View Full Version : Една малка историйка
somebody
04-04-2006, 18:09
Един ден влизаш в чата в няколко каналчета и виждаш един ник с които почвате да си пишете.Запознавте се (виртуално), говорите си постоянно когато сте в irc, всеки един от тях има pic, праща го, вижда го и казва, че е голям сладур и още повече го обича.Вече сте влюбени един в друг, пращате си sms, email, обаждате се един на друг, говорите си през гсм-а, докато един ден не се виждате, уговаряте си среща.Виждате се, говорите си и накрая без да ти каже нищо, заминава, без да се обърне, без да каже чао, без да се усмихме или целувка или каквото и да е било.След това като и се обадиш, ти затваря телефона, не отговаря на смс-ите, изклчюва си тела, през друг тел като се обадиш ти вдига веднага, но на твоя номер НЕ. (една малка подробност - всичко това продължи 3 месеца. Бяхме полудяли един в друг)
Помислите за това и си кажете мнението.Наскоро ми се случи това.
ProstoAz
04-04-2006, 18:14
Няма нищо по-истинско от реалният контакт. Дори и да сте си пратили снимки, дори и да сте си говорили по телефона, дори и да сте чатили и в чата да сте се разбирали перфектно, това не е гаранция, че и на живо ще е така. Внушил си си, че я обичаш и от там ти идва проблема. Тя сякаш е с по-стабилна психика и успява да разграничи виртуалното от реалното, което я е накарало да разбере, че нещата такива, каквито са били преди да се срещнете, вече не са същите, а и едва ли ще бъдат.
Много двойки са се "срещнали" именно в чата, но на мен това не ми се струва добра идея. Просто си втълпяваш, че харесвап един човек и когато се видите ти се чувстваш длъжен да го харесаш, свикнал си с мисълта да го харесваш! Ако връзки започват от чата, то по-приемлив е варианта да чатите (съвсем обикновенно, без да си обяснявате колко се обичате и т.н., та каква ти любов през чата?) и чак след като вече се срещнете да давате имена и определения за чувствата си. :wink:
Тя сякаш е с по-стабилна психика и успява да разграничи виртуалното от реалното
Точно обратното ! Тя не успя да ги разграничи, защото тя започна да ми намеква, че имам супер характер, много мило се държа и как искала да бъдем двамата.
ProstoAz
04-04-2006, 18:20
Тя сякаш е с по-стабилна психика и успява да разграничи виртуалното от реалното
Точно обратното ! Тя не успя да ги разграничи, защото тя започна да ми намеква, че имам супер характер, много мило се държа и как искала да бъдем двамата.
...но след като сте се видяли е разбрала, че е сбъркала? :roll:
nymphetamine_girl_199239
04-04-2006, 18:21
lo6o.. :(
^sladyranka`
04-04-2006, 18:22
moje bi si napravil ne6to s koeto da si q podraznil,a tq ne e otreagirala vednaga,za da ne se skarate...sigurno e re6ila,4e ako se darji taka 6te q ostavi6.....po dobre nameri na4in da se svarje6 s neq i da i se izvini6,dori i za sebe si da znae6 4e ne si vinoven.. prosto probvai .. ako ne stane......nz... probvai ne6to i pi6i posle kakvo e stanalo ;-)
^npocTo^a3^f^ знаеш ли, права си ! Всичко е било лъжа.Всичко е била така, защото всеки ден сме си писали и говорили, обсъждали проблеми и т.н., обаче ето на - не сме си писали няколко дни и чувствата един към друг изстинаха.
^sladyranka` - няма значение вече.Просто исках да споделя какво ми се случи, защото за ПРЪВ път се запознавам така с момиче и реших да споделя с вас.Няма за какво да я търса, или ако има, то е защото искам да ми даде обяснение, защо направи така :-s
За пръв път така се запознавам с момиче, но както сами видяхме, всичко е било една лъжа, заблуда.Иначе др ми връзки са били от реалността, тоест сме се виждали и така..
Bubanata
04-04-2006, 19:30
Emi ako si super pich neznam,zashto e stanalo taka!!!Moje izvednuj da i e preminala trupkata sled kato ste se vidqli!!!!Moje da e iskala samo da te vidi izvun vsichkite sms-i maili i obajdaniq koito ste vodili i da e reshila che e postignala svoqta cel!!!!! :( Ima i drugi varianti da se e pritesnila no ne vqrvam!!!!!!!!!!!!NE moga da ti pomogna mnogo
kofti..naistina.. i az sam imala takava 4atarska sre6ta i s mom4eto izkarahme edna godina....naistina mnogo kofti 4e se e polu4ilo taka s teb...
^sladyranka`
04-04-2006, 20:41
kofti..naistina.. i az sam imala takava 4atarska sre6ta i s mom4eto izkarahme edna godina....naistina mnogo kofti 4e se e polu4ilo taka s teb...
tova az go pisah:}
Jessika_MG
04-04-2006, 21:31
Qvno vlubenata si bila samo ti :|