли съм изгубил тези силни чувства към нея, започва да става обратното - от достоверни "подводници" научих, че доста зле са я одрязали и както ми се струва тя вероятно най-накрая в оценила платоничната ми любов.Въпросът не е в секса (не направих такъв се нея) ами аз наистина я обичах - правех и подаръци постояннно, и тя най накрая ми изтърси "че се чувствала купена".Въпросът ми е трябва ли да и отвърна на чувствата(като вече май не изпитвам към нея ,защото разочарованието ми бе прекалено силно) - тя напоследък, като че ли се старае да е много мила с мене дори "подозрително" - от време на време ми се обажда да ме пита как съм, какво правя, добре ли съм в училище и т.н .Подозирам, че сега тя е в моята ситуация и се чудя как а постъпя. Ако е важно според мен темперамента и е флегматичен, умее да прави доста добри анализи по литература,наблюдавам в нея отсъствие на математическа мисъл, което я прави пълна противоположност на мене и идеално пасва на теорията за комплементарността,но аз като че ли се стремя към хомофилна връзка.

Dr. Kazimbutt
03-29-2006, 18:51
Отрежи я, пич! Тя те използва като резервна гума.

akademika
03-29-2006, 18:57
Въпросът е там, че тя като че ли не е от хората които имат много гаджета и ги сменят като "носни кърпички".

Dr. Kazimbutt
03-29-2006, 19:06
Въпросът е там, че тя като че ли не е от хората които имат много гаджета и ги сменят като "носни кърпички".
Не мога да ти кажа, защото не я познавам. Но все пак съм на мнение, че няма смисъл да си с нея от съжаление (сам казваш, че нямаш чувства към нея). Така ще ви е гадно и на двамата.

dream_for_you
03-29-2006, 19:07
spored men ako ve4e nqma6 4uvstva kum neq trqbva da q odreje6,za6toto ne e nujno da postupva6 kato neq i da q naranqva6(osobeno sled kato e bila qko odrqzana),vse pak kolkoto i gadno da e postupila i tq ima 4uvstva.a puk ako q haresva6 o6te pomisli dali naistina e iskrena i ako smetne6,4e e taka prav ti put.vnimavai samo da ne postupi pak po su6tiq na4in i da te narani.kusmet

IdontGiveaFuck
03-29-2006, 19:14
Нали вече не изпитваш чувства към нея?Защо тогава се колебаеш ?
Пък и моето мнение е,че трябва да я зарежеш.Не може в един момент да ти дрънка,че вече няма чувства,да търчи при друг и като я одрежат да иска да се върне при спасителния план...при теб.
Ту няма чувства,ту има ...? :?

sherry
03-29-2006, 19:31
Няма кво да се чудиш и да си губиш времето и нврвите с нея.
Явно тя просто не знае какво иска и е свикнала да си играе с човешките чувства,по-добре недей пак да се връщаш при нея,още повече,че вече нямаш чувства към нея,не си струва...

Labelle
03-29-2006, 19:43
Дръж си на достойнството, веднъж изигран трябва да си вземеш поука, че като се запознае със следващия "готин батко " без никакви скруполи ще ти бие шута пак.

sometimes_
03-29-2006, 19:46
I az sym na mnenieto na drugite forumci - ne se zanimavai s neq, nai - malko pak shte te razocharova i pak shte stradash dylgo. Ostavi q da syjalqva i da razbere kakvo e zagubila :wink:

F4ence
03-29-2006, 20:04
Ako o6te q obi4a6 pone malko, ustavi q malko da se poizmu4i... vij kak 6te reagira... moji da i spretne6 nqkoi nomer da kajim da q zapoznae6 s nqkoe qko mom4e..... i da vidi6 kak 6te reagira... dali 6te si dyrji na teb ili 6te re6i da opita s druiq.Taka pone malko 6te razbere6 kakvi sa i namereniqta i dali naistina Istinski isa da byde otnovo s teb,za6toto naistina moji da e razbrala che e sgre6ila....
Ako ne q obi4a6 ve4e... nqma smisal dori da si tormozi6 mozyka s neq... Ne go zaslujava... dostata4no te e naranila..6tom si q zabravil ne se zanimavai 6toto nai mnogo da stane pak lo6o.Pak da te zareje... i da stane taka 4e te e izpolzvala.
Uspeh!

