View Full Version : Какъв ТИП момичета сте?
Има много типове момичета,но аз ще предложа само два и си кажете мнението по тях...
1. Момичето да обича да му се казват хубави неща и да не и омръзват...Колкото повече и доказваш чувствата си толкова повече и тя те харесва..Аз специално обичам тея момичета
2. Момичетата те харесват супер много бла бла говорят ти разни нещица,но когато разберат че и ти ги харесваш и известно време и го доказваш или казваш,на тях и омръзва,губи и се интереса и си търсят нов!
2-т вариант е мн. гаден и аз гледам да не попадам на такива момичета защото са несериозни.
Вие какво смятате..А до момичетата : искрено си кажете каква сте?
sometimes_
03-31-2006, 20:45
Opredeleno 1-viq variant. Kolkoto poveche mi se kazva i dokazva, che sym obichana, tolkova poveche se privyrzvam i vliubvam. :)
svetla_88
03-31-2006, 20:47
1 :smt006
sexy_play_baby
03-31-2006, 20:49
Определено 1ви :lol:
1. Момичето да обича да му се казват хубави неща и да не и омръзват...Колкото повече и доказваш чувствата си толкова повече и тя те харесва..Аз специално обичам тея момичета
opredeleno number one, no mi se e slu4valo i nomer 2... no vs epak mislq 4e sym 1[/b]
Jessika_MG
03-31-2006, 20:54
Nito 1 nito 2 =;
Jamalska
03-31-2006, 20:55
Ъъъ тряа да се опитам да дефинирам нещо средно..а именно себе си:/
Хм мнооооого ама много зависи от момчето..от това,колко ме кефи и ми пука з анего..Щото ако много му се радвам мога само да се кефя,че и той ми обръща внимание...Но ако ми е било безразлично..или едва ли не съм тръгнала с друг човек,а по-късно започна да го опознавам и не ми допадне...се отдръпвам от неговото внимание,за да не става сериозно...
ThePainIsReaL
03-31-2006, 21:05
Зависи кой имам с/у себе си .. често до сега съм била вариант 2 , докато не се появи ТОЙ - този , който ме направи като вариант 1 . И аз само за него ще си бъда този вариант когато и да е , само на него ще му се кефя и ще ми е интересно всичко, свързано с него. Другите просто омръзват , няма я тази истинска тръпка и затова като ги видя ,че ми са се вързали ,ми минава интересът..
`Death`Whore`
03-31-2006, 21:05
В днешното общество двата варианта се съвместяват в едни и същи хора. Нито обичам да ми правят евтини комплименти, нито си играя с хората и ми омръзват.
kAdrOkoSkA
03-31-2006, 21:12
Tova sa dvete krainosti :roll:
Az bih se razpisala kam 1,5 vapreki che ne si go zapisal :wink:
Jessika_MG
03-31-2006, 21:19
В днешното общество двата варианта се съвместяват в едни и същи хора. Нито обичам да ми правят евтини комплименти, нито си играя с хората и ми омръзват.
Nap1lno s1glasna!
honey_reflection
03-31-2006, 21:50
Nito 1 nito 2.. az sam M!X mejdu 1, 2 i mn drugi varianti =P ;) !
С една дума 1-ви вариант са по-сериозните и зрелите момичета които знаят какво искат,а 2-ри вариант са тея малките,дето не знаят кво искат и са супер разкрепостени!Които нямат по-дълга връзка от 1-2 месеца...
i ot dvete po malko + oshte neshto ..
cS_LaMeRkA
04-01-2006, 01:56
:smt017 Emi ... ni6to 1 nito 2 :!:
white_chik
04-01-2006, 06:31
zavisi ot situaciqta>pove4e spadam kum 1 tip,no mi se e slu4valo da sum i kato 2 tip
`Death`Whore`
04-01-2006, 08:33
И, все пак, съм от сериозните.
Krem4eto
04-01-2006, 10:14
Може би 1-вия,но не да се прекалява с доказването на любовта!!!Че иначе наистина ще ми омръзне!!!
ExTr3m3_GiRL
04-01-2006, 12:05
Определено 1ви :lol:
И аз така Диде! Но да не е в прекалени количества :lol:
dream_for_you
04-01-2006, 12:57
ima o6te vidove momi4eta,ti bukvalno ni razdeli na dve grupi #-o az li4no obi4am da mi dokazvat,4e me obi4at,a ne samo da govori mili prikazki.no sled vreme trupkata moje da premine,ne samo za6toto go imam tova mom4e,a prosto,za6toto i dvamata sme se iz4erpali.vsi4ko si e strogo individualno,kakvo e momi4eto i kakvo e mom4eto
IKisseDAGirL
04-01-2006, 15:38
не съм съгласна, че може да се направи подобно разделение на момичетата :?
