View Full Version : kak da go nakaram da me zabeleji
SAD GIRL
04-02-2006, 11:04
zapoznah se s 1 mom4e v double vision oba4e toi edva li me pomni(be6e se napil). imame ob6ti fr. haresvam go no toi e ot onezi mom4eta koito ne iskat da imat gajeta a samo se zabivat s nqkoi. posledniq put kogato go vidqh toi se zabiva6e s 1 momi4e no mislq 4e ne be6e ni6to seriozno za6toto toi ne q x. mn mi e mu4no 4e ne moga da sam s nego i nz kfo da napravq.pls daite savet kak da privleka vnimanieto mu
sometimes_
04-02-2006, 11:17
Iskash da si s momche, koeto e s momichetata samo za zabavlenie? :shock: Ne te li e strah, che dori i da ste zaedno shte mu omryznesh byrzo i shte te narani ujasno mnogo? Razbiram, che mnogo go haresvash i iskash da si s nego, no ako ste zaedno shte stradash mnogo poveche... Na teb ti e qsno shto za chovek e... No shtom iskash da riskuvash...tvoi problem, posle shte syjalqvash... :|
A po temata... Ami govori po-chesto s nego, hodi na mestata kydeto hodi i toi (e, ne da go presledvash estestveno), shtom imate obshti poznati...izlizaite zaedno. :wink:
KAK MOJE DA HARESVA6 PODOBEN 4OVEK-KOITO IZPOLZVA MOMI4ETATA KATO EDNODNEVKI
TVA E TUPO OT TVOQ STRANA
NO AKO ISKA6 I TI DA BUDE6 UPOTREBENA QVNO NQMA DA TI E TRUDNO -VSMISUL 4E TOQ PI4 NQMA DA MU MISLI MNOGO O6TE PRI PURVIQ TIZNAK ZA SIMPATIQ
TI IZBIRA6 \:D/
Glezlata
04-02-2006, 12:56
Govori s ob6tite vi poznati i 4ui tqhnoto mneie,vie go poznavate po dobre ot nas :D
shtampata
04-02-2006, 12:56
Плесни му един шамар!
...хем да се осъзнае, че не може все така да я кара...хем ще му привлечеш вниманието! ;)
kaka_lara
04-02-2006, 13:52
защо първо не си отговориш на въпроса момче като него дали заслужава момиче като теб?! :wink:
nymphetamine_girl_199239
04-02-2006, 13:57
zabravi go 6toto ne si struva
mil4eto_
04-02-2006, 13:58
хаха страшно ми е позната тази история.....и то точно в double vision .... \:D/
съвета ми е ако наистина много си хлътнала по него,да се забиеш с него,но да не му показваяш чувствата си-не му се влачи подир гъза,ако искаш да сте заедно!
tfa s 6amara me izkefi oba4e ako napraa ne6to takova posle nikoga nqma da me pogledne
(as sam sad girl)
seksi_kote_f
04-02-2006, 16:21
Spored men ne se zanimavai s nego ,na takiva mom4eta vikat jenkari i izpolzva4i :roll:
Sinister_Doll
04-02-2006, 16:40
Bih ti dala li4no mnenie...
Zae*i go tva layno.
No ti ne mi iska6 mnenieto, za tva moje6 da mu privle4e6vnimanieto, kato si zabie6 pero v guza i zapodska4a6 okolo nego...
Kvi sa teq tupi vuprosi???
Otiva6 i pita6 "Zdrasti, pomni6 li me? Az sum onaq 6matka ot diskotekata, koqto si pada po po sme6nici kato teb..."
ee vijte vsi4ki prikazvate tvurde mnogo i gre6no.nali znaete 4e e dosta lesno da se govori i pi6e a na deistvie ne6tata sa tvurde razli4ni.pri uslovie 4e momi4eto e zaribena po nego....mislite li 4e q valnuva tova kakav e toi....tova sa 4uvstva ....tova e ne6to koeto ne se kontrolira lesno...taka 4e spored men ako naistina mu se kefi ni6to ne pre4i da bude s nego dori i za ednata 6ibana ve4er ....pone 6te znae 4e go e imala za ve4er ...spodelilal e do nqkakva stepen lubovta si....i vse pak e izjivqla edin strahoten mig i e po4uvstvala do sebe si plutta mu taka 4e...spored men si struva .vsi4ko v tozi jivot se zapla6ta ,absolutno vsi4ko si ima cena, a v toq slu4ei smqtam 4e si zaslujava cenata koqto 6te dade...prosto za da izjivee edin ot nai krasivite si migove v jivota....
a otnosno tova 4e toi e jenkar da se kaje....kakvo pre4e da go promeni6 ako naistin znae6 kak da go napravi6 prosto vsi4ko si ima principi i absolutno vsi4ko v tozi jivot e vuzmojno stiga da znae6 kak da dostigne6 do sa6tnosta.....i edno ot nai vajnite ne6ta ....trqbva da izpolzva6 caki za da uspee6 da go spe4eli6 za da byde samo tvoi....
DALI E DOBRA IDEQ DA SI 4ATA S NEGO?
pls kajete 6toto 6e se pobarkam i mislq 4e se vlubvam
DALI E DOBRA IDEQ DA SI 4ATA S NEGO?
Ако кажеш какво си чатиш с него ...?!
mi as o6te ne sam i to4no za tfa pitam daite nqkaf savet
sladka_macka
04-03-2006, 12:06
Sloji si edna kusa poli4ka,razkrasi se ama da ne zabravi6 da si sloji6 potni4e i posle otidi pri nego i po4ni da go celuva6 lesno e :!: :!: :!:
Donidarko
04-03-2006, 12:09
:shock: Iskam na mene da mi go naprawi6 twa !!! :twisted: Ne shte zabeleja mi she :oops: pripadna :D
white_chik
04-03-2006, 13:11
ne bih bila s mom4e,koeto vuzpriema momi4etata po tozi na4in [-X i vse pak 6tom tolko ti haresva i zapo4va6 da se vlubva6 opitai se da si vnedri6 v negovata kompaniq,da stane6 blizka s nego i go nakarai da se promeni