PoTTerKa
03-29-2006, 20:04
Всички са прави...След като е постъпила така с теб, по- добре не се захващай отново с нея. Може да звучи банално, но се случва след връзка хората да стават добри приятели. По- добре си останете такива. Ти сам каза, че вече не изпитваш такива силни чувства към нея...Еми то все повече ще захладняват. Поговорете сериозно и й обясни как те е наранила и въобще кажи й всичко. Да се почувста малко виновна и тя...Да види как те е наранила и че просто не можеш да го забравиш това. Че няма смисъл да тръгвате, след като нищо няма да е същото...

pitbullbg
03-29-2006, 20:15
xaxa imah takav slu4ai i posle iska6e da tragne s men otrqzaha q qko predi tva ama i az ne i prostih :lol: :twisted: i ne sajalqvam... 6tom go e napravila vednaj 6te go napravi vtori pat otreji q

ExTr3m3_GiRL
03-29-2006, 20:39
Сам казваш нямаш чувства към нея!! Тогава няма смисъл да се пробваш пък и тя те е разигравала и сега била в същата ситуация :roll: не тръгвай с нея от съжаление няма смисъл!! :-k А ако изпитваш все още нешо към нея и искаш да бъдеш отново с нея ок ти решаваш но недей и се дава толкова лесно този път!!

akademika
03-30-2006, 12:34
Благодаря ви! Когато тя като ме одряза (по телефона !!!) ми каза да не се притеснявам имало още много други момичета, а тя ме чувствала като много близък, но приятел.
Вероятно когато говорим следващия път ще и кажа да не се притеснява, че аз ще продължа да и бъда приятел, но и че се чувствам като "РЕЗЕРВНА ГУМА" и смятам, че вече не изпитвам тези силни чувства към нея - защото има и други момичета.

lindeman_
03-30-2006, 13:20
Както сигурно се случва винаги, съм поставен пред избор за който нямам опит.

мислиш ли, че някой от този форум ще има по-голям опит от твоя и ще ти даде добър съвет ?

Едно момиче, което ми беше формално гадже за около 4 месеца се оказа, че не изпитвало чувства към мен и явно ме заряза заради някой батко

какво значи формално ? или сте били гаджета или не ...

когато вече като че ли съм изгубил тези силни чувства към нея

ако си ги изгубил, щеше ли да пишеш тази тема във форума :)) айде не на мен тия :))

че доста зле са я одрязали

всеки си намира майстора :))

Въпросът не е в секса (не направих такъв се нея)

тц... точно там е въпросът и точно там ти е грешката :) тя е 10 клас ( най-вероятно се е проебала от 8ми-9ти ..) тя е искала 4 месеца от теб секс и ти е правила намеци, но ти така и не си забелязал... карай, човек се учи от грешките си

ами аз наистина я обичах

кофти е когато обичаш, а обичта ти не е споделена ... затова избягвай да се влюбваш! Бъди ПИЧ, след който момичетата да тичат, а не момченце, с което да се ебават ...

правех и подаръци постояннно

от мен да знаеш .. пари за жена не давай !!! не го заслужават. Подаръка няма да я накара да ти обърне внимание!

Въпросът ми е трябва ли да и отвърна на чувствата(като вече май не изпитвам към нея ,защото разочарованието ми бе прекалено силно)

дори и да не изпитваш нищо към нея вече, ако си свободен, нищо не ти пречи да бъдеш с нея, колкото да натрупаш малко опит. Ако можеш я вкарай в леглото... по-добре да се научиш на тези работи с такава, която ти обръща внимание, а на теб не ти пука толкова, отколкото да се излагаш пред такава, в която си влюбен :)

тя напоследък, като че ли се старае да е много мила с мене дори "подозрително" - от време на време ми се обажда да ме пита как съм, какво правя, добре ли съм в училище и т.н

направи каквото ти казвам. тръгни с нея, но не влагай чувства, прави и театър, лъжи е че я обичаш. НИКОГА НЕ И ИГРАЙ ПО СВИРКАТА !!! Нека тя тича след теб. Ти си пич, тя е кучка !!!

