Влез

View Full Version : Vsi4ko se obyrkva otnovo

za6to otnovo ...
03-31-2006, 08:32
Nz kakvo mi stava posledno vreme ama pak po4vam da mislq za biv6iq mi priqtel.Ot mnogo vreme ne sme zaedno.Toi si ima gadje, az - s16to.V glavata mi stava nqkakva absolutna ka6a.Ne znam kakvo iskam, koeto e nai-lo6oto.A imam 4uvstvoto 4e i da znaeh ni6to nqma6e da izleze.Nqmam si ideq tova dali 6te otmine ... Mnogo e kofti.Tolkova malko ne6ta ni sv1rzvat ve4e s nego oba4e zapo4vam da use6tam lipsata mu. ](*,) ](*,) ](*,)

Black_Cat
03-31-2006, 08:41
e kolkoto i da se oplakva6 nikoi nemoje da to pomegne,kvo s funia v glavata li da ti nalivame da go zabravi6,nestava sam/a trqbva da si nabie6 v glavata kakvo iska6! [-(

takesport_addmuzic
03-31-2006, 09:39
айде...айде, по-спокойно,black...нещо си! :roll:
Не знам дали си си го помисляла, но може би много си си го харесвала.. или сте скъсали по гаден за теб начин, или го обичаш... или-или... тук ти можеш да си отговориш! а може би и сама се навиваш!... виждаш ли...., човек страда защото позволява на себе си да страда!.. ако наистина не искаш да мислиш за него, отдай повече време на приятеля си или се занимавай с нещо интересно за теб, което ще те погълне изцяло... нормално е да ти липсва.. но нямам достатъчно информация, за да ти помогна както трябва! айде - горе главата! и знай, че никой не може да ти помогне повече, отколкото ти самата! защото знаеш най-добре какво ти е на душичката

She-Devil
03-31-2006, 10:23
Ами дори и да искаш не можеш да го забравиш.Любовта не се забравя,а се погребва.Хм както и в моя случай...ще минат години и пак може би ще се срещнете и тогава ще сте по-опитни и по-сигурни какво искате или какво искаш...А сега поне не наранявай приятеля си като мислиш за предишния.Ако всеки път се върщаш към миналото си ,то няма да спре да те преследва и няма да можеш да изградиш една истинска връзка!Успех мило момиче! :)

RoSsY88
03-31-2006, 10:34
Я се усмихни...кефи се на гаджето си,а не на бившият...и аз оня ден видях бившият си и аз изпитах тва нещо,но знам че както и да направя никога няма да съм с него,само му се изкефих колко готин е станал.Всеки продължава живота си напред.Знам какво е да обичаш нещо,което няма вероятност някога да е твой!Кефи се на мига само тва ми е съвета пък кото ти е писано ще стане!

sexy_diva
04-01-2006, 14:17
Moje bi si go obi4ala silno i ne si bila gotova za nova vrazka.Sigurno biv6eto ti gadje te e pravelo po-6tastliva,a s nastoq6toto ne e taka...i zatova se 4uvstva6 obarkana i neznae6 kakvo to4no iska6.Gore glavata...vsi4ko 6te e OK!

teenkopele
04-01-2006, 14:30
А какви чувства имаш към сегашното си гадже? :-k
Замисли се, в случая никой от нас не може да ти помогне, сама трябва да направиш своя избор.
Говори с бившето си гадже и се разберете какво да правите...ако и той има силни чувства към теб, може и да се съберете...кой знае?!?
Успех. :wink:

ThePainIsReaL
04-01-2006, 14:37
Кофти , мила .. ама няма какво да се прави . Ако сте били много близки , е съвсем нормално да ти е мъчно за него понякога. Но животът продължава , трябва да гледаш напред ..Какъв е смисълът сега да се терзаеш по него ? Но АКО усетиш , че и той не е безразличен към теб .. че и той пак иска нещо с теб ... тогава вече можеш да си помислиш за него и да си зададеш въпроса дали си заслужава да сте заедно отново

Успех

musik
04-01-2006, 15:06
hi mila
tva naistina e kofti..ama nqma kvo da se pravi
napravila si izbora si predi vreme i sega trqbva da jivee6 s realnostta
ne moje6 da trugne6 da razvalq6 4ujdi vruzki zaradi minaloto i zaradi nqkakvi porajda6ti se nesigurni 4uvstva ili po-to4no porivi

vsmisul ti moje6 da go napravi6..no edva li 6te se 4uvstva6 po-dobre ako go napravi6-ZAMISLI SE VARHU TOVA!!!!!!!!

USPEH :smt006

He3HauKa
04-01-2006, 15:55
Ako si haresvala nqkoi ili dori si go obichala nemojesh tuko taka da zabravish za nego i da iztriesh spomenite i chuvstvata... Zamisli se obache dali si zaslujava da se vrashtash nazad za da vaztanovish neshto na koeto ve4e e slojeni krai ili da prodaljish napred s neshto novo ,koeto tepyrva shte opoznaesh.. Tuk nemojem da ti kajem kakvo da pravish a prosto vseki da izrazi mnenie i ti sama da reshish kogo da poslushash no spored men trqbva da poslushash sarceto si ,a ako i to nemoje da ti dade konkreten otgovor togava prosto izchakai vremeto shte pokaje nai dobre :mrgreen:

pak az ...
04-01-2006, 18:05
mi..az znam 4e dori da se s1berem nqma ni6to da stane, oba4e tova ne me spira da mislq za nego.Pove4e ot polvin godina ne sme zaedno.I prez tova vreme se m14a da go iztriq ot s1znanieto si.Prekaleno mnogo lo6i ne6ta mi e napravil za da iskam da go zabravq.I sled kato uspqh s tova si na4inanie idva momentyt v koito az sam zabravila vsi4kata m1ka i toi mi lipsva.Nito vyn6nostta, nito haraktera me vlekat k1m nego...sigurno sa spomenite.Nqmam si ideq.Ne iskam da mislq za nego!Prosto slu6am muzika i nqkoq pesen mi napomnq za nego... ne mislq neprek1snato, na momenti e.No te mi stigat da se razo4arovam ot sebe si 4e protivore4a na vsi4ko k1m koeto sam se stremqla do sega.Nqma da mu kaja ni6to prosto za6toto nqma smisal...