Влез

View Full Version : Molq za savet

Miroslava
04-03-2006, 12:30
Znachi cikala mi doide na 14.02 sled nego pih prostinor zashtoto ne bqh sigyrna..posle kum 1 sedmica sled tova imah kafqvo techenie..bqh na lekar i mi kaza che e ot prostinora..Sled tova trqbvashe da mi doide na 14 drygiq mesec no vmesto cikal imah pak kafqvo techenie i doktorkata mi kaza che prostinora raztroival cikala i 4e ne sum bremenna..Mejdovremeno napravih 2 testa sure check-otricatelni i edin Clear test..pak otricatelen i az se uspokoih..sq si chakam noviq cikal mejdo vremenno si spah s gajeto i gafove ne sa stavali..i kato bqh na genekolog za bqloto techenie mi kaza che imam mnogo golqma ligavica..s 5sm poveche ot obichainoto..mislite li che e ot hapcheto?Poneje sum chela che i pri bremenost se ogolemqva..na lekar bqh onq den i mi kaza che oshte e rano da se kaje dali ima bremenost,no sigurno nqmalo..pravih oshte edin clear test vchera otricatelen samo che s taq ligavica se pritesnqvam..spored vas ima li povod za pritesnenie?a oshte ne mi zakasnqva trqbva da mi doide chak na 14..no doktorkata kaza che she mi podrani..poneje ima mnogo ligavica..dali ima shans da e obarkala i da sum bremenna ?

Miroslava
04-03-2006, 12:32
Mejdo drygoto korema mi e poddut i vchera me boleshe malko no ne mi idva.Na 21 den ot cikala sum si..izvinqvaite ako vaprosa vi se glea glupav no nali znaete kakvo neshto e pritesnenieto ;((( molq vi za savetche..

pLaMa4eTo
04-03-2006, 12:35
macko spored men ne trqbva da se pritesnqva6... 6toto ve4e si bila na nqkolko lekyra i si praila kato gledam nqkolko testa taka 4e ne bi trqbvalo da ima ne6to... 6tom sa otricatelni... a za taq ligavica ideq si nqam nikfa... no vse pak skoro trqa da ti doide cikyla taka 4e... spoko 6e vii6 4e 6e e nared vsi4ko sled teq mnogobroini testove i doktori ... i si4ki sa ti kazali edno i sy6to-4e ne si bremenna... spoko :D

^KaSiDi^
04-03-2006, 12:36
spored men nqma za kakvo da se pritsnqvash,naprvaial si si 4 testa i vs otricatelni,bila si nqkolko pyti na ginekolog i tq ti e kazala,che nqma nishto,taka che uspoki se shte ti doide nqm akyde da ide.aide uspeh :wink:

_SeXy_kIsSsS_
04-03-2006, 12:48
И според мен няма за какво да се притесняваш че си бременна ,а за другото си нямам и представа от кво може да е :? Ама спокс сичко ще се оправи \:D/