PDA

View Full Version : "Ебаси как сгафих"

Нищожество
03-30-2006, 18:25
Коя е вашата най-голяма,тъпа,невъзможна изцепка,тъпотия и т.н която сте направили в присъствие на гадже или човек,който много харесвате или сте влюбени????? :D

RoSsY88
03-30-2006, 18:43
Ммм като бях с бившият си и правихме 4 месеца и не бяхем се виждали 2 седмици щот бях на лагер...и такмо си прекарвахме мн яко,целувах си го и получавам смс...и викам никой не знае,че сме заедно,наще ли ме търсят и само поглеждам и като пребледнях и веднага телефона в джоба...ех той видя и поиска да види от кой е смс и аз "От никой,мило" и вадя GSM-a да го трия смс и Роско побесня и поиска да види смс,разбра,че нещо го лъжа...аз се дърпах и не исках да го чете и той "Или ми даваш да видя смс или няма да ме видиш повече"... Дадох го....смс-а беше от интернет...от {P}-Секси като се наиграеш с гаджето,го излъжи че отиваш у вас и ела да те изчукам,че от одавна не сме го правили!...Та Росен помисли,че имам друг и му изневерявам...Смешно никой не знаеше,че сме заедно.Тоя смс го накара завинаги да загуби доверие в мен и след 2 седмици да ме зареже и никога пак да не е с мен...Та след време разбрах,че тоя смс бил от най-добрият приятел на Росен,който явно мн ми се кефеше и харесваше и искаше да ходим,а аз не исках да зарязвам гаджето си щот нищо не изпитвах към приятеля му.Как да е постигна това което искаше раздели ни завинаги.Тва ми беше,най-големият гаф ](*,)

Glezlata
03-30-2006, 18:52
^^kotenceto^^ mnogo visoko vdigna letvata! :lol: az hodih s edin ot moeto u4ili6te,no se kefeh i o6te se na edno drugo mom4e i s nego si imame zaka4ki,ama ni6to seriozno! Ta edin den se sre6tnah s nego i otvutre ni doide da se celunem i se namlqskahme edno hubavo i v momenta v koito se obru6tam vijdam celiq klas na gadjeto mi kak stoqt i ni zqpat :oops: umrqh ot stram!

Atika
03-30-2006, 19:27
Ami v kraq na edna vrazka obiknovenno sa vinovni i dvamata partniori , no vednaj mi srinaha sveta pred ochite za 10 min i izkarah samo nego vinoven za vsichko .. bqh naprikazvala neshta koito ne pomnq kak sa mi minali prez uma .. prosto ne bqh na sebe si .. nikoga ne bih go povtorila i e dobre che mi vlqzoha v polojenieto i mi beshe prosteno ..

Krem4eto
03-30-2006, 19:32
Много пъти съм сгафвала,но в края на краищата нали "Човек се учи от грешките си!" :wink:

03-31-2006, 06:13
Да се напия кат свиня и да почна да се заяждам с всички пред момичето и там и било станало неудобно и ала бала портокала е случва се баси.

He3HauKa
03-31-2006, 07:59
Ami predi nqkolko sedmici po pogreshka pratih sms na priqtelq si koito obache beshe za bifshiq i az mu bqh obeshtala da ne se vijdam s bifshiq i .. pletoh rabotite :mrgreen:

MrAnderson
03-31-2006, 08:47
Много пъти съм сгафвала,но в края на краищата нали "Човек се учи от грешките си!" :wink:
А умните хора се учат от грешките на другите...

favor_91
03-31-2006, 08:57
ae seki e gafil....az nqmam golemi gafove :) s koeto moga da se pohvalq :PpPPpPP

Krem4eto
03-31-2006, 12:26
А умните хора се учат от грешките на другите...
Това го правя!!!От моята най-добра приятелка,взимам пример!!!И се уча от грешките й!

PoTTerKa
03-31-2006, 16:52
Е споко ся... \:D/
Аз съм нямала много гафове, даже бих казала, че дори съм нямала никакви...Просто внимавам и гледам какво говоря, защото знам, че мога да оплета конците и после да съжалявам.

PLAMENKO
03-31-2006, 18:08
Ммм като бях с бившият си и правихме 4 месеца и не бяхем се виждали 2 седмици щот бях на лагер...и такмо си прекарвахме мн яко,целувах си го и получавам смс...и викам никой не знае,че сме заедно,наще ли ме търсят и само поглеждам и като пребледнях и веднага телефона в джоба...ех той видя и поиска да види от кой е смс и аз "От никой,мило" и вадя GSM-a да го трия смс и Роско побесня и поиска да види смс,разбра,че нещо го лъжа...аз се дърпах и не исках да го чете и той "Или ми даваш да видя смс или няма да ме видиш повече"... Дадох го....смс-а беше от интернет...от {P}-Секси като се наиграеш с гаджето,го излъжи че отиваш у вас и ела да те изчукам,че от одавна не сме го правили!...Та Росен помисли,че имам друг и му изневерявам...Смешно никой не знаеше,че сме заедно.Тоя смс го накара завинаги да загуби доверие в мен и след 2 седмици да ме зареже и никога пак да не е с мен...Та след време разбрах,че тоя смс бил от най-добрият приятел на Росен,който явно мн ми се кефеше и харесваше и искаше да ходим,а аз не исках да зарязвам гаджето си щот нищо не изпитвах към приятеля му.Как да е постигна това което искаше раздели ни завинаги.Тва ми беше,най-големият гаф ](*,)

Ше знаеш че е бил най-добрия му приятел.... :---) :evil:

RoSsY88
03-31-2006, 19:12

Ше знаеш че е бил най-добрия му приятел.... :---) :evil:

АМи смао той знаше,че ще излизаме ... и след като се разделихме сам си прзиан,че смс-а е бил от него...

ycMuBkaTa
03-31-2006, 19:49
Да се изтърва, че не ми е първият. :roll: :roll: :roll: