View Full Version : Moderated:Как да накарам едно момиче от моя клас да ме харес
Хи,
Значи аз сам 7 клас ( малак сам ама .. ) и има едно момича от моя клас което мн. ми харесва , обаче незнам как да я накарам тя да ме харества също..
Моляви за савет и вие сте били малки знаете как е :)
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
white_chik
04-04-2006, 06:29
emi opitai se da se sbliji6 s neq uj ne6to da ti obqsni nekoq zada4a ili ne6to takova i s vremeto razberi kvo haresva,pokani q nqkude i taka
Black_Cat
04-04-2006, 08:21
emi obru6tai i pove4e vnimanie ,tq ako ne te e haresala dosega 6te e malko trudno da q nakara6 no vse pak ima nqkakuv 6ans :roll:
Няма какво толкова да се тревожиш,да се стесняваш,харесването и свалките са нещо напълно нормално :)
Съветвам те да и обръщаш повече внимание на нея,да се почувства специална,спечели доверието и,накарай я да ти вярва,да ти споделя.Не бъди груб с нея,разбирай я.С две думи ,сближете се!
После,когато нещата започват да се подреждат,предложи и да излезете някъде ,примерно на кафе или на кино, после пак...и така ,надявам се да тръгнете,просто всичко ще се получи ако се сближите и спечелиш доверието и
Krem4eto
04-04-2006, 09:03
Хи,
Значи аз сам 7 клас ( малак сам ама .. ) и има едно момича от моя клас което мн. ми харесва , обаче незнам как да я накарам тя да ме харества също..
Ти най-добре знаеш,че единствения начин е през междучасието...,защото ако и пратиш бележка на нея ще и се стори тъпо(ако не те харесва),ако ходиш постоянно след нея ще те сметне за смотаняк,май най-добре е чрез някоя игра на шише,истината или риска,подаръци и там някой да каже отиди и целуни нея!Може да влезеш в ирк и кажи с какъв ник да си пишем,малко по разширено!
sladka_macka
04-04-2006, 09:03
Ami vzemi i nomer po4ni da i pi6e6 sms4eta :!: Posle q pokani na kafence ne6to i deistvai :D
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 09:28
emi obru6tai i pove4e vnimanie ,tq ako ne te e haresala dosega 6te e malko trudno da q nakara6 no vse pak ima nqkakuv 6ans :roll:
mdamm :P
Хи,
probvay s 4erna magiq, zi power of teh black arts!
penywise
04-04-2006, 09:32
n0mak - :lol:
Zie блек magic ис зи бест :smt006
Как да я накараш да те харесва - ами обърни и внимание. НО, тук има едно НО! - много малко, ама МНОГО МАЛКО сещаш ли се?
Идеята е да събудиш интерес в нея. НЕ да тичаш след нея, ами да я накараш тя да тича след теб.
Ще се научиш ;)
(но от първия път почти никога не става, все пак пробвай - не боли).
Или ще си с нея, или няма да си с нея - кво ти пука
Eto we, ENJOY!!
http://www.spelwerx.com/love_spells.html
ashly besnata
04-04-2006, 09:43
mi da po-dobre se sbliji s neq
sometimes_
04-04-2006, 11:17
n0mak - :lol:
Zie блек magic ис зи бест :smt006
Как да я накараш да те харесва - ами обърни и внимание. НО, тук има едно НО! - много малко, ама МНОГО МАЛКО сещаш ли се?
Идеята е да събудиш интерес в нея. НЕ да тичаш след нея, ами да я накараш тя да тича след теб.
Ще се научиш ;)
(но от първия път почти никога не става, все пак пробвай - не боли).
Или ще си с нея, или няма да си с нея - кво ти пука
Mm syglasna sym. Nedei da tichash sled neq, zashtoto ima veroqtnost da i stanesh dosaden :wink: . Gledai q po vreme na chasovete, pomoli q da ti pomogne za neshto, sled koeto i blagodarish s pregrydka naprimer... I ako vidish, che te haresva, moje da i drasnesh nqkoq belejchica... :) .
Fat_phil
04-04-2006, 11:59
Eto we, ENJOY!!
http://www.spelwerx.com/love_spells.html
PoMaKa pak neshto se napravi na hitur!!! black mage shte doidesh neshto!!!
ta po temata pro4eti na penywise mnenieto
penywise
04-04-2006, 12:01
Ya mon', we be jamin' :twisted:
Wanna try some dark spell mon'? Me will make u loooove (Ай лЪв ю)
midnight...
04-04-2006, 12:05
сближавате се, ставате приятели, ако те хареса - добре, ако не - остава ти надеждата :wink:
theworldleader
04-04-2006, 12:14
Ми пич, съмнявам се малко дали си пада по 7мо класници, това момиче.
Ако си пада, ще стане работата ;]
Е трябва и малко или много да и харесваш на нея, да си те е набелязала.
Ако до тука всичко е на 6, трябва да и обръщаш внимание, да се държиш първо приятелски<не направо да я питаш дали иска да излезнете и т.н.>, да и помагаш, абе преди всичко да си и приятел.
Ще види, че става човек от теб и не си от лигльовците от 7ми клас, щото повечето са такива, с извинения ;]
Като усетиш, че стават работите или сте близки, "нападай".
Излей си душата ;]
ExTr3m3_GiRL
04-04-2006, 12:35
Няма какво толкова да се тревожиш,да се стесняваш,харесването и свалките са нещо напълно нормално :)
Съветвам те да и обръщаш повече внимание на нея,да се почувства специална,спечели доверието и,накарай я да ти вярва,да ти споделя.Не бъди груб с нея,разбирай я.С две думи ,сближете се!
После,когато нещата започват да се подреждат,предложи и да излезете някъде ,примерно на кафе или на кино, после пак...и така ,надявам се да тръгнете,просто всичко ще се получи ако се сближите и спечелиш доверието и
Точно!!! Тъй трябва да направиш \:D/ Не е нищо трудно нали? :lol: :wink:
Heh abe Phat, 6e se nau4i6 ti 4e az ne pi6a tuka da davam "seriozni" mneniq na horata.. znam 4e tva sigurno te drazni.. boli me.. >>>>pie? (http://hairy.geek.nz/img/pie/pie-closeup.jpg) <<<<
piFka_LP
04-04-2006, 15:15
по принцип никога
неможеж да накараш някой
да те харесва обаче може да се сближиш с нея
приятели...и след това...ще видиш как
ще се развият нещата и действаш!