PDA

View Full Version : Ot okolo mesec hodq s edno mom4e.....

Confuse_girl
04-03-2006, 16:44
zdraveite! otdavna vlizam tuk i 4eta razli4nite statiiki i problemi koito vsi4ki se staraete da re6ite i mislq 4e se spravqte dosta dobre .Zatova re6ih i az da vi spodelq problema si za koito se nadqvam zaedno da otkriem re6enie. Naistina se nadqvam 4e 6te mojete da mi pomognete. Ot okolo mesec hodq s edno mom4e. Toi e super gotin , ujasno mnogo si pasvame i mnogo se haresvame. Oba4e problema e tam 4e po4ti ne si govorim. V smisal opitvala sam kakvi li ne temi da zapo4na no bez rezultat.Govorim si okolo 5 10 min i sled tova otnovo nastava ti6ina. Po princip toi ne e ot nai myl4alivite za6toto kogato ne sme sami toi si govori. I neznam dali pak problema ne e v men. Kakvo novo da opitam? Kak da zapo4nem da si kontaktuvame pove4e ?
Blagodarq vi predvaritelno za pomo6ta :):):) {}{}{}

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

white_chik
04-03-2006, 16:48
emi moje bi trq prosto da go pita6 dali v teb ima ne6to,koeto go pritesnqva i ako da -kvo e to.a ako toq variant ne ti haresva opitai da zapo4ne6 razgovora kato zapo4ne6 da obsujda6 nekvi ob6ti poznati

Jessika_MG
04-03-2006, 16:53
E nali uj mnogo si pasvate?!!! Kato ne si govorite kak razbirate 4e si pasvate? Ako go nqma jelanieto za prikazki nqma kak nqkoi da vi dava temi za razgovor

pickpocket
04-03-2006, 16:59
съгласен съм с Jessika_MG.Найстина как разбра че с пасвате интересно ????? :-k

LyLa
04-03-2006, 17:17
zdraveite! otdavna vlizam tuk i 4eta razli4nite statiiki i problemi koito vsi4ki se staraete da re6ite i mislq 4e se spravqte dosta dobre .Zatova re6ih i az da vi spodelq problema si za koito se nadqvam zaedno da otkriem re6enie. Naistina se nadqvam 4e 6te mojete da mi pomognete. Ot okolo mesec hodq s edno mom4e. Toi e super gotin , ujasno mnogo si pasvame i mnogo se haresvame. Oba4e problema e tam 4e po4ti ne si govorim. V smisal opitvala sam kakvi li ne temi da zapo4na no bez rezultat.Govorim si okolo 5 10 min i sled tova otnovo nastava ti6ina. Po princip toi ne e ot nai myl4alivite za6toto kogato ne sme sami toi si govori. I neznam dali pak problema ne e v men. Kakvo novo da opitam? Kak da zapo4nem da si kontaktuvame pove4e ?
I az bqh taka po su6tiq na4in ,toi si govore6e s priqtelite ima6e mnogo temi,a s men nemoje6e da si govori za ni6to ,no s vremeto zapo4na pove4e da se otpuska pred men i az pred nego i togava sqka6 po4nahme pove4e da si govorim...Gore dolu purvite 2 3 meseca bqhme kato napulno o4ujdeni ,no sled tova si4ko se promeni.
Poprincip tova stava kogato nqmate tolkova ob6ti interesi,i mom4eto e po pritesnitelno ,struva ti se 4e kakvoto i da kaje6,kakvato i tema da izmisli6 ,ti mu vadi6 dumite s 4engel..
Ne e v teb problema a v nego po skoro,ili se pritesnqva ot teb vse o6te,ili naistina nqmate ob6ti temi na razgovor,no ako iskate da budete zaedno i se obi4ate ,po natatuk sus sigurnost 6te izniknat temi na razgovor i si4ko 6te se opravi

thirteen
04-03-2006, 23:16
pf pri men e obratnoto hodim 5 meseca.. i imam chustvoto che nqma za kakvo da si govorim govorim de no ne e kato predi koi da si kai prav lafa :roll:

beB_
04-03-2006, 23:20
Emi taka tuka mojeme mnogo pri4ini da namerime...i az imah podoben problem s moq muj i prosto sednahme i pogovorihme otnosno tova i si re6ihme problemite.Savetvam te i ti da napravish su6toto

sometimes_
04-04-2006, 11:10
E nali uj mnogo si pasvate?!!! Kato ne si govorite kak razbirate 4e si pasvate? Ako go nqma jelanieto za prikazki nqma kak nqkoi da vi temi za razgovor
I az sym na syshtoto mnenie...
Shtom nqmate obshti temi za razgovor...znachi ne si pasvate. Kakto kazaha-mojesh da go pitash dali ne e v teb problema..., no se symnqvam, che razgovorite vi shte stanat po-ojiveni.

