PDA

View Full Version : Dali me haresva?

04-04-2006, 20:09
Iskam vasheto mnenie po moiat vupros.
Vchera po fizichesko igrahme federbal(po-chetvorki) i tova momche idva da igrae s men sreshtu dve momicheta. S nego ne se poznavame mnogo dobre. Po edno vreme me pita"Ti si 10 klas nali". Posle mi kazva "Vchera si kupih nova kola" i mi pokaza kluchovite. Toi mi izglejda dobro momche. Sega se chudia dali spored vas toi me haresva ili ima simpatii kum men?
V sushtoto vreme poniakoga se zakache s edno drugo momiche 1 god po-malko ot nego. Neznam kakvo da mislia. Dali haresva neia, a men?

ExTr3m3_GiRL
04-04-2006, 20:20
Iskam vasheto mnenie po moiat vupros.
Vchera po fizichesko igrahme federbal(po-chetvorki) i tova momche idva da igrae s men sreshtu dve momicheta. S nego ne se poznavame mnogo dobre. Po edno vreme me pita"Ti si 10 klas nali". Posle mi kazva "Vchera si kupih nova kola" i mi pokaza kluchovite. Toi mi izglejda dobro momche. Sega se chudia dali spored vas toi me haresva ili ima simpatii kum men?
V sushtoto vreme poniakoga se zakache s edno drugo momiche 1 god po-malko ot nego. Neznam kakvo da mislia. Dali haresva neia, a men?

Хмм...абе мила не може да се разбере дали те харесва само от едно "Ти си 10 клас нали" и супер глупавото "Вчера си купих нова кола" Освен това не се познавате много добре,а и се закача с друго момиче... :-k Оф тоя ми изглежда голям сваляч а не както казваш ти "добро момче" И как можем да ти кажем дали те харесва или има симпатии към теб с малкото инфо,което си ни дала и въобще има ли повече от това, че имаш някви илюзии??? :?

babi_girl
04-04-2006, 20:38
spored men prosto se opitva da te svalq, osobenno s tova "v4era si kupih nova kola"

DeziRe
04-04-2006, 20:58
spored men e nekyv svalq4 a ne e 'dobro mom4e' :-k kakto ti kazvash ..... a
ako beshe dobro mom4e shtese da ti kaje neshto ot roda na : " zdravei,iskash li da se zapoznaem' ili neshto takova a tva si e tipi4noto svalq4esko moto s kolata hahahahahaahahahh i v nai loshiq slu4ai iska da te ebe [-( no tva si e moe mnenie :-# :-s Ne se vprqgai preceni go sama po sledvashtite mu deistviq ( ako ima takiva ) ..... #-o

kAdrOkoSkA
04-04-2006, 21:07
Qvno si mu simpatichna nai-malkoto :wink: Toi e broikajiq i te savetvem da ne se zahlasvash mn zashtoto samo ti shte sajalqvash posle :roll:

04-04-2006, 21:21
И според мене си е чист сваляч и едва ли иска нещо сериозно от тебе... Но все пак ти си решаваш. Според мен е прекалено рано да се каже каквото и да е :-k

nymphetamine_girl_199239
04-05-2006, 07:12
И според мене си е чист сваляч и едва ли иска нещо сериозно от тебе... Но все пак ти си решаваш. Според мен е прекалено рано да се каже каквото и да е :-k

su6toto

`Death`Whore`
04-05-2006, 07:13
Иска да те ебе в колата си, както и всяка друга, която му пусне.

Globul_f
04-05-2006, 07:35
Абе незнам не искам да давам тъпи съвети, ама от две казани думи много не можеш да разбереш дали даден човек те харесва. Виж сама, наблюдавай го как те гледа, общо взето следи развитието а нещата и ако ти го харесваш успех

Fat_phil
04-05-2006, 07:39
sled tezi prikazki moga da ti kaja samo edno neshto!

Moje da te haresva no shte te haresva samo dokato te naebE!!!!

nishto ot negovite dumi ne pokazva simpatiq ,a pokazva 4e ti si glupava ako si mislish 4e toi te haresva!!!

Ne e hubavo ot moq strana da razkrivam mujkata politika no ponqkoga ne e zle:) da se pravi!!!

akademika
04-05-2006, 07:42
Напълно съм съгласен с FAt phill - ако те харесваше(или имаше наченки на влюбване) никога нямаше да се "гъзарее" пред тебе - незнам но аз като се влюубя в момиче много често се чувствам "нижтожество"спрямо нея.Иска да те *****.Тва е! И аз бих подходил аналогично.

penywise
04-05-2006, 07:44
"Здрасти, купих си нова кола вчера" ("ъъъ как се казваш?")

Малко звучи като - "А бе чука ми се, купих си нова кола" (тук трябва да останеш "впечатлена").

Изглежда добро момче? Ми ако му мине номера значи си е "добре"... за него :)

white_chik
04-05-2006, 08:10
hahahaha "v4era si kupih nova kola" iskam da ti kaja 4e toq e tolko elemntaren svalq4 4e pove4e nema nakude :smt005 ne moje da se kaje sus sigurnost 4e te haresva ama mislq 4e nai-malkoto te svalq.a dali e dobro mom4e,edva li.ama kvo ti puka flirtuvai i ti :wink:

`Death`Whore`
04-05-2006, 08:12
toq e tolko elemntaren svalq4 4e pove4e nema nakude
Обаче му се връзват, следователно момичетата са по-елеменбтарни.

penywise
04-05-2006, 08:16
toq e tolko elemntaren svalq4 4e pove4e nema nakude
Обаче му се връзват, следователно момичетата са по-елеменбтарни.

Eвава... monsenior has finally got the point... :-({|=

`Death`Whore`
04-05-2006, 08:18
I would appreciate it if you called me "Mylady" /if the replica was to me/.

AiKaTa
04-05-2006, 08:18
spored men prosto se opitva da te svalq, osobenno s tova "v4era si kupih nova kola"

takia sa mujete....vqrno e...

nikitooo
04-05-2006, 08:24
Qvno si mu simpatichna nai-malkoto :wink: Toi e broikajiq i te savetvem da ne se zahlasvash mn zashtoto samo ti shte sajalqvash posle :roll:

Ot dve dumi razbra kyw e!Ewala!

Malko_kote
04-05-2006, 17:01
Macka tova da ima simpatii, i da te haresva poprincip ozn.edno i su6to, no nqma zn.Taka, zna4i se 4udi6 dali harsva teb ili neq? Mi skoq se durji po milo? 6eguvam se :D Mi nqma kak da razbere6 ako toi zapo4ne da ti pravi nameci zna4i haresva pove4e teb.6te se razbere s vremeto :)

cvety_i_bebeto
04-05-2006, 18:52
ми ако той не ти го покаже по някакъв начин,няма как да разбереш

light_purple
04-05-2006, 20:51
hahahaha "v4era si kupih nova kola" iskam da ti kaja 4e toq e tolko elemntaren svalq4 4e pove4e nema nakude :smt005 ne moje da se kaje sus sigurnost 4e te haresva ama mislq 4e nai-malkoto te svalq.a dali e dobro mom4e,edva li.ama kvo ti puka flirtuvai i ti :wink:
To4no taka

teenkopele
04-05-2006, 21:53
Това, че те е попитал едно, две неща нищо не значи. :wink:
Флиртува ли с теб? Канил ли те е да излезнете някъде? :)