Влез

View Full Version : za muje:problem li e?

prosto bez ime
04-01-2006, 14:30
zdraveite az sum na 14 god i imam edin problem... mislq che kojata po glavichkata na chlena mi e mn. dulga i dori v erektiralo sustoqnie glavichkata otvono ne e zagolena. tova puk ot svoq strana pravi postavqneto na prezervativ slojna zadacha tyi kato se izhluzva. kajete mi imate li ideq kak da se spravq s tozi problem pls. Blagodarq predvaritelno !

nyx40
04-01-2006, 14:33
Zabelva6 predi postavqne na prezervativa i nai-ve4e proverqva6, dali prezervativa ne ti e golqm, ako ne e, zna4i ne bi trqbvalo da se izhluzva, ako go postavq6 kato horata-za pove4e info-polzvai instrukciqta v kutiikata s prezervativi!
Uspeh!!!

prosto bez ime
04-01-2006, 14:38
Zabelva6 predi postavqne na prezervativa i nai-ve4e proverqva6, dali prezervativa ne ti e golqm, ako ne e, zna4i ne bi trqbvalo da se izhluzva, ako go postavq6 kato horata-za pove4e info-polzvai instrukciqta v kutiikata s prezervativi!
Uspeh!!!

ami problema e tochno tam che zogolvam glavichkata obache sled tova kojata se vrushta na predishnoto si mqsto :((( i vse pak blagodarq

nyx40
04-01-2006, 14:41
E ako e v erektiralo systoqnie, ne mi e qsno kak 6te se vry6ta nagore, v kraina smetka, ako ti pre4i- obyrni se kym li4niq ti urolog, koito eventualno da te prati kym hirurg, za da te opravqt-nqma da se pla6i6, sled 20tina dni 6te si gotov za novi podvizi!

Uspeh ti jelaq!

04-01-2006, 19:52
spoko 4ovek.
moje i 6tom ti se izhlizva daje i kato si q zagolil prezarvativa da ti e golqm ili ti si na 14 moje da ne ti e dostatu4no golqm (penisa)
:-k