PDA

View Full Version : Дали ще е проблем ?

Angel_of_fate
04-02-2006, 18:17
Приятеля ми е на 23 а аз на 13 , пък много се обичаме . Как ще го приемат хората ? Никой незнае за нашата връзка . Как ли ще го приемат наще ? Има ли смисъл да продължава тази връзка ? Неможем да излезем заедно ... То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ? :smt012 :cry:

IdontGiveaFuck
04-02-2006, 18:18
То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ? :smt012 :cry:

Да си намериш приятел на твойте години !

пп:не се обичате !

machoka
04-02-2006, 18:22
ъХ, 'любовта' ви платонична ли е?

`Death`Whore`
04-02-2006, 18:25
То е незаконо
Aко беше нормално и хората го приемаха така, щеше да е законно.

ExTr3m3_GiRL
04-02-2006, 18:29
Приятеля ми е на 23 а аз на 13 , пък много се обичаме . Как ще го приемат хората ? Никой незнае за нашата връзка . Как ли ще го приемат наще ? Има ли смисъл да продължава тази връзка ? Неможем да излезем заедно ... То е незаконо , но пък се обичаме , какво да правя ? :smt012 :cry:

Хмм много сте ми странни такива начи :-k На мен малко ми е чудно как така 23 годишно момче ще се интересува и дори ще обича момиче на 13 :smt017 Според мен тази връзка няма смисъл и попринцип момчето иска само секс пфф това са цели 10 години а пък и той на 23 ти на 13 :smt012
Ама айде да приемем че СЕ ОБИЧАТЕ! Еми щом толкова го обичаш и той също ( малко се съмнявам) не трябва да ти пука от хорското мнение ии трябва да защитавате любовта си дори и пред ваще( хмм малко странно родителите ти да го приемат ма знам ли..)!!!
Съжалявам не одобрявам много такива работи ама дедазнам хората казват че любовта няма граници!!!

`Death`Whore`
04-02-2006, 18:31
Педофилството също няма граници!

mil4eto_
04-02-2006, 18:34
хмм може и да го обичаш,но като се замисли такава връзка няма никакво бъдеще.най-малкото:кажи ми какво ви свързва?какво общо имате-общи приятели,интереси?!

Jessika_MG
04-02-2006, 18:46
Az ne bih go narekla pedofilstvo, no opredeleno ne stava ne6to dobro.Takiva granici ima i pri momi4eta na po 16-17 godini no p1k togava pone pove4eto usmislqt ne6tata.Ta ti si na 13...zamisli ot kade po4va6 s glupostite!Nqma da te uprekna s "ti o6te ne znae6 kakvo e lubov za da kazva6 4e go obi4a6", no smqtam 4e ne os1znava6 nap1lno kakvo pravi6.Kogato obi4a6 nqkoi ne trqbva da se pritesnqva6 ot nego, trqbva da si spokoina kogato ste zaedno...a ti kakvo...strah te e da izlezete.Ostavi batkovcite :smt018 i slez na zemqta.

ExTr3m3_GiRL
04-02-2006, 18:51

Хах да и това го има :) Незнам въобще някой ще одобри ли това?? [-(
Съмнявам се :-k То е ясно тази връзка няма бъдеще!
Май доста отчаяхме момичето :?

Angel_of_fate
04-02-2006, 18:52
Не мисля да си намирам приятел на мойте години .
Любовта ни не е платонична , или все още , но знам ,че ако ще правим нещо то ще е само защото аз искам .Нещата който ни свързват са много . Музиката , почти винаги сме на едно и също мнение , не го наричаме любов , защото не го знаем какво е . Имаме едни и същи желания , интересуваме се от едни и същи неща . Това са комютрите , таквиз неща . Много се радвам ,че ми помага в всичко , за домашните , когато го питам нещо винаги намира отговор . Даже ще ме учи де свиря на синтизатова :) . И двамата сме хора на изкуството , само дето той неможе да рисува , но аз го правя за двамата . Пишем си стихотворения . Обичаме да се разхождаме , макар и рядко . Обичаме природата , и двамата сме нежни създания .Много неща.Но възраста :cry:

`Death`Whore`
04-02-2006, 18:55
Човек, който казва "Метълът ще бъде" и "таквиз неща" не ми изглежда да е на акъла на възрастен човек. Може би той е на твоя акъл.

Ludata_Mi6ka
04-02-2006, 18:55
хмм...според мен няма смисъл да се продължава тая "връзка" ...се пак той е на 23- зрял мъж, едва ли дълго би издържал на прегръдки и целувки...замисли се... ти си на 13. Пък и едва ли родителите биха го приели (най-много да повикат полицията :D )
И ми е много интересно как реши че го обичаш...?! :?

Angel_of_fate
04-02-2006, 19:03
Ами да той е на моя акъл :) . Заедно се лигавим много , но това го разбирайте ,че говорим усобено например думата "бубле" ми той я каза а значи добре , добре-дубре-дубле-бубле , няма да се учудя ако скоро измислим нов език :) . А как реших ,че го обичам , ми почувствах се учудващо добре с него , или незнам , може би когато се натъжих заради него , за 1-ви път . Него го нямаше и аз почнах да се притеснявам , и също когато долувих в себе с ревност . :roll: няма пък ! :) Обичам го !!! :-D

`Death`Whore`
04-02-2006, 19:06
Първо се научи на правопис, после решавай, че обичаш. "Няма пък!" - детски работи. Той да не би да е метъл? Ти май си решила, че си такава. Ще ми е интересно да науча информация за това.

