View Full Version : za6to po dqvolite...
priti_kiti
04-01-2006, 22:28
... 99 % ot mom4etata koito poznavam iskat da hodqt s men?a sled kato gi otreja ve4e ne iskat da me poznavat i stavam "gadnata ku4ka" :shock: dobre de..kakvo izliza 4e edno momi4e ne moje da ima priqtel mom4e li?!ili pone da si sigurna 4e Toi nqma da ima nqkakvi skriti misli i celi..
Na vas slu4valo li vi se e podovno ne6to?I ako da,kakvo napravihte,kak se spravihte s polojienieto..i vaob6te kakvo mislite-ima li istinsko priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e / muj i jena/ ?
Прекалено си хубава :) (но не се възгордявай) Проблема може да е, че по някакъв начин им даваш надежди... както се случва често и с мен... постави се на тяхно място...
ledenata_kralicA
04-01-2006, 22:37
mi nz az poneje vinagi me vuzpriemat kato "ot svestnite",a ne "ot gotinite"
i ne azpadam v takiva situacii :-)
oba4e i az mn sum se 4udila za6to sled ksto gi otrejeh ve4e si
GADNATA KU4KA deto q mrazqt ot vse surce
при мен не е имало никога истинско приятелство с момче.. и да знаеш да кажеш на момче като го отрежеш че искаш да си останете приятели е равносилно да му кажеш "не ме кефиш но даи да не те наранявам съвсем"..
SweetBunny
04-01-2006, 22:41
Ami ima priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e - da :D
I kogato nqkoi mi predloji da sme zaedno i az mu otkaja, ne mi se surdqt, naprotiv - predlagat mi da sme priqteli, blabla :-D
Samo vednuj edin sled kato mu kazah, 4e nqma smisul da hodim, 6toto nqmam 4uvstva kum nego, i toi se poot4ujdi ot men :-k
No kato cqlo ne spodelqm tvoq opit i mnenieto ti :)
Pone pri men mom4etata ne ppkazvat, 4e im e mu4no ot nespodelenite 4uvstva, ama se durjat po-milo s men i postepenno zapo4vam da imam doverie, stavame priqteli :smt004 :smt030 :smt041
teenkopele
04-01-2006, 22:43
До сега такова нещо не ми се е случвало. :lol:
Истинско приятелство между момче и момиче е напълно възможно да има. Е, не се среща много често, но все пак съществува.
Това, че 99% от момчетата, които познаваш, искат да ходят с теб...еми няма начин, примиряваш се с факта, че си харесвана и това е.
Дори да ти казват, след като ги резнеш, че си била кучка и т.н, да не ти пука! Правят го само защото ги е яд, че не са могли да тръгнат с теб.
Това е. :)
Успех. :wink:
`Death`Whore`
04-01-2006, 22:43
Повечето мъже, които са общували с мен, са искали секс или връзка. А аз винаги общувам с мъжете като с просто приятели и е гадно, че те се отдръпват по някое време.
Sexy_Boy_16
04-01-2006, 23:26
Ima istinsko priatelstvo....Az hodeh s 1 momi4e ama prekaleno hubavo i kato skusahme az q Obi4ah 2 godini no bqhme priqteli i sega ve4e go prevuzmognah i pak sme si mn dobri priqteli i si spodelqme.....Pri neq ima sushtia problem po4ti si4ki q haresvat ama si e priqtelka s mom4etata...daje ima pove4e priqteli mom4ta....
Iliqn4eto
04-01-2006, 23:32
Оо да това чувство ми е много познато .. почти и при мен е така и като откажа да има нещо повече от приятелство ,те се променят и стават по-груби ..просто има и такива моменти,а ти с нищо неможе го промениш
pri men ot skoro zapo4nah da izlizam s edno mom4e koeto lqtoto xaresvax no ne poznavah zapoznahme se i sega ne go xaresvam prosto go mislq za dobar priqtel na koito moga da spodelq nqkoi ne6ta... a da tova 4e kato skusash nqkoi vinagi te mislqt za zlobna i gadna osven ako mom4eto ne e dosaty4no to4no i qko da razbere 4e vsi4ko si ima kakto na4alo taka i krai...:)
SlaDka_BliZalka
04-02-2006, 00:31
ave az otnosno gadjetata mn opit nqmam ama.... :D
no vij eno 6e ti kaja - priqtelstvo m/u mom4e i momi4e - IMA I O6TE KAK!!!!!
kogato skysa6 s porednoto gadje se opitai ...taka da se kaje da zapo4nete NA NOVO.....edno priqtelstvo...............dano si me razbrala
uspeh :)
Aragorus
04-02-2006, 00:41
...нали сте гледали рекламата на фанта :)
случват се и такива работи..