това, което си написал, зависи по-скоро от самото момче
когато става въпрос за едно момче, дадено момиче може да спада към 1вата група, за друго момче - към 2рата :roll:
зависи от отношенията, характера, начина, по който общуват, обстоятелствата... :)
i ot dvete po malko + oshte neshto ..
I Az taka! 8)
Оф, ми преди бях 2рия тип, признавам си.Но ми се случи , че и аз се влюбих и започнах да показвам чувствата си , но когато постъпиха с мен така както аз съм постъпвала преди осъзнах , че предпочитам да мина към 1вия тип :wink: O:)
The Goodbye Girl...
04-02-2006, 10:26
Това са някакви много крайни определения. Не спадам към нито един от тези два типа. Но не обичам изтърканите фрази, баналните романтични жестове, непрекъснатото повтаряне на 'Обичам те', безкрайните захласвания по външността ми и тъпите комплименти. Харесвам ми да говорим за разни извънредно объркани неща, да не ме държи за ръка или да ме прегръща постоянно, да знае кога да ми каже, че съм сгрешила и че ще направим, както той казва, да не отдава огромно значение на датата, на която сме тръгнали, но понякога да идва и да ми прави подаръци от най-дребно естество, защото си е казал 'Ще й хареса'.
Аз съм такова момиче, което не се вписва в никакви стандарти 8)
LoRinSeR
04-02-2006, 10:33
Аз съм такова момиче, което не се вписва в никакви стандарти 8)
Да ти си най-голямато жена :-D А иначе предпочитам "1"
killing_loneliness
04-02-2006, 12:38
Нито един от двата. По принцип не обичам да говоря, ама и не обичам и на мен да ми говорят много- така че не ставам нито за първи вид, нито за втори... Мн съм зла и вечнооо вкисната-точно описание
Аз съм от първите,преди да срещна ЧОВЕКЪТ ;) бях от вторите,но сега разбрах какво искам и съм наистина щастлива.
piFka_LP
04-02-2006, 12:49
nito edno nito 2 mai4e...........
za da sum iskrena 6te kaja 4e i dvete sa mi se slu4vali
ne za6toto ne sum znaela kakvo iskam a prosto za6toto si zavisi ot mom4eto i ot na4ina po koito se otnasq kum men 8) 8) 8) 8)
no ima i momenti v koito ne deistvam nito po ediniq nito po drugiq na4in
NAI-VAJNOTO E DA NI E GOTINO =D>
Ne mi haresvat i dvata varianta .. to vsqko momi4e si e razli4no i ima mejdinen variant ne sa samo tiq dvata ...Az moje bi sum i ot dvete po malko , no ne to4no :-# Az nemoga da kaja
MiMiLoTaAaA
04-02-2006, 13:45
Nito 1 nito 2 s1m az . Ponqkoga mi se e slu4val i vtoriqt variant a i 1 . Taka 4e az s1m to tiq momi4eta koito obi4at da se borqt za edno mom4e i sled tova mi e mn po hubavo s nego ot kolkoto da polu4a edno mom4e po nai lesniqt na4in togava pone pri men vr1skata e za max 1 mesec :) :P
FiRe_LaDy
04-02-2006, 14:10
Mmm nito 1 nito 2 ... osoben harakter imam :wink:
veselka_15
04-04-2006, 14:16
A 6ti kaja kvo iskam:
1.Kompliment ama i da ima i za6to da mi gi pravi i da ne sa kato "Ima6 mn. hubavi o4i"
2.Nqmam po dalga vrazka ot 2 meseca ama ne sam razkrepostena prosto o6te ne sam re6ila kvo iskam
3.Mom4eto trqbva da mi kaje "obi4am te" samo pri uslovie 4e naistina go 4uvstva, ako ne e taka po dobre da ne go kazva
penywise
04-04-2006, 14:19
Скъпа жените никога не знаят какво искаш... т.е. НЕ е, защото ТИ още не си решила :)
И... никой не може да поставя условия
Azsam si az!Ne sam opredelen tip,no mejdu tezi dvata 1005 purviq :!: :twisted:
lainagovna
04-04-2006, 14:37
малко немога да разбера ама сигурно е заради мене
еми не знам...по-скоро 1вия, ама също ... на моменти съм кучка към момчетата и знам, че ще ми се върне, то се и връща де, ама к`во да направя... :-k :smt017
sladka_macka
04-05-2006, 20:25
Az sam ot 1 tip momi4eta \:D/
Nap1lno s1glasna!
