Влез

View Full Version : iskam mneniq!

angelski_o4i
04-03-2006, 13:11
zdraveite na vsi4ki!znam 4e v tozi forum ima adski mnogo svqsni momi4eta i mom4eta. =D> =D> =D>
ta.... iskam da vi popitam:
spored vas sled ednogodi6na vrazka,pri koqto sa te zarqzali teb,a ne ti si poiskal da se razdelite i vse pak adski mnogo si obi4al 4oveka koito te e zarqzal(naistina mnogo ),no ve4e saznatelno opitva6 da go prejivee6,ta.....
SLED KOLKO VREME SLED RAZDQLATA SPORED VAS E NORMALNO(I DOBRE)DA SE ZAPO4NE NOVA VRAZKA?
da znam 4e tova e strogo individualno!i opredeleno znam 4e v lubovta nqma nqkakvi to4no opredeleni stapki i paragrafi prez koito se minava zadaljitelno.
PROSTO ISKAM DA 4UQ(pro4eta)VA6ETO MNENIE PO VAPROSA!
MNOGO 6TE SAM BLAGODARNA NA TEZI KOITO MI OTGOVORQT!

sladka_macka
04-03-2006, 13:15
ami kvo da ti kaja spored mene normalno e vednaga 6tom skusa6 s edno mom4e da tragne6 s drugo :!: :!: :!: pone az taka prava :P

penywise
04-03-2006, 13:18
Ако наистина си обичала някого, то при късане с него не става просто изведнъж да спреш да го обичаш.

Кога ще си хванеш ново гадже зависи от това как се чувстваш. 100% обаче ще откриеш нещо "повече" от това, което си имала. Гаранция.

А иначе за старата връзка... аз лично взаимотношения с бивши гаджета не подържам почти никога... ама хич :)

Iliqn4eto
04-03-2006, 13:20
Оф то от много неща зависи-не е важно само да тръгнеш с някои случаен,а все пак да има някакво привличане като за начало

Аз преди след една връзка тръгнах с едно момче,уж да забравя предишният ,но не се получи нищо,дори напротив нараних новопоявилият се ..

А сега след несподелената любов се яви новият ми приятел,които много си го харесвам и има-няма 2 седмици след цяла година несподелени чувства той отново ми показа какво е да бъдеш обичан

Но иначе е правилно казан старата любов се лекува с нова ..и на тебе ти го желая :D

teenkopele
Както сама каза: '...любовта няма никакви точно определени параграфи...'.
Зависи от много неща...как се чувстваш, готова ли си за нова връзка и т.н.
Зависи от това дали ще срещнеш подходящия човек или не...защото можеш да го срещнеш след месец, а може и след година. :)
Успех. :wink:

n0mak
zdraveite na vsi4ki!znam 4e v tozi forum ima adski mnogo svqsni momi4eta i mom4eta. =D> =D> =D>
ta.... iskam da vi popitam:
spored vas sled ednogodi6na vrazka,pri koqto sa te zarqzali teb,a ne ti si poiskal da se razdelite i vse pak adski mnogo si obi4al 4oveka koito te e zarqzal(naistina mnogo ),no ve4e saznatelno opitva6 da go prejivee6,ta.....
SLED KOLKO VREME SLED RAZDQLATA SPORED VAS E NORMALNO(I DOBRE)DA SE ZAPO4NE NOVA VRAZKA?
da znam 4e tova e strogo individualno!i opredeleno znam 4e v lubovta nqma nqkakvi to4no opredeleni stapki i paragrafi prez koito se minava zadaljitelno.
PROSTO ISKAM DA 4UQ(pro4eta)VA6ETO MNENIE PO VAPROSA!
MNOGO 6TE SAM BLAGODARNA NA TEZI KOITO MI OTGOVORQT!

