View Full Version : zadu6ava me
ta problema e sledniq obi4am mom4eto s koeto sum no me zadu6ava neprekusnato mi zvuni kogato sme zaedno v golemi i 6umni kompaniii (kakvito az obi4am) toi iska da se odelim da sme samo dvamata kakvo da pravq 6ubee me da mu8 kaja zada ne go spla6a iskam da sum s nego no nemoga da si razvalq na4ina na jivot zaradi nego nemoga i ne iskam nemoga da po cql den da sum s nego ](*,) kvo vda pravq :?: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
kAdrOkoSkA
04-03-2006, 17:37
Vapreki straha trqbva da mu go kajesh, no badi vnimatelna s nachina po koito shte mu go kajesh. Ne e zadaljitelno da go splashish :wink: Uspeh :!: :wink:
mila napravi taka da se razdele4ite.kat ste v kompaniq se dryj po takyv na4in po koito da se pritesnqva i da ne go pravi(no vnimavai da ne go otblystne6)bydi vnimatelna kym nego.gledai da ne se karate za 6tqlo i ne6tqlo :smt014 samo togava kogato e nalojitelno.dryj nqkakva distanciq ot vas dvamata.
USPEH nadqvam se da ti pomognah! :-k
no kakvo da mu kaja :?: :?: :?:
theworldleader
04-03-2006, 17:42
Ами ако държиш на него, защо не избереш това да сте си само двамата.
Мисля, че купоните са само временни.
Пък защо не поговориш с него и той да бъде с теб в тези шумни купони, така ще бъдеш двойно щастлива.
Пък и той ще бъде спокоен, защото може и да те ревнува<знаеш, че на купони най-много се правят такива неща>
Успех.
kaji mu vsi4ko koeto iska6 da go kaje6.nebydi kato mene.ne skytavai ne6tata dylboko v sebe si.kakvoto ti idva ot syrceto.ne postypvai kato men.nebqgai ot problemite a gi razre6avai.
OBI4KAM TE :wink:
sexy_dizzy
04-03-2006, 17:54
Кажи му,че го обичаш много но въпреки това желаеш да излизаш с приятели и той трябва да го приеме.В любовта се правят компромиси иска или не.Бъди си с компанията,но кагато си с него,му се реванширай за изгубеното време.Защото,за него това време е изгубено.Но все пак прекарвай повече време с него,за да не го изгубиш.
:smt018
white_chik
04-03-2006, 17:55
Vapreki straha trqbva da mu go kajesh, no badi vnimatelna s nachina po koito shte mu go kajesh. Ne e zadaljitelno da go splashish :wink: Uspeh :!: :wink:
suglasna 8-[
midnight...
04-03-2006, 18:13
охохох когато дойде момента на задушаването нещо лека полека започва да куца в отношенията :| по добре помисли малко дали момчето ти е омръзнало или просто искаш малко почивка
Bubanata
04-04-2006, 13:43
Prosto sednete i pogovorete,obqsni mu sitoaiqta ili prosto postapi po kraen nachin izkluchvai si teleona i takiva neshta,no ti preporuchvam da si pogovorite i da se izqsnqt neshtata!!Qvno toi mnogo te obicha i iska da si s nego postoqnno i e mnogo privurzan kum teb!!!!!Ako e taka vie ste edna mnogo dobra dvoitka!!USpeh
penywise
04-04-2006, 13:46
охохох когато дойде момента на задушаването нещо лека полека започва да куца в отношенията :| по добре помисли малко дали момчето ти е омръзнало или просто искаш малко почивка
Не, че нещо... ама това са ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ...
Като иска почивка (кво да не сме женени 45 години? - от кво ше си почива?!) - да дърпа
Стискаме си ръцете и повече ни ше ме види, ни ше ме чуе. И няма да е притисната :)
ThePainIsReaL
04-04-2006, 14:17
Ами ако държиш на него, защо не избереш това да сте си само двамата.
Мисля, че купоните са само временни.
Пък защо не поговориш с него и той да бъде с теб в тези шумни купони, така ще бъдеш двойно щастлива.
Пък и той ще бъде спокоен, защото може и да те ревнува<знаеш, че на купони най-много се правят такива неща>
Успех.
Съгласна ..
П.П За момче мислиш много чувствено .. браво =D>
sometimes_
04-04-2006, 15:00
[quote="sexy_dizzy"]Кажи му,че го обичаш много но въпреки това желаеш да излизаш с приятели и той трябва да го приеме.В любовта се правят компромиси иска или не.Бъди си с компанията,но кагато си с него,му се реванширай за изгубеното време.Защото,за него това време е изгубено.Но все пак прекарвай повече време с него,за да не го изгубиш.
:smt018[/quote
Mhm...syglasna sym. Kazvash mu neshto ot roda na "Obicham te, no iskam da sym malko po svobodna...", samo che s mnogo poveche dumi, za da mu pokajesh, che naistina dyrjish na nego, no i ne iskash da pormenqsh jivota si tolkova drastichno... :-k
Jessika_MG
04-04-2006, 16:42
Govori s nego nqma kakvo drugo da napravi6...Ako ne te razbira mu kaji da pogledne ne6tata malko ot drug ygyl.Ti ne si negova sobstvenost :evil:
Blagodarq na vsi4ki za perfektnite mneniq vsi4ki mi pomognah te mnooo a sega otivam da izpulnq misiqta 6te provedem edin razgovor o4akvaite rezoltatite v nai skoro vreme :)
:arrow: tva bqh AZ :!: :!: :!:
mmmmm ne go prie lesno daje be6e dosta zle ](*,) no vse pak se razbrah me