И аз съм на това мнение. :wink:
SLaDkO_Mi6Le
04-05-2006, 20:33
1. Момичето да обича да му се казват хубави неща и да не и омръзват...Колкото повече и доказваш чувствата си толкова повече и тя те харесва..Аз специално обичам тея момичета!
ами според мене ги има и 2-та варианта ама за пердпочиане е да са повечко от 1-я вид!аз амисля че спадам към 1!честно си казвам!:) :lol: 8)
macka123
04-05-2006, 20:41
mi obi4am da mi kazvat 4e sum obi4ana.no ne tva da e vsqka vtora duma.predpo4itam da mi go dokazvat ot kolkoto da mi go povtarqt.daje ponqkoga mi omruzva da go 4uvam 4estno kazano........ :roll:
^Pretty{}Girl^
04-05-2006, 20:51
Nito 1 nito 2.. az sam M!X mejdu 1, 2 i mn drugi varianti =P ;) !
..........
Malko_kote
04-05-2006, 22:10
Mi az su6to ne haresvam momi4eta ot 2 variant.No koqto i kakvoto da tigovori, nedei da im se vruzva6 6oto nqma suvar6enni.V haraktera na edno f preobladavat i 2 strani.Samo4e ednata vinagi pove4e.Na vs momi4eta rano ili kusno im omruzva.Vij 4e po4ti vsqka edna omujena jena si ima lubovnik.Tova ozna4ava, 4e haraktera, sexa povedenieto i t.n. i e omruznalo.Vtova nqma ni6to, ama ni6to stranno.Bas durja 4e i vie mom4etata ste taka.Pri umajenite jeni samo4e ima edna razlika, te ne mogat tuku taka da zarejat muja si.Ima brag, semeistvo, dokato kato si teeneijer, nqma 6 takuv problem.Smenq6 gi i taka natatuk.
Az kakto kazah sum ostroenna po priroda ot dvata varianta, samo4e pri men preobladava:obi4am komplimentite, podaracite, lubovta, revnosta(kogato revnuva6 edin 4ovek tova ozna4ava 4e durji6 na nego i iska6 da go zapazi6 za sebe si), obi4am celuvkite, pregrutkite i pro4ie.Na kratko kazano obi4am da buda obi4ana.Durja na dulgite vruzki.Vupreki 4e az sum samo na 14 i razbirase ne sum pravila sex, no tova ve4e e otdelen vupros.Iskam da kaja, 4e lubovta ne mi omruzva tuko taka :smt005
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 22:13
1.......... :smt008
Iliqn4eto
04-05-2006, 22:15
както един приятел казваше -средно ;) имам нещо от първият вариант,нещо от вторият и нещо дето нека бъде 3-ти :)
Angel_kiss
04-05-2006, 22:24
1 \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Nightwish_f
04-06-2006, 21:25
Аз съм си аз и принципно не се вписвам в ничии варианти,просто съм непредсказуема в желанията си 8)
Момичета който ги обиждаш пренебрегваш и те пак те обичат и все повече се зарибяват е тва е най-якият тип.
Аз съм си аз и принципно не се вписвам в ничии варианти,просто съм непредсказуема в желанията си 8)
Смехория по-скоро ти си ясна като бял ден с твоя стремеж към непредсказуемост.
Malko_kote
04-07-2006, 07:58
Da ama znae6 li 4e tova ne govori hubavo za edin muj.Da ubijda jena........Tova purvo e mn gadno za neq.Are postavisi na mqstoto na gadjetoto ti naprimer.Neka tq da te ubijda.Priqtno li 6te ti e.Razbirase tuk ne stava vupros za tova koe e priqtno i koe ne.Znae6 li za6to kogato vlastva6 nad edna jena se polu4ava taka, 4e tq iska da bude s teb? Ako si misli6 4e na nqkoq i haresva tozi na4in na povedenie, jestoko se luje6.Toi daje e super selski.Ta da se vurna kum temate, momi4eto ostava podvastna, zatoto kogato ebilo, o6te pove4e s dadeno mom4e dulgo vreme , tq nqma sili da si trugne i se nalaga da turpi vs tova.Tq moje i da izpitva lubov kum mom4eto. :!: No mom4eta, da ste vidq li nqkoe momi4e, jena, da se usmihva kogato q ubijdat??? :?: :?: :?: :?: :?: Vsi4ki mom4eta se zamislete nad tova.Zarejete tozi grozen mantalitet.Ve4e sa drugi vremenata.I znaite, 4e dokato ubijdate nejniq pol, nikoga nqma da budete istinski obi4ani i uvajavani. :!:
penywise
04-07-2006, 08:02
Мацинката е права. Едно момиче винаги се третира с уважение, с нежност и внимание. Тук няма "но"! Въпреки, че го казвам... не го правя винаги :|
Да "властваш" над една жена/момиче - едва ли. "Щом седим на една маса, значи сме равни". Точка.