favor_91
04-06-2006, 20:30
suglasen s white_chik !

cvety_i_bebeto
04-06-2006, 20:38
i az imah sa6tiq problem s gadjeto mi...do 9 mesec...nie negovorihme...6 4asa sedqhme zaedno..no ne si kazvame nito dumi4ka...pri nas ne6tata se opraviha taka...sled kato na nego mu pisna samo da mali4im..toi re6i da se razdelim..mnogo dtradahme i dvamata,nemojahme da izdarjim edin bez drug...dori probvahme i s drugi da hodim..no razbrahme nie nai-dobre zaedno..sled 2 meseca toi re6i da se saberem(i vse o6te sme zaedno)..ot togava vinagi imam kako da mu kaja...i ne smeq da malkna kakto i toi za da ne popadnem v sa6tata situciq...ne ti kazvam da se razdelqte..no prosto pogovorete predi da e po4nalo da vi lipsva kontaktuvaneto.....namerete ob6ti interesi..na meni moito gadje tova ni be6e problema...

mnogomili4kata-sf
04-06-2006, 20:50
i az imah sa6tiq problem s gadjeto mi...do 9 mesec...nie negovorihme...6 4asa sedqhme zaedno..no ne si kazvame nito dumi4ka...pri nas ne6tata se opraviha taka...sled kato na nego mu pisna samo da mali4im..toi re6i da se razdelim..mnogo dtradahme i dvamata,nemojahme da izdarjim edin bez drug...dori probvahme i s drugi da hodim..no razbrahme nie nai-dobre zaedno..sled 2 meseca toi re6i da se saberem(i vse o6te sme zaedno)..ot togava vinagi imam kako da mu kaja...i ne smeq da malkna kakto i toi za da ne popadnem v sa6tata situciq...ne ti kazvam da se razdelqte..no prosto pogovorete predi da e po4nalo da vi lipsva kontaktuvaneto.....namerete ob6ti interesi..na meni moito gadje tova ni be6e problema...

Ето,че за любовта думи не трябват....въпреки,че това е само образно казано де...
Не може да се мълчи и ми е чудно как 9 месеца сте били в това положение

cvety_i_bebeto
04-06-2006, 20:56
i na men sega mi e adski 4udno....nie nqmahme ni6to ob6to...nqmah tema za razgovor daje dori se du4ih...trqbvali da sam s nego..no kolkoto pove4e vreme mi trqbva6e da mu go kaja...tolkova pove4e se privarzvah kam nego...i taka...a sega toi e v kazrmata... :cry:

strange__
04-06-2006, 22:01
E nali uj mnogo si pasvate?!!! Kato ne si govorite kak razbirate 4e si pasvate? Ako go nqma jelanieto za prikazki nqma kak nqkoi da vi dava temi za razgovor
Мда....просто нямате общи теми :arrow: няма как да си пасвате

04-07-2006, 06:33
Тоз е много тъп бастун явно нищо не разбира от жени или другият вариянт е да си има много проблеми и да е зает с тях.

Бе питай го кво се прави явно се опитва нещо да каже или да покаже ,но не се разбира какво.

penywise
04-07-2006, 06:37

Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!

"Всеки път когато замълча, всъщност си говоря с теб... всъщност казвам хиляди неща, но все пак мълча.... Всеки път когато замълча, всъщност питам искаш ли ме до теб? Всъщност те прегръщам и шептя... но все пак мълча - от страх да не те нараня мълча..."

(Слави Трифонов)

mnogomili4kata-sf
04-07-2006, 09:01
"Всеки път когато замълча, всъщност си говоря с теб... всъщност казвам хиляди неща, но все пак мълча.... Всеки път когато замълча, всъщност питам искаш ли ме до теб? Всъщност те прегръщам и шептя... но все пак мълча - от страх да не те нараня мълча..."

(Слави Трифонов)

Ей,тва е яко...

penywise
04-07-2006, 09:04

(Слави Трифонов)

Ей,тва е яко...

Ето ти и продължението:

"... И не мога да реша... и не искам да сгреша... Да говоря ли сега? Или не... Не, не и не и не..."

"Всеки път, когато замълча, връщам времето назад... но не мога да го променя и само мълча...
Всеки път, когато замълча, всъщност казвам, че не мога без теб. Но не бива ти да знаеш това и само мълча... от страх да не те нараня мълча..."

ПП

Песента се се казва:

Слави Трифонов - Не, не и не!

mnogomili4kata-sf
04-07-2006, 10:43
Много благодаря...просто не можех да се сетя от коя песен беше...

Confuse_girl е тва е песен за този случай тъкмо :wink:

Bubanata
04-08-2006, 11:22
problema moje da ne e v teb ,a da e v nego ili puk i v dvamata!!Eto edna hubava tema za da si govorite;popitaigo zashto stava taka zashto mojete da si govorite asmao 5-10 minuti i hste si reshish problema!
USPEH