Влез

View Full Version : Каква боя за коса ми препоръчвате?

avril_lavigne
04-02-2006, 23:29
Реших да си боядисам косата руса,щото беше ми омръзнал един и същи цвят.Взех си "Garnier",но изобщо не съм доволна,защото не покрива както трябва. :? Вие каква марка боя ми препоръчвате? :?:

i'm so excited!
04-03-2006, 07:46
а ако ми кажете откъде мога да си намеря зелена боя ще съм ви благодарна :-D

04-03-2006, 08:33
а ако ми кажете откъде мога да си намеря зелена боя ще съм ви благодарна :-D

po princip v magazinite ima az sym ot Belene i sym vijdala zelena boq nai malko v tri magazina !!!!

a kolkoto do boqta NE se pravi rusa be4e NE E NA MOGA otdavna otmina napravi se 4ervena oranceja sinq ako 6te6 no ne i rusa a i 4erna nedei 6toto e mn gadna !!!

nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 09:04
mm spored men garnier sa mn dobri,ama ina4e probvai palette

`Death`Whore`
04-03-2006, 10:14
Дете, от първия път никоя боя няма да ти покрие косата като хората.

TSecret
04-03-2006, 10:21
za6to rusoto da ne e na moda-to4no to vinagi e bilo i 6te bade!!!! na loreal rusotto bilo hubavo az e boqdisvam s niakva Evo daje ne sam i vijdala opakovkata 6toto friziorkata me prai i e mn qko rusoto!
ps:boqdisvaite se s kakvo cviat vi otiva i vi haresva ane s tova koeto e na moda!

ycMuBkaTa
04-03-2006, 10:37
Бих те посъветвала да идеш на фризьор да те боядиса тя. Вярно ще си платиш, но ще те боядиса качествено, а и ще видиш как става работата. Мисля и ще тия бои по фризьорските салони са добри и можеш да си вземеш от там.
Майка ми прави така и се боядисва с някаква безамонячна и е много доволна от нея.

nikitooo
04-03-2006, 12:48
Izrusqwa se sys supra i bezamonqchni izrusiteli!Izrusqwa se nqkolko pyti , za da stane hubawo!

i'm so excited!
04-03-2006, 13:01
еми нямаше зелено.
сега пак трябва съм с розова..... :?

Sapphir
04-03-2006, 16:34
Izrusqwa se sys supra i bezamonqchni izrusiteli!Izrusqwa se nqkolko pyti , za da stane hubawo!

ti malko akyl v taq glava imash li za da kajesh che sa izrusqva sas supra nqkolko puti .. .a izrusi sa sas supra nqkolko puti i da vidim kosa she ti ostane li?

Labelle
04-03-2006, 19:59
Какъв е естственият цвят на косата ти? За да те хване русото трябва да е много светла иначе - обезцветяване. Дори и боя за 50лв да си купиш пак няма да стасне. А по въпроса - няма значения от боята всичко е до коса. Има хора, чиито коси са податливи на обработка и други, чиито коси се борят за независимост и не търпят никакви химикали. Боядисвала съм се с най-различни бои(всъщност като се замисля досега не съм повтаряла марката). Ще говоря по цени - от 3лв за кутия до 25. Има ли разлика? Не, всичко пада след 2-3 седмици. Така че, гледай просто цвета да те кефи .

04-04-2006, 13:29
Какъв е естственият цвят на косата ти? За да те хване русото трябва да е много светла иначе - обезцветяване. Дори и боя за 50лв да си купиш пак няма да стасне. А по въпроса - няма значения от боята всичко е до коса. Има хора, чиито коси са податливи на обработка и други, чиито коси се борят за независимост и не търпят никакви химикали. Боядисвала съм се с най-различни бои(всъщност като се замисля досега не съм повтаряла марката). Ще говоря по цени - от 3лв за кутия до 25. Има ли разлика? Не, всичко пада след 2-3 седмици. Така че, гледай просто цвета да те кефи .

ne e vqrno. revlona mi stoi ve4e godina, i cveta ne e mr1dnal. to4no rusoto.

Labelle
04-04-2006, 20:53
Година една и съща боя и то руса?????????// ууууууууоооооооуууууууу. Представям си как изглеждат корените ти сигурно вече половината коса ти е черна, а долната половина от косата руса : )))))))))))). Това и да го видя пак няма да го повярвам : )))))))))))

S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2006, 23:08

04-05-2006, 00:51
Имам въпрос-ако се боядисаш руса и след това решиш да се направиш черна,черното ще успее ли да покрие русия цвят или трябва преди това да се направиш кестенява? :-k

`Death`Whore`
04-05-2006, 06:57
Няма да го покрие в никакъв случай.

04-05-2006, 12:56
Няма да го покрие в никакъв случай.Тогава как да се направя черна,като преди това съм се боядисвала руса? :?: :?: :?:

Game_Over_Boys
04-05-2006, 19:02
Щом не ти покрива добре косата по-добре отиди на фризьор като за начало...после си я поддържай сама,но ако искаш добър резултат-фризьора е решението!!!

hamsterka
04-06-2006, 09:35
za poreden put se obejdavam 4e v tozi forum ima mnogo neprosveteni hora...ako kosata ti e kestenqva prosto nqma kak da q napravi6 samo s boq rusa,puk da ne govorim ako e o6te po-tumna.Trqbva da se obezcveti s blundor(toi maha estestveniq cvqt na kosata i q pravi leko jultenikava),sled tova boqta,koqto ti preporu4vam da e bezamonq4na i taka...no tezi proceduri samo pri frizior,za6toto ne znae6koe v kolko voda da go raztvori6 i v nai-dobriq slu4ai 6te ti okape kosata,a v nai-loriq vob6te nqma da porasne pove4e....taka 4e begai pri frizior...a sega dr vuprosi-kak da stane6 ot rusa 4erna li-ami prosto otiva6 na frizior kazva6 kvo iska6 tq ti maje boqta,koqto e kato korenite ti,za da se izravni-mnogo hubavo si pokriva i taka...posle sled 2-3 meseca otiva6 pak za6toto boqta se otmiva i taka dokato kosata ti ne porasne izcqlo....uspeh

sk8girL
04-06-2006, 10:18
Пробвай "Beauty" , аз съм доволна.Пък и съдържа по малко количество амоняк и не съсипва толкова косата:)

`Death`Whore`
04-06-2006, 15:50
Няма да го покрие в никакъв случай.Тогава как да се направя черна,като преди това съм се боядисвала руса? :?: :?: :?:
Ще се боядисаш няколко пъти. И трябва да е редовно, защото ще излиза русото отдолу.

08-07-2007, 18:03
моля ви за помощ! Някой може ли да ми каже от къде в София да си намера розова или зелена боя за коса ?

love_enrique
08-08-2007, 17:50
Честно казано,не ти препоръчвам никаква боя...

ninsy
08-08-2007, 20:11
Няма да го покрие в никакъв случай.

мен лично от русо без проблеми директно на черно..но сега от черното до русото.. егати мъките и измислените цветове които ставам,но се приближавам до хубавото русичко