Влез

View Full Version : Moderated: problem s gadjeto, qvno v mene e problema..

????
04-02-2006, 19:31
imam chuvstvovo che vseki gleda gadjeto mi, che dokato e s nai dobrata i priqtelka nqkoi q gleda i si misli "eh taq ako mi padne kvo shte q pravq" shtoto znam kvi sa vsichko momcheta, a kamoli futbolistchetata s koito izlizat s priqtelkata i. nekvi manekencheta sedqt i mi q gledat i si mislqt kvo li ne za neq a az si umiram do kato ne sym s neq i kato razbera s koi e bil i ... :evil:

gadjeto mi e super hubava i privlikatelna i moje bi v tova e problema, no postoqnno q revnuvam, imam i doverie ama tova ne pomaga... :?
i znam che niikoga nqma da otide pri drug, shtoto e super tochno i pechena i me obicha, ama pomagaite, ne znam veche kvo staava..

Moderated by machoka
т. 1 от правилата
Благодаря!

Ludata_Mi6ka
04-02-2006, 19:48
щом като и имаш доверие и знаеш 4е не би ти изневерила защо я ревнуваш...!? опитай се да преодолееш това чувство, защото ревността не е признак на лубов, а по-точно на обратното...замисли се.. :D

light_purple
04-02-2006, 20:36
Tova e nedostatuka na vruzkite s hubavi mom/i/4eta

teenkopele
04-02-2006, 21:57
Щом й имаш пълно доверие, защо я ревнуваш?!? :o

Както вече казаха, опитай се да преодолееш това чувство. :)
Успех. :wink:

VukeHceTy
04-03-2006, 07:45
mi...ostavi q da izliza s koito si iska nqma smisul da q revnuvash shtoto...tq ne e tvoq sobstvenost da q zavurjesh za tebe i da izliza samo s tebe..prosto budi uveren v sebe si i v neq che sichko she si e nared..i to shte bude :D

Krem4eto
04-03-2006, 08:11
Не се притеснявай!Нали знаеш,че не може да ти изневери!Пък и не може все с тебе да излиза!Много момичета,които си имат гаджета,имат и приятели момчета(само приятели нищо повече)!А когато едно момиче си има гадже и държи на него,то иска да сподели на някой всичко това и се обръща към най-добрата приятелка или приятел!Така не се притеснявай!!!

n0mak
04-03-2006, 08:13
Tova e nedostatuka na vruzkite s hubavi mom/i/4eta

prailno :) fa6tai nekoi grozil i da ne te boli, 6e moe6 po cql den v bara s fr bez da ti migne okoto

nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 08:19
ooo az sam po-zle-az nqmam doverie na gadjeto mi i stra6no mn sam revniva-saotvetno ne mu davam da govori s nikoe dr momi4e :lol: toi ne se oplakva...NO ti ne go pravi tova s neq 6toto e momi4e a da ograni4ava6 momi4e 4ak pak tolkova..nqma da ima golqm uspeh,taka 4e malko pove4e FREEDOM!!! :lol: :lol: :lol:

forlan
04-03-2006, 08:32
Целият футболен отбор и са е изпразнил , спокойно , нормално е!

04-03-2006, 12:06
Не се притеснявай!Нали знаеш,че не може да ти изневери!Пък и не може все с тебе да излиза!Много момичета,които си имат гаджета,имат и приятели момчета(само приятели нищо повече)!А когато едно момиче си има гадже и държи на него,то иска да сподели на някой всичко това и се обръща към най-добрата приятелка или приятел!Така не се притеснявай!!!

a kato znam kakvi sa povecheto momcheta ?
kato gi znam kvo li ne si mislqt za dadeeno momiche, kak da sym spokoen ?

midnight...
04-03-2006, 12:12
имай малко воля и преодолей тъпата ревност защото може да се превърне в доста сериозен проблем :-s

04-03-2006, 12:16
tuka vsichki mi kazvate - preodolei revnosta, e mn qsno che tova e problema i trqbva da go napravq, ama kakkkkkkk?

forlan
04-03-2006, 12:44
tuka vsichki mi kazvate - preodolei revnosta, e mn qsno che tova e problema i trqbva da go napravq, ama kakkkkkkk?

Аз не съм ти казвал да я преодолееш , просто кажи на футболния отбор , че може да покани и баскетболния отбор!

theworldleader
04-03-2006, 12:59

Аз не съм ти казвал да я преодолееш , просто кажи на футболния отбор , че може да покани и баскетболния отбор!

Ей комплексирано тъпо копеленце, ще те убия :!:
Ходи си бии чекий в тоалетната, че ще се хлъзнеш в твоята стая.
Кибер мишок !
Е такива като теб ме изкарват извън релси !!

sexy_diva
04-03-2006, 14:38
Защо сам си създаваш проблеми :?: :?: :?: Вместо да се кефиш,че гаджето ти е готина мадама и всички я гледат,но тя е само твоя...ти ревнуваш.

penywise
04-03-2006, 14:40
Ревността е кофти чувство.
Ако задушаваш гаджето си с нея - сам ще предизвикаш изневярата...
Дай и свобода. Знам - трудно е. Но пък ако изневери - поне знаеш, че е просто курве.
Иначе евала - имаш яко маце, което ти е вярно и знае защо е с теб.

Другия случай се изразява в използването на силови средства срещу човек от същия пол с цел... собствено удовлетворение :twisted:

theworldleader
04-03-2006, 18:20
Ревността е кофти чувство.
Ако задушаваш гаджето си с нея - сам ще предизвикаш изневярата...
Дай и свобода. Знам - трудно е. Но пък ако изневери - поне знаеш, че е просто курве.
Иначе евала - имаш яко маце, което ти е вярно и знае защо е с теб.

Другия случай се изразява в използването на силови средства срещу човек от същия пол с цел... собствено удовлетворение :twisted:

Точно това и казах на нея, но мисля, че не това е начина ;]

miNiTo
04-04-2006, 18:03
em ti hubu si q revnuva6, ma glei da ne i go pokazva6 6tot zaredi tazi tvoq revnost moje da q zagubi6....
i da ti kaja ot dumite ti mi izglejda 4e ne si siguren v sebe si ili i az nz

white_chik
04-04-2006, 18:22
emi kato si si hvanal gotina macka-tva e polojenieto :-D ne 4e trq si4ki da hodqt s grozni ama 6tom sam ne znae6 kak da preodolee6 revnostta si edva li nekoi moje da ti pomogne