Влез

View Full Version : Мечтите....

Самодивата
04-04-2006, 18:14
Мечтите са невероятно нещо...затваряш очи и виждаш невъзможни неща...построяваш си живота както искаш...Аз често затварям очи и макар вече да съм на 18 мн мечтая,това мое въображение никога не спира да играе...Вие мечта е те ли...какви са ви мечтите,ако не е тайна...Моята е мечта е скромна,ама невъзможна...да имам само едно момче...всичко друго мога да постигна само да поискам и да се постарая...Затваряш очи...и идва поредната мечта,изтъкана от златни и сребърни нишки,толкова перфекна...и ти я контролираш,става така както искаш...Както в призказките...Но не можеш да живееш в една мечта...се някога ще свърши,ще отвориш очи и ще се изправиш срещу жестоката реалност,кадето мечтата ти е невъзможна...където няма перфекни неща.Но аз не мисля така...мисля,че няма невъзможни неща и ако мн желаеш едно нещо,бориш се за него и никога не се предаваш независимо всичко...ще постигнеш това нещо...една мечта ще стане красива реалност...не перфекна,но прекрасна!

Bloodlust
05-01-2006, 21:12
emi mila nqma ni6to lo6o v tova da me4tae. daje e hubavo. az li4no si me4taq za hilqdi ne6ta. kato se po4ne ot mom4eta, mine se prez kotka i se stigne do nqkoi pustinen ostrov :-D oba4e az mislq, 4e ne e hubavo da ti se sb1dnat me4tite. taka gubqt blqs1ka si, a s16to taka, moje da os1znae6, 4e tova ne e vs16nost ne6toto, koeto naistina iska6. :) az s16to si me4taq 4esti4ko i v tova nqma ni6to neredno. taka relnostta e po - lesno ponosima spored mene. no mislq, 4e dvata svqta(realniq i izmisleniq) trqbva da qsno razgrani4eni. ina4e stava lo6o :?
prod1ljavai da me4tae6 :D tova e nai - hubavata 4ast na jivota

black_dimond
05-02-2006, 08:13
az li4no mn obi4am da si me4taq no za jalost ponqkoga trqbva da se jivee v realnosta

dream_for_you
05-02-2006, 08:48
аз също си падам мечтателка,но напоследък вече нямам сили да мечтая,просто всичко е толкова сложно :smt010 :smt011

Atika
05-02-2006, 09:05
Edin chovek vsqkash mi be zabranil da mechtaq, no az prodaljavah , ne go poslusha, sled tova prosto mechtata mi se sbadna, no v realnosta i v mechtata mi - neshtata izglejdaha savsem razlichni.. i sega naistina veche ne mechtaq , nqmam i za kakvo ..vecher prosto lqgam i zaspivam ..

Krem4eto
05-03-2006, 13:12
Мечтите са невероятно нещо...затваряш очи и виждаш невъзможни неща...построяваш си живота както искаш...Аз често затварям очи и макар вече да съм на 18 мн мечтая,това мое въображение никога не спира да играе...Вие мечта е те ли...какви са ви мечтите,ако не е тайна...Моята е мечта е скромна,ама невъзможна...да имам само едно момче...всичко друго мога да постигна само да поискам и да се постарая...Затваряш очи...и идва поредната мечта,изтъкана от златни и сребърни нишки,толкова перфекна...и ти я контролираш,става така както искаш...Както в призказките...Но не можеш да живееш в една мечта...се някога ще свърши,ще отвориш очи и ще се изправиш срещу жестоката реалност,кадето мечтата ти е невъзможна...където няма перфекни неща.Но аз не мисля така...мисля,че няма невъзможни неща и ако мн желаеш едно нещо,бориш се за него и никога не се предаваш независимо всичко...ще постигнеш това нещо...една мечта ще стане красива реалност...не перфекна,но прекрасна!

Как да ти обясня?! Аз мечтая само насън! :) Обичам да сънувам прекрасни,незабравими сънища!!!Но не съм си мислила специялно да затварям и очи и да мечтая...Иначе съм си реалист!!!Дори прекалено реалист!!!

Tedka-Medka
05-03-2006, 13:26
мечтая да..ама вече по - малко
не вярвам толкова много в мечтите както преди
просто разбрах че не се сбъдват..
и аз като авторката на темата
мисля че ако си дам малко зор
мога да постигна всичко..всъшност не всичко..
не мога да имам едно нещо което най-много искам
и това е едно момче..за него мога само
да си мечтая ;(

I_love_dead_people
05-03-2006, 13:27
Понякога,когато съм сама вечер,излизам в двора си,сядам на тревата или на люлката си и си мечтая...имам много смели мечти...а понякога излизам да се разходя по уличките на кварталчето ми и има моменти,в които толкова се вълнувам от тях,че започвам да подскачам.
Изобщо,мечтая много и не виждам нищо лошо в това... Казано е "Човек е толкова голям,колкото са големи и мечтите му"... "Реалността е фалшива,мечтите са истински" и много други такива афоризми,но мисля,че човек колкото и да мечтае,не трябва да се отдава на този прекрасен свят,защото мечтите не са това,което ни заобикаля.И единствения начин да се оттървем от тях,е да ги преследваме,въпреки че някои са неосъществими...
Аз казвам,че мечтите са нещото в живота ни,от което черпим сили,дори и да сме в криза...

Spider_Web
05-03-2006, 20:26
za da uspee6 v jivota trqbva da bade6 realist sprqmo problemite si i da ne habi6 vreme v naprazno jadovane za neizpalnimi ne6ta..

jadna_za_lubov
05-07-2006, 18:23
nqma naistina ni6to losho v me4tite kakto se kazva te sa na6iq nezbudnat jivot...i az me4taq seki romanti4en 4ovek go pravi...i az me4taq kak sam s mom4eto v koeto sam vlubena sega a toi dori ne znae a dori i da mukaja eedva li 6te ima ne6to m/u nas...\
v me4tite jivota e perfekten ...ne se pritesnqvai da me4tae6 tova e mnogo hubavo ...
Iskreno ti pojelavam nai iskrenata ti me4ta da se zbadne...i tova 6te stane stiga da go jelae6 naistina =D>

gerri_
05-07-2006, 18:38
Обичам да мечтая... освен, че ми носи някакво странно успокоение ми дава и сили, и надежди, че един ден всичко ще е различно и че ще бъда с човека, с когото искам :) Откакто го познавам всяка мечта е свързана с него и за това ми се иска да вярвам, че мечтите могат да станат реалност :) И не губя вярата си, защото мои мечти са се сбъдвали... защо да ни се сбъдне и тази? :)

FikyScHetOo
05-07-2006, 18:46
мечтите са като дъгата след дъжд. Идват след като са пролети милион сълзи, носят слънцето, прекрасни и нежни са, оцветяват живота ни във всякакви цветове...НО рано или късно, с времето те се губят. Всеки иска да види мечтата си, но не винаги става. Мечтите са нещо красиво и често ни помагат, но в това разбързано време аз нямам време за мечти...