Влез

View Full Version : Moderated:Влюбена съм в него,а като че ли на него не му пука

:(
04-02-2006, 20:37
Влюбена съм в едно момче..И с течение на нещата,с него тръгнахме...Но имаше един проблем-Живеем твърде далече-Аз съм в Люлин,той в Орландовци.. #-o Това не ни беше проблем...В началото.Всичко вървеше перфектно,дори да не се виждахме всеки ден,се чувахме всеки ден и държахме връзка.Аз наистина се влюбих.Виждахме се...2 пъти в седмицата горе-долу,малко наистина.
Но,по дяволите какво стана?
Какво се обърка?
Той не ме търси,когато му пратя съобщение или нещо от сорта не ми отговаря,не му пука за мен...Ако ще кажете че има друга-не,няма друга-в това съм сигурна,а и не само аз.Не,просто вариянта да има друга е изключен,няма да ви казвам поради какви причини.
И сега вече,не сме се виждали от понеделник (днес е неделя),а той дори не ми се е обадил.
Какво да правя?
Наистина съм влюбена в него,а като че ли на него не му пука за мен?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!

teenkopele
04-02-2006, 21:06
Щом казваш, че СЪС СИГУРНОСТ няма друга, може просто да е изгубил интерес към теб, но да не може/ да го е страх да скъса с теб, за да не те нарани.
Мисля, че ще е най-добре да му звъннеш, да се видите на всяка цена, защото очи в очи е най-добре, и да го попиташ защо така се получава. :)
Успех. :wink:

VukeHceTy
04-03-2006, 07:49
говори с него най-добре,няма смисъл да си задаваш въпроси кво е станало и т.н. питай го така ли ще продължавате,що се държи така...
Успех :D

Krem4eto
04-03-2006, 08:03
Лошо се е получило,но от тази ситуация си извлечи поука!!!Да не се запалваш по някой преди да си сигурна,че той е запален!!!

nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 08:11
той в Орландовци.. :lol: OMG! ami ako te haresva6e 6te6e ne samo da ti otg. na smsite ami toi da se razkarva do liulin...no v slu4aq qvno mu e pisnalo i te e zabravil,taka 4e nai-dobre se opitai i ti da go zabravi6...

MuJkA_SuLzA
04-03-2006, 08:14
той в Орландовци.. :lol: OMG! ami ako te haresva6e 6te6e ne samo da ti otg. na smsite ami toi da se razkarva do liulin...no v slu4aq qvno mu e pisnalo i te e zabravil,taka 4e nai-dobre se opitai i ti da go zabravi6...
Ти добре ли си как една такава връска се забравя еи така! [-X
Званни му и поговорете очи в очи както беше написано по горе!!!