Влез

View Full Version : Номера с АсПиРиНчето?!...

{SeX}kukla
04-04-2006, 11:43
Понеже наскоро беше повдигната темата за аспиринчето като метод против забременяване непосредствено след половия акт,но така и тази тема не бе доизяснена,предлагам тук да я изясним,че предполагам доста хора ги интересува.Та:вярно ли е ,че ако след секс си пъхнеш във влагалището четвърт аспирин,той убива сперматозоидите ??? :-s

penywise
04-04-2006, 11:47
[-X

ProstoAz
04-04-2006, 11:49
Оффф, от къде ги измисляте тези глупости, бе, хора?
Ако помагаше аспиринчето щяха ли да са измислени противозачатъчните, презервативите, спиралите и Постинор Дуо?
Че какво толкова, нали? Правиш си секс туряш едно аспиринче и готова работата! Стига глупости!!!

penywise
04-04-2006, 11:50
Натъркай си пичк@т@ с люти чушки... само като те пипне с език или не дай си Боже с нещо друго и край - забрави да имаш деца (поне не от него) :lol:

sometimes_
04-04-2006, 11:54
Натъркай си пичк@т@ с люти чушки... само като те пипне с език или не дай си Боже с нещо друго и край - забрави да имаш деца (поне не от него) :lol:
Hahah penywise, ne se bazikai, che nqkoi moje da go probva :-D .
Inache za aspirincheto...neznam i az. Kazvali sa mi, che kato si slojish i se izpishkash se ubivat spermatozoidite, ama kolko e vqrno... :-k . Inache edna priqtelka go napravi (gadjeto i beshe svyrshilo v neq) i...vsichko si beshe nared :) .

penywise
04-04-2006, 11:56
Да, стрийте си го на прах и хубаво натъпчете - чак до яйчниците :lol:
Може да пробвате и с пясък за котки (дето пикаят в него). И той попива течността :::

midnight...
04-04-2006, 12:08
хахахах пий бензин повече ще ти помогне :lol:

^KaSiDi^
04-04-2006, 12:15
ai stiga gluposti sq de [-( kat nqmate kvo da kajete po temata prosto si mylchete i ostavete tezi,koito znaqt da se izkajat,za da mogat neukite kato nas da se nauchat i da ne stavat falove [-X (ne che bih se doverila na edin aspirin,no vse pak iskam da znam naistina kak tochno stoqt nestata ](*,) )

penywise
04-04-2006, 12:16
Бензина помага

Fat_phil
04-04-2006, 12:19
ai stiga gluposti sq de [-( kat nqmate kvo da kajete po temata prosto si mylchete i ostavete tezi,koito znaqt da se izkajat,za da mogat neukite kato nas da se nauchat i da ne stavat falove [-X (ne che bih se doverila na edin aspirin,no vse pak iskam da znam naistina kak tochno stoqt nestata ](*,) )

kato si neuka ne govori i ti mnogo!!! tova sa malko babeshki metodi ne sum siguren dali pomagat!!! ne bih riskuval 4estno1!!1

Svetlana_Pei4eva
04-04-2006, 12:47
tva za men sa pulni gluposti

~extreme~
04-04-2006, 13:15
abe vie ste mnogo glupavi kato ne razbirate po-dobre si traite.aspirina neutralizira spermatozoidite da nqkakva stepen no ne e mnogo nadejden.no v slu4ai 4e stane fala i ni6to ne pre4i da sloji6 aspirin.

^KaSiDi^
04-04-2006, 13:22

kato si neuka ne govori i ti mnogo!!! tova sa malko babeshki metodi ne sum siguren dali pomagat!!! ne bih riskuval 4estno1!!1
moje i da ne sam mn naqsno,no si mylcha i chuvam tezi,koito znaqt poveche ot men,spored men nqma nishto losho v tva
chovek da pita,kogato ne e siguren i tezi,koito znaqt poveche ot nego da mu pomognat,otkolkoto da stavat typi greshki i domovete za deca bez roditeli da sa pylni,zashtoto nikoe 16 godishno momiche ne moje da si pozvoli da se griji za edno malko dete [-X

04-04-2006, 13:24
Ти толквоа ли не знаеш как стоят нещата с аспирина бе детенце, явно наистина си много неука!Не се карай на хората, щото те точно с тва си поведение показват, че знаят повече от теб и от авторката на темата

04-04-2006, 13:30
оле вие сериозно не сте наред...кой ви ко каза тва за аспирина е....абсолутни глупости...хората казват 4е аспирина предпаза от забременяване в смисал, че момичето трябва да си го държи между колената....с една дума краката и са затворени...а по тоз начин и трудно може да забременее (не че няма начини ама...)

