View Full Version : iskam da si go vurna a mina tolkova vreme...
Obi4am^te...
04-03-2006, 19:35
Iskam nqkoi da mi pomogne znam 4e e imalo mnogo takiva temi no as naistina imam nujda ot suvet!predi 9 mes skusah s edno mom4e s koeto hodihme 1 god i polovina!mnogo se obi4ahme dokato nakraq toi re6i 4e ve4e ne me obi4a ei taka "6trak" i krai!as iskah da umra nemojeh bez nego be6e mi mnpgp trudno.1vite 6 mes na razdqlata ni toi postoqno me razigrava6e a as vkarvah takiva izliuzii 4e pak 6te sme zaedno i vsi4ko 6te e OK kakto predi no nestana tva koeto misleh!toi zamina predi 2 mes v 4ujbina no vseki den mi pi6e!daje mi kaza 4e me bil sanuval i 4e mu lipsvam!drugiq mesec toi 6te se vurne.kajete mi kakvo da pravq za da si go vurna i izob6to da pravq li ne6to...
blagodarq vi predvaritelno
Човек, които "си играе" с чувствата ти и те наранява не заслужава втори шанс - ще го пропилее като първя. Няма смисъл да се тормозиш. Тудно е но просто трябва да го преживееш. Не се връщай към вече "затворени страници". Виждай се с него ако иска, дръж се приятелски, покажи му, че не те е наранил и в разговорите си с него ще разбереш променил ли се е и дали е същия повърхностен тип склонен да зареже гаджето си просто ей така. Слушай разума не сърцето си. То ще те подведе.
Jessika_MG
04-04-2006, 16:37
Pomoli go tozi pyt da byde napylno iskren.Kaji mu kakvo 4uvstva6, 4e ne moje6 pove4e da prodyljava6 ako i toi ne te obi4a.Sled kato vidi6 reakciqta mu re6i kakvo 6te pravi6 po-natatyk.
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 18:09
Pomoli go tozi pyt da byde napylno iskren.Kaji mu kakvo 4uvstva6, 4e ne moje6 pove4e da prodyljava6 ako i toi ne te obi4a.Sled kato vidi6 reakciqta mu re6i kakvo 6te pravi6 po-natatyk.
ne6to takova
sometimes_
04-04-2006, 20:19
Човек, които "си играе" с чувствата ти и те наранява не заслужава втори шанс - ще го пропилее като първя. Няма смисъл да се тормозиш. Тудно е но просто трябва да го преживееш. Не се връщай към вече "затворени страници". Виждай се с него ако иска, дръж се приятелски, покажи му, че не те е наранил и в разговорите си с него ще разбереш променил ли се е и дали е същия повърхностен тип склонен да зареже гаджето си просто ей така. Слушай разума не сърцето си. То ще те подведе.
Ami da, syglasna sym... :wink: .