Подозирам, че сега тя е в моята ситуация и се чудя как а постъпя.

... нали трябва да излезеш ти като пич от тази ситуация. Нали трябва да ти се вдигне рейтинга малко :)) замисли се какво да направиш :))

та .. покажи и кой е майстора, нека малко и жените страдат за нас! Спомни си колко пъти си се изчервявал и колко ядове си имал заради жени ... те заслужават ли го ? Казвам ти го като на пич, понеже тук са малко хората които могат да ти дадат точен съвет, а и повечето посетители на форума са ученички страдащи от несподелена любов, които слушат чалга и се сдухват още повече... и най-много да ти развалят настроението ако тръгнеш да им четеш постовете.

запомни едно. " Жените са много, ти си един! "

бъди пич, бъди бад бой, живей си живота докъто си още 9 клас, защото после става по-трудно :)) просто жените по-трудно се маниполират :))) (приятелски съвет)

чао и успех с това маце :))

fti4ka
03-30-2006, 13:28
бате нали ти казах да не пускаш повече тъпи теми... глеам накрая си се направил на интелектуалец.. земи си решаваи сам проблемите кат си толко умен..

akademika
03-30-2006, 14:32
бате нали ти казах да не пускаш повече тъпи теми... глеам накрая си се направил на интелектуалец.. земи си решаваи сам проблемите кат си толко умен..
1.Ами ако можех да си го реша сам - нямаше да напиша нищо в форума
2.Поради факта, че винаги казвате "зависи от човека" аз ви давам представа за него
3.Какво съм се направил на интелектуалец (ни ма не съм :idea: ), като термините, ако не ме лъже паметта, сме ги учили в училище, но почти никой от вас не ги използва.
.4.Какво за теб е Не тъпа тема - нещо като "Как да избръснем интимните си части" , "Bihteli pravili sex za pari?" , " Пеете ли в кенефа???","KOE BELIO E NAI-SEXY???" - ??????!
5.Благодаря на LINDERMAN_ за изключително качественото напътствие,вероятно темата е приключена.

fti4ka
03-30-2006, 15:27
1.Ами ако можех да си го реша сам - нямаше да напиша нищо в форума
2.Поради факта, че винаги казвате "зависи от човека" аз ви давам представа за него
3.Какво съм се направил на интелектуалец (ни ма не съм :idea: ), като термините, ако не ме лъже паметта, сме ги учили в училище, но почти никой от вас не ги използва.
.4.Какво за теб е Не тъпа тема - нещо като "Как да избръснем интимните си части" , "Bihteli pravili sex za pari?" , " Пеете ли в кенефа???","KOE BELIO E NAI-SEXY???" - ??????!
5.Благодаря на LINDERMAN_ за изключително качественото напътствие,вероятно темата е приключена.

1.Вече си на 16г.(ако не ме лъже паметта) не се ли чувстваш достатъчно зрял че да решаваш сам проблемите си (макар и толкова елементарни като гледам)?..
2.О ти не си интелектуалец ти си ЕНТЕЛЕКТУАЛЕЦ направо.. тея думи съм сигурна че не ги използваш във всекедневието си и кои знае колко време ти е отнело да ги осмислиш ако ли не си ги и преписал от някъде.. като се праиш на акълия вместо да мислиш как да се изразиш по-красиво земи помисли върху самата ситуация която те интересува..
3.За темата "KOE BELIO E NAI-SEXY???" твърдя че не е тъпа другите може но поне малко те разнообразяват от цялата скука и тъпотия в тоя форум...

Аиде със здраве

MaDdNeSs_GirL
03-30-2006, 17:18
Ами чул ли си една приказка "Разбираш едно нещо , чак когато го изпиташ" И тя сега се е почувствала отхвърлена ,а явно е свикнала само тя да зарязва момчетата. Ако аз бях на нейно място щях да си хвана друго моме и да я дразня постоянно.. нека цял живот се разкайва. Ти си бил мил с нея, давал си й подаръци, а тя се чувствала купена. Ако не й беше купувал щеше да каже, че не й обръщаш внимание. Абе жени, такива сме си, капризни и винаги недоволни :mrgreen: