Влез

View Full Version : Как?

Legally_Blonde
04-02-2006, 08:50
Как можеш да забравиш болката и любовта?Как като след всеки изминал ден става все по-трудно,а споните се връщат все по-ясни придружени със все повече болка.Болка,кояъо ти шепне,че никога нищо няма да е същото,никога няма пак да го докоснеш,пак да го целунеш.Че всичко е било..една несериозна лъжа в която ис живята половин година?!Чудиш се защо около теб вървят толкова момчета,искат да са с теб толкова момчета,но никои не ти грабва окото,защото върте в сърцето ти се е настанил някой,който така и не можеш да изкараш от там?!
Всеки те нарича к**ва и слуша слуховете,които се въртят в целия квартал,въпреки,че кракът мине е стъпвал в него от бая време.Добре поне ако бях к**ва нямаше да ми пука толкова Но не ме е грижа за слуховете като знам,че хората,които ме познават и за които ме е грижа не мислят така.
Защо понякога,човекът,които съсипва живота ти ти липсва най-много?!Него искаш повече от всичко на земята.Пак да те прегърне пак да те докосне и всичко да е както преди...дори и да сте нямали връзка(офицялна).Въпреки това ти си привързана към него,мечтаеш за него.А как се справяш с несигурността?
Не знам как да се държа с него!Имам чувството,че ако говоря с него и ще му покажа чувствата си,че ще му разкрия това,което е вътре и дори и най-близката ми приятелка не знае!Да..той е женкар,има чар и може да има всяко момиче,което поиска.Но не е такъв отвътре!За кратко време успях да го опознач и знам,че е добър човек,но не знам,защо се крие зад тази маска Съсипа ми живота,държейки се по начин,който не отговаря на същността му!Сега стана и лице на иконома и ще може ептен да има всяка,но аз ис спомням как бяхме само двамата и бяхме щастливи,а сега всичко си отиде и аз дори не знам как да се държа с него А сърцето не пита и продължава да страда :cry: :smt010 ](*,)

machoka
04-02-2006, 09:47
Ако си над 17, ще си изтрия всички постове тук, те па на :D

Да, около тази възраст всичко изглежда така, както си го описала - каква неописуема драма, трагедия.. самоубийства, рязане на вени с бръснарски ножчета, сдухани депресии траещи с месеци... ех, очарованието на това да си млад и наивен все още не е изчезнало :roll:

Само че като станеш на 20 ще разбереш, че всичко от теб написано е толкова преходно, че четяйки го ти ще се смееш, повярвай ми.

Сега, какво да ти кажа по темата.. като един страничен наблюдател, който е наясно със сигурност какво ще е мнението ти след години /това, което го споменах/, но знаейки много добре, че сега не го осъзнаваш и ти е наистина тежко и кофти мога да ти кажа само едно: Съжалявам мила, никой не може да ти помогне, освен с успокоителни думи, но това са непознати. Сама трябва да го преодолееш и помни, има само един начин - времето. За жалост или за щастие, то размива всичко, независимо любов или омраза, щастие или тъга. То е единствения ти приятел в случая, но често и най-големия ти враг.

Ще го преодолееш, повярвай ми. Друг ще дойде на Неговото място, отново ще си щастлива, отново ще летиш в облаците, отново всички звезди ще са твои.. в момента, в който света пак се сгромоляса. И тогава трябва да бъдеш силна, защото всичко ще се повтори. Единствено от теб зависи как ще го преодолееш. Всичко е толкова преходно, толкова временно, крехко... :(

Но ще дойде момента, в който ще познаеш човека, с който ще си до края на дните си. Тогава мечтите ти ще станат реалност ... :wink:

Legally_Blonde
04-02-2006, 10:44
мерси мн,знам,че не е единствен и мн други ще доидат,но никога не съм казжава,че живота без него няма смисъл или нещо от рода.Пак да не говорим за самоубииство ама имам предвид,че времето си тече..а аз още мисля за него :cry: явно няма оправия!

sometimes_
04-02-2006, 10:46
Napylno sym syglasna s machoka.
Sega mislish, che e doshyl kraq na sveta, che nqma smisyl da jiveesh, no sled vreme shte se smeesh na polojenieto si v momenta :wink: . Bydi silna i ne misli za prichinenata ti bolka, kolkoto i da ti e trudno. Imash priqteli vse pak, te pone shte sa zad teb.
Ne se predavai tolkova lesno, imash da izjiveesh oshte mnogo neshta, koito shte te pravqt i mnogo shtastliva i mnogo neshtastna. S edno zagubeno momche ne syrshva vsichko, nali?
Uspeh! I se vyzstanovqvai po-byrzo. :)