И все пак - мъжката дума си е мъжката дума. Тя обаче няма общо с властване...
{P}HoNeY{P}
04-07-2006, 09:03
tuk bix dopalnila 4e kato vtoriq vid ima i mom4eta i to dosta!
a az opredeleno obi4am da dokazvat lubovta i ako moje vinagi
i ot dvete po malko az primerno obi4am da mi govoriat gotini ne6a sa men no vsiako ne6o si ima granici i ako postoiano mi go povtariat ne se izdurza :| e i vtoria vid ne sa cvete sa mirisane no poniakoga ne lo6o i da si kato tiah taka4e v kraina smetka nai dobre e mix
Night_Knight
04-07-2006, 10:27
LoL, кой ги измисли тия момичета Тип.1.
В един от броевете на Максим бяха описани начините да "биеш шута" на приятелката си.
Един от тях беше:
"Обяснявайте и непрекъснато колко много я обичате. Как не можете да си представите живота без нея. Всяка вече я извеждайте и и повтаряйте как всяка минута без нея е загубена част от живота ви. Когато не сте с нея и се обаждайте през 10мин, за да изразите любовта си към нея..." блах блах...
С огромно прискърбие съм забелязал, че това е СИГУРЕН начин да се отървеш от едно момиче :-#
^Pretty{}Girl^
04-07-2006, 10:34
Az kakto kazah sum ostroenna po priroda ot dvata varianta, samo4e pri men preobladava:obi4am komplimentite, podaracite, lubovta, revnosta(kogato revnuva6 edin 4ovek tova ozna4ava 4e durji6 na nego i iska6 da go zapazi6 za sebe si), obi4am celuvkite, pregrutkite i pro4ie.Na kratko kazano obi4am da buda obi4ana.Durja na dulgite vruzki.Vupreki 4e az sum samo na 14 i razbirase ne sum pravila sex, no tova ve4e e otdelen vupros.Iskam da kaja, 4e lubovta ne mi omruzva tuko taka
04-07-2006, 10:34
По принцип първото, но ми се е случвало веднъж второто... ---момчето беше готово да падне в краката ми едва ли не,да направи всичко за мен, но беше прекалено обсебващо... Аз обичам да ми показват, че ме обичат, но с мярка. :smt016
определено първия,но без да се прекалява с доказването,че тогава ставам втория вариант!Всичко е полезнп в умерени количества!
sexy_dizzy
04-07-2006, 12:20
По принцип съм 2,но мога да се обосновя!Казвам"по принцип",защото ако има момче,по което мн си падам естествено,че ще съм с него,не всички ми омръзват лесно.Има такива,които стават за сериозна връзка.Може би най-сетне съм намерила този човек.Не знам колко ще издържа с него,но определено няма да скъсам с него скоро!!!!!!
Night_Knight
04-07-2006, 12:31
По принцип съм 2,но мога да се обосновя!Казвам"по принцип",защото ако има момче,по което мн си падам естествено,че ще съм с него,не всички ми омръзват лесно.Има такива,които стават за сериозна връзка.Може би най-сетне съм намерила този човек.Не знам колко ще издържа с него,но определено няма да скъсам с него скоро!!!!!!
обосновЯвай се, обосновЯвай се. :lol:
всъщност изобщо не се обоснова. а самия факт, че се чудиш колко време ще ИЗДЪРЖИШ (lol) с момче по което МНОГО си падаш категорично те причислява към Вид.2.
Дерзай :wink:
Разбира се, че 2. Ако се влюбвах във всеки, които се старае да ме спечели чрез комплименти и постоянно доказване на чувствата си........хм........ или чях да съм се побъркала досега или да съм забравила какво е да чувстваш. Разбира се, че ми омръзват момчета, които постоянно се правят на прекрасните кавалери, те са скучни и досадни. Не познавам някой, на когото му е приятно да скучае или да бъде в скучна компания :)
Night_Knight
04-07-2006, 18:58
Разбира се, че 2. Ако се влюбвах във всеки, които се старае да ме спечели чрез комплименти и постоянно доказване на чувствата си........хм........ или чях да съм се побъркала досега или да съм забравила какво е да чувстваш. Разбира се, че ми омръзват момчета, които постоянно се правят на прекрасните кавалери, те са скучни и досадни. Не познавам някой, на когото му е приятно да скучае или да бъде в скучна компания :)
Хаха, ето това е много по-добре обосновано. Respect!
:wink: