View Full Version : GAJETA
Kade i kak se zapoznahte s gajeto si? to li vi svali ili vie nego?Za kfo si govorihte? I vaob6te be6e li super ili "1 mig ot jivota si koito opredeleno ne iskam da pomnq"?
nymphetamine_girl_199239
04-03-2006, 11:04
axax ami nqmam gadje no za biv6iq mi ami na4i ot daskalo hodihme v istori4eskiq muzei(toi e ot drugiq klas) toi me haresva6e az ne go poznavah mn dobre i taka...kakto si razglejdahme ne se usetihme kak vsi4ki si bqha tragnali osven az edna priqtelka i toi io edin negov fr i taka..po patq fr ni ostaviha da si "pogovorim" i taka neusetno se "zaliubixme" axaxax :lol: i tragnahme
dream_for_you
04-03-2006, 11:32
az s biv6iq mi trugnah nqkak si mn neo4akvano.ta az si go bqh haresala edno lqto,ama toi jivee v dr strana i dokato se osuznaq si be6e trugnal.bqh mn tujna i s 300 zora go zabrvih :smt010 .na sledva6toto lqto toi si doide otnovo.purvona4alno ne si govorehme izob6to,tuk tame samo se zaqjda6me,az si bqh re6ila,4e nqma da mu obru6tam vnimanie.ne zn kak stana,no na sledva6tiq den bqhme na kafe s edni dr priqteli.te si vurvahq na pred,a nii s govorehme i taka bez da o4akvam trugnah s nego :lol: ama se okaza golqm tupanar ](*,) i ne izdurjahme mn ,no vse pak si izkarah mn qki momenti s nego
sometimes_
04-03-2006, 12:28
Ami gadjeto...si go bqh haresala otdavna, ne seriozno de, prosto mi beshe mnogo sladyk, no toi e ot drug grad i si idvashe mnogo rqdko. Ta toi e priqtel na brat mi... I edna vecher otidoh na diskoteka, toi beshe tam s kompaniqta mu i postoqnno me gledashe, no togava si imah priqtel i ne mu obyrnah mnogo mnogo vnimanie, a i toi beshe dosta piqn.Sled tova go vidqh da se celuva s edna priqtelka... Sled nqkolko dni si chatihme s nego i toi mi kaza, che priqtelkata mi ne znachi nishto za nego i t.n. Sled nqkolko sedmici pak si doide i pak se zasqkohme v syshtata diskoteka, obache na men mi beshe neshto typo i trygnah da se pribiram, a toi doide da me izprati i taka...Vyrvqhme si po edin most i toi me drypna i me celuna :smt007 . ..
zna4i beshi minaloto lqto az si go xareswah i toi ne beshe bezrazlichen ....zatowa zapo4nahme s edna moq fr-ka da hodim wuw edin park sqka we4er da se wijdam s nego i s negowata kompaniq..beshi super qko..i taka swalkite po4naha...sled twa toi mi predloji ...i wse oshte sme si zaedno ;]
по най-баналния начин... общи приятели
Krem4eto
04-03-2006, 13:52
Нещо такова!!
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
04-03-2006, 17:27
Еми,отидох една събота,с едни приятелки в ДВ и там,една от тях се заби с един,а другия нещо ме бил харесал,и след една седмица пак се срещнахме там...и така :-D ,а да и не си говорохме,поради простата причина,че не се чувахме :lol:
Obichkam`Te
04-03-2006, 18:00
Emii...pOznavahme se otdavnaa.I edna vecher sluchaino se vidqhme v diskotekata stoqh pri nego gushkahme se..Nasledvashtata vecher pak taka i ...nakraq.q.....GadjeTaa xixi =D>
Jamalska
04-03-2006, 18:54
az s biv6iq mi trugnah nqkak si mn neo4akvano.ta az si go bqh haresala edno lqto,ama toi jivee v dr strana i dokato se osuznaq si be6e trugnal.bqh mn tujna i s 300 zora go zabrvih :smt010 .na sledva6toto lqto toi si doide otnovo.purvona4alno ne si govorehme izob6to,tuk tame samo se zaqjda6me,az si bqh re6ila,4e nqma da mu obru6tam vnimanie.ne zn kak stana,no na sledva6tiq den bqhme na kafe s edni dr priqteli.te si vurvahq na pred,a nii s govorehme i taka bez da o4akvam trugnah s nego :lol: ama se okaza golqm tupanar ](*,) i ne izdurjahme mn ,no vse pak si izkarah mn qki momenti s nego
Абсолютната същата история с най-сериозния бивш...
iv4enceto
04-03-2006, 19:07
Дааам и аз така с моя \:D/
Iliqn4eto
04-03-2006, 19:14
ами от нета преди 7 месеца,той ме набележи ,като каза че понякога идва към моят град и така видяхме се преди 4 месеца на кафе ,и оттогава не беше идвал насам,но от един месец насам 2-3 пъти седмично пътува ,за да се виждаме :)не е странно нашето запознанство ;)но е красиво само по себе си :0
иначе се пише Гаджета -нищо лично ;-)
flying_girl
04-03-2006, 19:24
Ami v 4ata se zapoznahme i kakto naposledak stava az go svalih 6toto ako trqbva6e da go 4akam po dobre das se grymna :lol:
cvety_i_bebeto
04-03-2006, 19:24
Kade i kak se zapoznahte s gajeto si? to li vi svali ili vie nego?Za kfo si govorihte? I vaob6te be6e li super ili "1 mig ot jivota si koito opredeleno ne iskam da pomnq"?
mi sas semeistvoto mi smenqxme jili6teto...i taka stana 4e se okazaxme sasedi....i sled tova ve4e ob6ti poznati...mi i az nego i toi men..mi v na4aloto ne govorihme mnogo,nie se zapoznahme i sled dva dni tragnahme..dori ne go opoznax dobre...znaex samo imeto mu i 4e mi e sased...ama vse o6te sme si zaedno i mnogo se obi4ame
lady_miss
04-03-2006, 19:30
Дааам и аз така с моя \:D/
:wink:
Познаваме се от много години, но по стечение на обстоятелствата едно лято прекарвахме всеки предиобед заедно, така се сближихме и вече почти четири години спорим кой кого е свалил и кой се е влюбил пръв :)
Emi zapoznaha ni ob6ti fr...be6e non stop 4atene govorene po telefona izlizaniq discoteki i t.n i ei go drugiq mesec 1 godina :smt007 :smt007 :smt007 mnou si go obi4kam toq pepei bee :smt008 :smt007 :smt007 :smt016
priti_kiti
04-04-2006, 00:12
axaxaxax...amii ako ne bqx az nqma6e da se zapoznaem.. :-D taka de..toi e ot foruma i sigurno pove4eto se dose6tat koi e,ta nali v temata za SKYPE slu4aino mu vidqx nika i go add-nah i po4nahme da si pi6em..sled tva se vidqhme..o6te edin put...i o6te edin put..iii takamm :P ina4e sa za nezabravimi migove ne moga da spodelqm tuk :oops: :lol: