View Full Version : Vyn6nostta ili haraktera e po vajen za mom4etata
Lubopitka!
03-31-2006, 10:17
tva e mn banaln i sigurno ima tema no imam jelanie da vidq kvo mislqt horata.Ako nqkoi moje da dade link kam starata tema ok :D
MaDdNeSs_GirL
03-31-2006, 10:56
Ми какво да ти кажа. Много зависи от средата, в която е растяло момичето и начинът й на живот, но повечето момичета ПЪРВОТО НЕЩО , което забелязват е външният вид. Привлекателните момчета ги карат да изпитват желание да ги опознаят по - добре и след това красотата им ги заслепява и не могат да мислят обективно за качествата им. Ако едно момче има някакви лощи черти, то тогава момичето ще избяга , дори момчето да е грозно. Но е имало случаи, в които двамата не са се виждали и си допадат например по интернет, и когато момичето види, че човекът от срещуположният пол е стабилен не ги интересува външността. Аз например никоа не съм държала на нея, но честно да си призная моето гадже е огромен пич, и първото нещо , което забелязах, и което ме накара да направя някакво действие, беше хубавата му усмивка. Може би ако не беше привлекателен нямаше да искам да го опозная.. не знам.
И въобще не се връзвайте на момичета, които ви казват,че външността за тях не е от значение..защото аз също мога да го кажа, но повечето знаят много добре, че съм права..просто ние жените сме коварни , а мъжете постоянно ни ходят по гъза, но ние сме винаги капризни и недоволни ,ама тва е женска психика. И това не може да се промени.
Първото , но ако е с добра външност и характера е важен тоест може да не е руса манекенка ,но поне да е руса.
Първото , но ако е с добра външност и характера е важен тоест може да не е руса манекенка ,но поне да е руса.
hahaha ..
Ami spored men nqma znachenie dali e momiche ili momche vseki na parvo vreme gleda opakovkata i sled tova kakvo ima v neq ..
MaDdNeSs_GirL
03-31-2006, 11:14
hahaha ..
Ami spored men nqma znachenie dali e momiche ili momche vseki na parvo vreme gleda opakovkata i sled tova kakvo ima v neq ..
Да, ама без опаковката не можеш да стигнеш до сърцевината :D
Ice_Queen
03-31-2006, 11:45
При всички е така - 1во се заинтригуват от външния вид ,а после след запознанството започва и опознаването .Нормално е .. :roll:
човек може да е със страхотен характер и т.н.,но ако не ти направи впечатление и външния му вид не мисля че ще се получи нещо :-k [-(
ахахаах както каза MaDdNeSs`GirL : " Да, ама без опаковката не можеш да стигнеш до сърцевината " \:D/ :idea: :D
flying_girl
03-31-2006, 12:11
То е ясно че първотот нещо което гледат е външният вид ако не ставаш дали ще им е интересно какав ти е характера? :lol:
Дам всички сте правички нормално е.Опаковката си е опаковка ,но по добре да не я изхвърляме. [-X :roll:
Krem4eto
03-31-2006, 12:29
Ами и двете!!!Но понякога всички правят компромиси!!!
dream_for_you
03-31-2006, 13:11
az si mislq,4e mom4etata gledat predimno vun6nosta.mn se nervq ot nqkoi kato kajat amatq ne e hubava,a momi4eto moje da e strahoten 4ovek.pove4eto(ima i izklu4eniq)si haresvat nqkvi macki i izob6to ne se interesuvat kvi sa kato harakter stiga da sa nqkoq madama.ima i dr tip,koito tursqt i dvete,no te sa na iz4ezvane :roll:
външният вид Е , но не е най-важен
и,честно,ако си грозна,дебела и космата едва ли някой ще иска да знае колко страхотен човек си...
според мен точно тези две неща,за които питаш делят първото място
външният вид е важен,имам предвид горе :)
midnight...
03-31-2006, 15:30
добре де всички казвате че момчетата се интересуват само от външния вид, обаче аз познавам доказателства :mrgreen: че не е така
тъпо е да слагате момчетата както и момичетата под общ знаменател
sexy_diva
03-31-2006, 16:30
:-D E, mnogo qsno,4e vsi4ki gledat parvo van6niq vid...I ako edno momi4e ili mom4e e sas super gotin harakter,no izglejda ujasno toi/tq 6te badat perfektnite priqteli,no edva li nqkoi 6te gi zabeleji za ne6to pove4e:)za sajalenie e taka v jivota
Не искам да говоря от името на момчетата, но по мои наблюдения мисля че за тях е по важно външния вид :-k
PLAMENKO
03-31-2006, 18:12
И двете по равно!
The Interceptor
03-31-2006, 18:18
Ами и двете са важни. Но мисля че всеки човек си има индивидуален критерии за определене на красотата, т.е. за едно момче дадено момиче може да изглежда не много привлекателно, за друго да изгледа много красива. То си е до човека. А характера си е доста важен, защото трябва да има за какво да си говориш с момичето, а не само да я гледаш :)
MaDdNeSs_GirL
03-31-2006, 21:19
Не искам да говоря от името на момчетата, но по мои наблюдения мисля че за тях е по важно външния вид :-k
А замисляла ли си се, че всеки човек го прави.. :)
remember_the_name
03-31-2006, 21:27
спорет мен всяко мом4е гледа 1 вън6носта и 4ак тогава характера което е малко кофти ама както и да е :)
He3HauKa
04-01-2006, 11:56
Mislq che za da iskash da opoznaesh edin chovek i ot tam da preminesh kam po seriozni namereniq (nezavisimo momche ili momiche l) vsi4ko trygva ot vynshniq vid zashtoto ako nqkoi ne ti e simpatichen ili ne te kefi kato viziq ot tam natatak ...... 8-[ A ako ne stava duma za gadje a za prosto priqtel/ka mislq che nqma znachenie vynshniq vid :smt016
ExTr3m3_GiRL
04-01-2006, 12:17
Какво значи кое е по-важно те двете са свързани! Ако те впечатли външнстта на едно момче го опознаваш и виждаш и характера му. Както каза някой външността е важна но не и най-важна правят се компромиси. Ако момчето ти хареса многоо по държание и характер а на външен вид не толкова много защо пък да не тръгнеш с него например. Зависи от много неща!!!
qsno e 4e i dvete ne6ta sa mnogo vajni-po ravno.ne moje6 da iska6 da si s 4ovek koito ima strahoten harakter,no izglejda ujasno i primerno te e gnus da go gleda6. ne moje6 i da si s nqkoq krasavica koqto ne znae imeto da si kaje-tui 4e i dvete ne6ta sa vajni
nai-dobriq variqnt e da ima edin dobur balans mejdu vvete ne6ta a puk i kakto znaem ''mnogo hubavo-ne e na hubavo''
:smt016 tui 4e ne si me4taite za naomi kembul