Angel_of_fate
04-02-2006, 19:10
Метъл е да , нещо против :) ? И аз слушам метъл ? Щото сме комплексари за това сме метъли , а мен не ме е срам да си кажа ,че се срамувам от някой мой черти :smt012

`Death`Whore`
04-02-2006, 19:11
Детенце, думата "информация" позната ли ти е? Кажи групи, какъв метъл слушаш, той - също.

Ludata_Mi6ka
04-02-2006, 19:15
Ами да той е на моя акъл :) . Заедно се лигавим много.
явно не е мн зрял... :/

[quote=" Него го нямаше и аз почнах да се притеснявам , и също когато долувих в себе с ревност . [/quote]

хаха че и аз се притеснявам и ревнувам обаче тва не означава че обича6 дадения човек ...тва е признак за някво привързване по-скоро ...1-во си помисли добре какво точно зна4и думата оби4ам и тогава я използвай! :) :D

Jessika_MG
04-02-2006, 19:17
Mi az kat gledam poslednite postove po4vam da se 4udq temata kakva be6e :smt017 A i ako si re6ila da ne se promenq6, da ne si tyrsi6 drug aver, togava za6to izob6to pi6e6 tema???Kakvo celi6 ???

piFka_LP
04-02-2006, 19:19
momi4e q se osuznai moe da si misli6 4e go obi4a6
vsu6nost moje i da go obi4a6 no muj na 23 godini ot teb moje bi samo 6te iska sex po dobre si nameri nqkoi na tvoite godini :wink:

Angel_of_fate
04-02-2006, 19:19
Ами и двамата слушаме нео метъл и готик . Слушаме System of a down , Crematory , Gun`n`roses , Nightwish, Evanescence , а аз и SlipKnoT .
Gun`n`Roses незнам към какъв метъл спадат ;)

piFka_LP
04-02-2006, 19:23
Ами и двамата слушаме нео метъл и готик . Слушаме System of a down , Crematory , Gun`n`roses , Nightwish, Evanescence , а аз и SlipKnoT .
Gun`n`Roses незнам към какъв метъл спадат ;)
kakva e temata .........

Angel_of_fate
04-02-2006, 19:28
momi4e q se osuznai moe da si misli6 4e go obi4a6
vsu6nost moje i da go obi4a6 no muj na 23 godini ot teb moje bi samo 6te iska sex po dobre si nameri nqkoi na tvoite godini :wink:
Ха за какво той все едно пък нямма с коя да го направи ;) . Пък и аз не съм толкова хубавичка , даже вообще не съм хубава , защо пък ще иска с мен ? Защото съм малка , едва ли . Има такива на моята възраст дето са по хубави . И да иска секс , какво от това ;) . Ние сме говорили по темата със секса и зависи само от мен , много се съмнявам да ми направи лошо . [-X

`Death`Whore`
04-02-2006, 20:05
По-добре не казвай пред метъли, че слушаш метъл, само ще се изложиш.

ExTr3m3_GiRL
04-02-2006, 20:53
Оф като ще казваш "Няма пък" "Обичам го" защо наистина въобще пускаш тази тема?? Ти май само търсиш нашето одобрение,за да си спокойна че не правиш нещо грешно :-k Съжалявам мила както виждаш май няма да го получиш, никои не би одобрил ВРЪЗКА между МЪЖ(пфф какъв мъж,то направо с лапешки ъкъл) и някаква МЕТЪЛКА (ммм май доста силно прозвуча,че чак смешно) Как може бе, накъде отива тоя свят се чудя с всеки изминал ден :roll: Вече ще четем теми : "На 13 съм да направя ли аборт"
Ооо боже [-o< лигавили се, обичали се,имали еднакви интереси ГОЛЯМА ЛЮБОВ ама ти си решаваш поне не убиваи родителите си с БЛЕСТЯЩАТА ИДЕЯ да им кажеш. [-(

teenkopele
04-02-2006, 20:58
Според мен връзката ви няма бъдеще.
Говори с него и се разделете. Е, ти си решаваш, но... :)
Успех. :wink:

Sexy_Boy_16
04-02-2006, 20:59
Tva si e naprao izvrateno ama kato se zamisli 4ovek shtom se obi4at da praqt kvoto si iskat !

fallen
04-03-2006, 10:02
Хм изглежда ми като някой , който не може да си намери лигла на неговите години, ама то има много де... 10 години разлика...зависи от хората, ама с акъл на 13 годишен...лелей...Не намирам смисъл в темата ти...не приемаш съвети, а спориш с който ти каже нещо. Това че сте метъли ( :-s ) ...просто няма да го коментирам само ще се съглася с мнението на `Death`Whore` ... Това дали го обичаш..от една страна може и да си го помисля ако подсказваше с мненията си за някакво надрастване на възрастта, което ти не правиш даже обратното... Затъжила си се когато го нямало..ми на всички ни е тъжно понякога особено за близки хора и така нататък...това не значи че сме влюбени в приятелите си...
Ам правописа ти е под всякаква критика... "да ми направи лошо" ?! Омг :shock: !
ПП :arrow: ExTr3m3_GiRL няма да се учудя вече наистина ако и такава тема има ...ни най малко...