много е лошо когато близък приятел ти намекне, че те харесва като момиче/момче, а не като приятел...
но това става докато сме деца не се привличаме физически а психически, но когато попораснем и животинското в нас започва да надделява :)
влечение между половете...
някой добри приятели успяват да го подтиснат, други стават нещо повече от приятели, трети не стават нищо, просто се разделят разочаровани от себе си
sometimes_
04-02-2006, 02:19
O da, sluchvalo mi se e! I to s nai-dobriq mi priqtel. Obqsnqvah mu hilqdi pyti, che ako sme zaedno shte go naranq, no toi nastoqvashe i ne davashe da chue, che ne moje da sme zaedno (detska istoriq). Sled tova trygnah s drugo momche i az kato teb stanah "gadnata kuchka", to ne bqha obidi po moi adres ot priqtelite mu, to ne bqha skandali... Ne mi govoreshe 2 meseca i edin den mu kazah, che trqbva da pogovorim, pripomnih mu kakvo sym mu kazala predi, kazah mu, che i da mi se syrdi - nqma smisyl, shte stane po-zle. Kazah mu i, che go obicham i dyrja mnogo na nego kato priqtel i, che za men shte si ostane nai-dobriq mi priqtel. E, mnogo vreme mi otne da mu pokaja, che ne sym imala namerenie da se podigravam s nego (kakto toi si misleshe), no veche vsichko e nared i pak sme si pyrvi drujki.
A na teb...da ne ti puka. Kakvo ot tova, che te smqtat, za kuchka i t.n. Ti postypvash pravilno i te go znaqt, no prosto dostoinstvoto im ne pozvolqva da si priznaqt, che sa otrqzani. Ne im obryshtai vnimanie, da govorqt kakvoto iskat, vajnoto e, che znaqt kak stoqt neshtata vsyshtnost. Vse nqkoi den shte se osyznaqt. :)
Glezlata
04-02-2006, 07:07
I az sum na mnenie,4e si dosta hubava :lol: ami te gubqt ostavi gi,6tom ne iskat da sa ti priqteli.Qvno i tolkova sa bili seriozni v drugite si namereniqta [-(
white_chik
04-02-2006, 08:32
4esto sre6tan problem naistina.li4no az imam priqteli mom4eta,no v nikuv slu4ai ne moga da kaja 4e sum mnoo blizka s tqh.kolkoto i tupo da zvu4i mom4etata mnoo lesno se privurzvat i qvno ti si hubavi4ka i ne mogat da ti ustoqt.i az su6to sum se 4udila 6to sled kato gi otreje6 stava6 GADNATA KU4KA :roll: moje bi mujkoto im ego ne moje da go ponese
Истинско приятелство м/у момиче и момче има и то това ти го казвам от личен опит. Верно си е, че понякога има по-такива мисли, ама те обикновенно са причинени от няколко чашки или некъв страничен фактро. Даже понякога едно момиче може да намери още по-добър приятел в нкоя момче от колкото в друго момиче, тъй като го няма онова чувство на завист, в което вас мацките много ви бива :lol: .
Иначе кат искат да ходят с теба, а ти не искаш, им поздравяваш фамилията и готово :wink: . Кво се занимаваш с некви пикльовци :lol: .
sexy_dizzy
04-02-2006, 10:40
То и при мен се получава така,като се замисля.Винаги съм си задавала този въпрос"Защо аз трябва да съм виновната в случая?!Просто не го харесвам,сега как да го отрежа деликатно БЕЗ да ми се разсърди както все се получава!"Но не става,сърдят се,цупят се и тва е.Еми мила,нямаме избор,трябва да сме по-деликатни,и внимавай защото те само от една усмивка и ще си помислят,че имат шанс!Смешно но факт!