View Full Version : Нещо много важно!
едно момиче...
04-05-2006, 07:26
Хора трябва да ви питам нещо!Уча в едно училище.Трябва да съм 7 клас,но съм 6.Не съм повтаряла клас,за слаб успех,а заради едни обстоятелства.Сега си мисля лятната ваканция да взема 7 клас и да съм 8 както трябва!Вие как мислите?Да го направя ли?
Мечо Пухче
04-05-2006, 07:35
Сложно ...
Първо не е важно какво мислим ние, ти си решаваш
а това ... как просто така ще вземеш 7 клас за лятната ваканция?
интересувала ли се дали е възможно?
пък и .. след 7 клас има изпити за гимназия, ти 8 клас в същото училище ли ще си останеш?
по добре е 8 клас да си почнеш в гимназия ... със 4 часа англ.език/немски/руски/испански..... на ден. много е приятно :mrgreen:
тъй де .. вярно е, че си е по добре 8 клас в ново училище - така правят умните деца
от сегашния си клас( и като цяло другите 6-ти класове имаш ли си приятели?
от сегашния 7 клас имаш ли си приятели?
мама и тате ти какво мислят?
бая трябва да си помислиш, явно си мислила де
сега помисли върху реализацията на плана си - да вземеш 7 клас в лятната ваканция
Master_88
04-05-2006, 07:38
Ако ти се отдаде възможност,вземи го
едно момиче...
04-05-2006, 07:48
Сложно ...
пък и .. след 7 клас има изпити за гимназия, ти 8 клас в същото училище ли ще си останеш?
по добре е 8 клас да си почнеш в гимназия ... със 4 часа англ.език/немски/руски/испански..... на ден. много е приятно :mrgreen:
тъй де .. вярно е, че си е по добре 8 клас в ново училище - така правят умните деца
сега помисли върху реализацията на плана си - да вземеш 7 клас в лятната ваканция
Да интересувала съм се,трябва обаче директорката да е съгласна.Ами да ще си остана в същото училище.Ами в 6 и 7 клас си имам приятели,ние всичките 6 и 7 класове се подлрепяме и всяко межучасие сме заедно.Говорила съм с майка ми и баща ми те ми подкрепят мнението.Мисля,че ще успея,защото съм се интересувала от материала на 7 клас и разбирам,че не е много труден.
едно момиче...
04-05-2006, 07:50
Сложно ...
Да интересувала съм се,трябва обаче директорката да е съгласна.Ами да ще си остана в същото училище.Ами в 6 и 7 клас си имам приятели,ние всичките 6 и 7 класове се подлрепяме и всяко межучасие сме заедно.Говорила съм с майка ми и баща ми те ми подкрепят мнението.Мисля,че ще успея,защото съм се интересувала от материала на 7 клас и разбирам,че не е много труден.
И все пак благодаря за мнението ти!!!
MidnightScream
04-05-2006, 08:16
obstoqtelstvata kfi sa... mama ne se e zaradvala na dvete 5chki i te e vurnala :roll: shtot ima takuf sluchai v kv
obstoqtelstvata kfi sa... mama ne se e zaradvala na dvete 5chki i te e vurnala :roll: shtot ima takuf sluchai v kv
Не обстоятелствата не са такива,училището е със специялност и затова трябваше да се върна една година назад!
едно момиче...
04-05-2006, 08:35
Не обстоятелствата не са такива,училището е със специялност и затова трябваше да се върна една година назад!
Това бях аз!
favor_91
04-06-2006, 20:35
DA ! napravi go za da si s vrustnicite si
teenkopele
04-06-2006, 22:44
Ако имаш възможност и желание, направи го.
Ще си изгубиш лятото, но за сметка на това ще си в класа, в който трябва да си. Сама трябва да избираш. :)
Успех. :wink: