PDA

View Full Version : Ot4aqna sym

Ini4ka
03-29-2006, 20:37
Hora lele ne moga da povqrvam dojivqh i az da pi6a tuka v toq razdel:) Zna4i to moito mai e problem neznam... predi mesec i polovina prikliu4ih edna vrazka... pozabravih go sladki6a det me zarqza ama ot togava ne6to sik4o mi varvi naopaki... ot togava si haresah edin... toi pak se okaza s priqtelka, posle vtori i toi se okaza s priqtelka... nestiga 4e trudno si haresvam mom4e, 6oto sym miss kapriz amiotgore na vsi4koto vse takiva m ise padat... nz kvo da pravq ot4aivam se... predi imah 4uvstvoto 4e imam nujda ot 4ovek do men a sega ve4e go nqmam tova 4uvstvo i se 4uvstvam prazna... nqksi.. abe kofti mi e... veselo mi e s priqtelite mi no iskam i koito da me obgra6ta s nejni laski i t.n. e nz tfa e ot4aqna sym prosto

midnight...
03-29-2006, 20:40
имам съвет : не се хвърляй на първия който ти падне за да не се чувстваш отново така, дай си малко време, месец и половина не е чак толкова много..

PoTTerKa
03-29-2006, 20:43
Ами...Виж ся...Нали си мис каприз, предполагам, че си харесваш все някакви, които всички си ги харесват. Както ти казваш 'сладкиши', а рядко се случва такива като тях да си нямат приятелки. Найстина не е много лесно да си харесаш някое момче, което найстина си го бива, но не всички, които изглеждат като Брат Пит (който ми е леко тъп, но нз защо всички му се кефят) са яки по характер и могат да разберат едно момиче...Има време, недей да бързаш и ще срещнеш някой, който ще ти хареса и ще е свободен. В крайна сметка не всички момчета на земята са заети де..А и потърси малко. Като си безучастна няма как да си намерип някой...

F4ence
03-29-2006, 20:46
Da naistina po dobre iz4akai malko ,nedei tolkova byrzo da si hareesva6 nqkoi smisal.. .haresvai si go ama nedei misli 4e e hubavo da trugva6 s nego. Zapoznai se s novi hora haresai si o6temom4eta... .dai si vreme... Puk nakraq se 6te si nameri6 nqkoi svoboden v koito da se vlubi6!Uspeh.

teenkopele
03-29-2006, 21:10
имам съвет : не се хвърляй на първия който ти падне за да не се чувстваш отново така, дай си малко време, месец и половина не е чак толкова много..

Напълно съм съгласен с този пост. :wink:

rowzz
03-29-2006, 21:16
съгласен съм.. мнение което и аз бих дал..

kAdrOkoSkA
03-29-2006, 22:27
Az sam v podobno polojenie, no s tazi razlika che moito popadane na napodhodqshti prodaljava po-dalgichko... i az vdignah race ot teq raboti veche - ne mu pridavam takova znachenie :!: Izlizam s priqtelite si po-chesto i vapreki che znam che tova ne moje da zapulni prazninata... davam natatuk i se zabavlqvam max \:D/ Nikogo ne chakam i ne ochakvam. Za vsichko si ima vreme :wink:

SummeRLove08
03-29-2006, 22:37
Мила и аз имам претенции,но пък аз винаги имам някой който да си харесвам. :mrgreen: Но пък ти не знаеш каква си късметлиика в някои случаи..всмисъл че не можеш да си харесаш..и :arrow: няма да страдаш.
За всичко си има време както казаха! ;-)

kiila
03-30-2006, 06:35
mila izbqgvai da se nahvarlq6 na vseki 6te si nameri6 nqkoi koito da e bez priqtelka ili koito moje da q zareje zaradi teb i togava 6te se po4uvstva6 specialna vsqko ne6to s vremeto si

Malko_kote
03-30-2006, 09:03
E macka nedei taka.Vinagi sum kazvala i na maika mi dori, 4e nqkade te 4aka lubovta i ti 6te si q nameri6 rano ili kusno. :wink: Prosto nedei da si go nalaga6 kato zadljenie da si nameri6 gadje.Znam kakvo iska6 i az sum taka.Samo4e s razlikata 4e se primirih.I az kato teb trudni si haresvam priqtel, no mi omruzna da go tursq i zn 4e toi vse 6te se poqvi ot nqkade.
Spoko. :wink:

blonde`
03-30-2006, 09:09
kofti

PoTTerKa
03-30-2006, 09:16
Добре де, момичето като иска приятел сега, да седи и да го чака той сам да се появи ли...Найстина по- добре да не бърза и че той сам ще дойде, но след като тя иска СЕГА, няма за кога да чака..
Излизай по- често на срещи и все някой ще се появи, който да ти хареса. Иначе както казах другите не му предавай толкова голяма важност. Каквото трябва да стане, ще стане. Има време за всичко. Другия вариант е да се бориш за момчето, което си харесаш, а не да го оставиш като разбереш, че си има приятелка и да чакаш следващия. Особено както ти харесваш трудно момчетата... :smt012

sexy_diva
04-01-2006, 15:20
Ne se stremi nepremenno da ima6 gadje.

ThePainIsReaL
04-01-2006, 15:28
По-добре постой още малко самичка .. така най-добре ще разбереш какво искаш ..