^KaSiDi^
04-04-2006, 13:30
Ти толквоа ли не знаеш как стоят нещата с аспирина бе детенце, явно наистина си много неука!Не се карай на хората, щото те точно с тва си поведение показват, че знаят повече от теб и от авторката на темата

mi qvno nz i zatova pitam,i mn mi e smeshno takiva kato tebe da me narichat detence,sig si po-malak ot mene ama aide :mrgreen:

madi
04-04-2006, 13:54
Понеже наскоро беше повдигната темата за аспиринчето като метод против забременяване непосредствено след половия акт,но така и тази тема не бе доизяснена,предлагам тук да я изясним,че предполагам доста хора ги интересува.Та:вярно ли е ,че ако след секс си пъхнеш във влагалището четвърт аспирин,той убива сперматозоидите ??? :-s

NE! [-X [-X [-X [-X [-X

SuN4o_F
04-04-2006, 14:39
Ако помагаше аспиринчето щяха ли да са измислени противозачатъчните, презервативите, спиралите и Постинор Дуо?
Че какво толкова, нали? Правиш си секс туряш едно аспиринче и готова работата! Стига глупости!!!
mda mackata e savsem prava :!:

{SEX}kukla
04-04-2006, 17:53
Ми ок,мерси за инфото :D Това ми беше нужно да разбера-че не действа :D А че е пълно с хора,който изглежда нямат с какво друг да се занимават и да запълват времето си,освен да се подиграватпо форумите(пък и не се знае дали в реалния живот има смелост да го направят :lol: ),то това си е нормално.Та мерси искрено на тези,който съвестно се изказаха по темата и на тези,който със своята "шеговитост"ме забавляваха...хихи..наистин се смях на това човек какви глупости е способен да изръси само и само за да се покаже като "оригинален...ThankSsS :lol: :lol: :lol:

pLaMa4eTo
04-04-2006, 18:08
ai stiga s teq gluposti... mi kato vqrva nqkoi-rygaite aspirina naprau o6te predi da e svyr6ilo mom4eto ... deaznam ](*,) [-X

IdontGiveaFuck
04-04-2006, 18:16
Ах,можеш да питаш потребителката MaRi..тя е 'доста навътре' с аспирина :D

i'm so excited!
04-04-2006, 18:32
пак ли тоя аспирин :smt005

04-04-2006, 19:17
Сичко е лъжа! Никфи аспирини никфи глупости...нищо няя ти помогне.
Една е истината!!!! Търкай си сяка сутрин п*тката с тракторна нафта!! Най-добрия конрацептив :smt005

Jessika_MG
04-04-2006, 20:54
Nali ima6e edna tema 4e aspirin4eto pomagalo i be6e posledvana ot mnogo bazici i mneniq :wink:

Labelle
04-04-2006, 21:36
Без да чета всички глупости по темата че кажа преди два дни АЗ казах за номера с аспирина(преди 2 дни в една подобна тема беше нащо от сорта какво да правя като свърших вътре)!!! Значи 1. Малко по голяма съм от основната аудитория на форума
2. Имам сексуален опит бих казала приличен, имайки пред вид че не съм имала много партньори. но това се компенсира с дълга връзка с човек, който знае много и ме научи на много. Така значи аспиринът е киселина - ацетизалова киселина. киселината както всички знаем разяжда. Когато момчето свърши в момичето или само има съмнение че нещо може да е останало вътре - слага се четвъртинка аспиринче, или може и упсарин.Кислеината убива сперматозоидите и намалява до минимум възможността за забременяване. Плюсове - действа незабавно, няма странични ефекти като постинора, процедурата е лесна. През живота си презерватив не съм ползвала - доверие на човека до мен. 3 пъти за 4 години имахме някакви съмнения и ми се наложи да приложа метода НА ПРАКТИКА, ами досега никога не ми се е налагало да купувам тестове за бременност. Както много момичета правят "само за успокоение", всичко си ми е наред съм сигурна , че и за напред ще е така

thirteen
04-04-2006, 21:43
лол искаш да кажеш че действа..

но ми е интересно къде го мушкаш .. ? колкото може по надълбоко ? :) няма ли вероятност вече да е станала работата :)

`Death`Whore`
04-04-2006, 21:46
Ако беше вярно, щях да си взимам по 1 опаковка аспирин на месец, вместо да давам по 12 лева. Най-малкото, докато го сложиш във влагалището, сперматозоидите ще са преминали в матката.

Labelle
04-04-2006, 21:48
в разстояние 5-15 минути няма как да е станала, а да по-навътре гледам да го мушкам, но няма значение защото все пак се разтваря а във влагалището не е сухо. Казвам си мнение то подплатено с опит въпреки че признавам си наприятно е да се стига до такива ситуации, така че човек трябва да е внимателен и най-важното да знае какво прави :)

thirteen
04-04-2006, 21:50
Интересен спор се получи , е дано да е вярно. Не дай си боже някой ден ако ми потрябва .

`Death`Whore`
04-04-2006, 21:51
Да, бе, те сперматозоидите се мотаят и чакат във влагалището!

DeziRe
04-04-2006, 21:53
Bull shit ! Taq MaRI tuka si4kite vi zarazi s gluposta si :lol:

{SEX}kukla
04-05-2006, 02:07
Ние с приятеля ми досега винаги сме практикували т.нар. "прекъснат полов акт" и засега от много време няма проблвми,освен разбира се типичните женски притеснения-"ами ако съм бременна..?!.."От сега нататък мисля да слагам за жс. слу4аи и едно аспиринче,за да ми е сигурно.