Kaka.. vednaga :) o6te v su6toto kafe kudeto sa te zarqzali, su6tata gradinka, su6tata diskoteka metai se na purviq sre6nat..... ako taq propaganda proba4ka po4vam da se motaq po kafeta gradinki i diskoteki :)

Glezlata
04-03-2006, 13:30
Kogato preodolee6 razdqlata i nai-ve4e koga nameri6 podhodq6tiq 4ovek :smt016

midnight...
04-03-2006, 13:45
хората започват нова връзка когатоя искат, а не просто ей така да убият номера :shock: когато преживееш старата любов ще срещнеш нова :wink:

sexy_macka
04-03-2006, 13:54
emi spored men nie nemojem da ti kajem koga da zapochnesh nova vruska,no po princip vseki zapochfa novata vruska KOGATO E GOTOF ZA NEQ.... ako si gotova za neq...moga samo da ti pojelaq YcneX,ako ne si...moga da te posuvetfam da pochakash =) :wink:

Krem4eto
04-03-2006, 13:55
Може по всяко време,дори понякога,колкото по-скоро,толкова по-бързо ще забравиш старата връзка!!!

04-03-2006, 14:14
Kogato se vlubi6 v drug!

angelski_o4i
04-03-2006, 19:34
parvo mnogo mersi na vsi4ki za otgovorite!
da mnogo qsno 4e nie nqma da mi kajete sled edi kolkosi sedmici ili meseci zadaljitelno trqbva da si s drug!
po vqrvai te mi ne sam nqkva 12 godi6na ligla koqto prosto ei taka se ligavi!
mnogo qsno 4e 6te e kato sre6na drug (po skoro kato se vlubq v drug,za6toto az moje da go sre6na,no...)!
prosto iskah da 4uq mnenieto vi sled kolko vreme ve4e bi trqbvalo da sam prejivqla biv6iq?
ISKAH PROSTO MNENIQ!

cvety_i_bebeto
04-03-2006, 19:38
kogato se po4ustva6 gotova...kogato ima6 s kogo,kogato misli6 4e 6te ti e po-dobre s grug...az naprimerno kogato skasax s gadjeto si...sled 10meseca hodene...mnogo darjax na nego...minaha 2 meseca i nemojax da zapo4na nova vrazka...i mnogo po-dalgo nqma6e da moga...no pak toi me pomoli da se varna pri nego...

misshha
04-03-2006, 19:59
az li4no skasah s moeto gadje predi 3 meseca i neiskam ai ne moga da mislq za drug samo toi mi e v uma i pre o4ite mnogo go obi4am az li4no nemoga da zapo4na druga vrazka za6toto ako sam s drug samo toi 6te mi e pred o4ite pak predstavqm si ti kakto ste hodili 1 godina

Donidarko
04-03-2006, 20:15
ta s risk da se powtorq ako si go obi4ala i toi tee obi4al nqma ni6to protif da probwa6 no ako ne stawa moje6 da zapo4ne6 nowa wraska o6te wednaga dori pred nego za da osaznae ili 4e te obi4a o6te ili ti da osaznae6 4e w sa6nost toi ne 4ustwa ni6to kam teb i taka ! :?

^sladyranka`
04-03-2006, 21:18
ami kvo da ti kaja spored mene normalno e vednaga 6tom skusa6 s edno mom4e da tragne6 s drugo :!: :!: :!: pone az taka prava :P

haha.. zna4i ne si obi4ala dostata4no staroto si gadje..
kolkoto po temata.. ami kogato se po4uvstva6 gotova.. az naprimer predi 4 meseca se razdelih s ednogodi6niq si priqtel(az vzeh re6enieto da se razdelim) i vse o6te si nqmam gadje.. prosto se iska malko vreme da sre6ne6 nqkoi podhodq6t,s koito da se 4uvstva6 dobre...prosto kogato se po4uvstva6 gotova,kogato spre6 da misli6 za staroto gadje,moje bi togava :}..nz.. prosto 6te go po4uvstva6:}

miNiTo
04-04-2006, 18:10
mi nqma opredeleno vreme
kogat si nameri6 dr :) :smt007