Влез

View Full Version : Когато връзката се е изчерпала

oho-boho
04-05-2006, 09:12
Може би имам проблем, а може и да нямам. Вие ще ми кажете. Интересувам се как се държат с вас вашите приятелки. Аз имам чувството че моята ми се качва на главата. Държи се с мен все едно съм и длъжник, враг, крещи ми и ме прави на 5 стотинки без основание и след 5 мин ме прегръща и ми обяснява колко ме обича и как не може да живее без мен. Това нормално ли е? Знам че всики момичета имат много интересен начин на изразяване на чувствата но това ми идва в повече. Интересно ми е как е при вас и какво бихте направили в такава ситуация.

Krem4eto
04-05-2006, 09:15
Тая е някаква истеричка прилича ми на Райна от Вип Брадър (без да се сърдиш).Ти позволяваш да си под чехъл,намери си друга...която да те уважава....тя тази ти се подиграва,щото май всичко и даваш...

sometimes_
04-05-2006, 09:24
Syglasna sym s Krem4eto (pone do nqkyde). Tova momiche mai samo neznae kakvo iska... Ili prosto i dostavq udovolstvie da se podigrava s teb. Ne si zaslujava da q tyrpish. :-k

penywise
04-05-2006, 09:30
Едно момиче никога няма и да узнае какво иска :)

А може просто да е в мензис ("нека твоя мензис си е само твоя работа скъпа моя")

^sladyranka`
04-05-2006, 09:55
ami moje bi prosto truden pobertet....6tom sled tova ti kazva kolko mnogo te obi4a,zna4i e taka.... a kolkoto do kre6teneto .. ami pogovorete si ...kaji i 4e ti e nepriqtno postoqnno da ti vika:}

oho-boho
04-05-2006, 10:08
не е нито пубертет защото от по-голяма, нито пък е заради мензис :) Перманентно е.

Fat_phil
04-05-2006, 10:10
oooo priqtel neshto si pod 4ehula mai:D

e az bih naparvil sushtoto s neq!!! nikoga nqma da pozvolq na nikoi da se podigrava s men kamoli gajeto mi :evil: :evil: :evil:

oho-boho
04-05-2006, 10:13
Fat_phil, бате мислил съм го това но не съм такъв човек. Предпочитам да изтъпя поредното унижение от колкото да падна до там да се правя на някакъв простак. Не че не ми се иска но немога да се държа така с никои... почти :)

ThePainIsReaL
04-05-2006, 10:52
Може би имам проблем, а може и да нямам. Вие ще ми кажете. Интересувам се как се държат с вас вашите приятелки. Аз имам чувството че моята ми се качва на главата. Държи се с мен все едно съм и длъжник, враг, крещи ми и ме прави на 5 стотинки без основание и след 5 мин ме прегръща и ми обяснява колко ме обича и как не може да живее без мен. Това нормално ли е? Знам че всики момичета имат много интересен начин на изразяване на чувствата но това ми идва в повече. Интересно ми е как е при вас и какво бихте направили в такава ситуация.

:-D И аз съм го правила тоя номер.. (макар и по-рядко O:) ) . Внимание иска момето , ама ше и мине , само и покажи ,че така не може - направи и веднъж забележката , пък дано се усети

Sexy_Boy_16
04-05-2006, 11:14
Tva se nari4a iz4erpana vruzka i lipsa na idei...i poneje si omruzvate edin na drug i tq poneje siurno ima po osoben harakter i gleda da se raznoobrazi kato se kara s tebe i kato vidi 4e stava tegavo i kazva kolko te obi4a....tova sled kato se uspokoi...!

Dr. Kazimbutt
04-05-2006, 11:19
Не е нормално. Ако изпадна в такава ситуация - веднага зарязвам мацката.

Bubanata
04-05-2006, 11:39
Eno momiche nikoga ne znae kakvo iska tochno!!A i moje da ima nqkolko prichini edna ot tqh e ako vuv vashata vruzka lipsva nehsto i tq go oseshta ili tezi neini izbuhvaniq trqbava da sa porodeni vse otneshto pomisli si ako e stanalo neshto i nqkoi ot vas ima vina ilineshto takova!?

FuLL_oF_SoRRoW
04-06-2006, 14:49
Na men mi se e slu4valo da pravq taka s priqtelq mi... I tova go pravq kogato toi ne mi obru6ta vnimanie ili me qdosa s ne6to... No opredeleno nezna4i 4e ne go obi4am ili mi e umruznal... naprotiv obi4am go pove4e ot vsi4ko na sveta..

04-06-2006, 15:07
Fat_phil, бате мислил съм го това но не съм такъв човек. Предпочитам да изтъпя поредното унижение от колкото да падна до там да се правя на някакъв простак. Не че не ми се иска но немога да се държа така с никои... почти :)

do kyde da pada6? Za kakvo trqbva da se pravi6 na prostak? Ne moje6 li prosto kogato ti vdigne poredniq skandal, syvsem spokoino da q iz4aka6 da svyr6i i da si izhabi glasnite struni i sled tova da i kaje6 "ako o6te vednyj mi povi6i6 podoben ton,nqma da te traq pove4e,syvsem seriozno!?" ili ne6to takova, ida si zamine6, ili da q ostai6 da se 4udi ko stava, i da q 4aka6 da ti se obadi naprimer,za da ti se izvini ili ne6to ot sorta...pyk ako ne se obadi..reji, ne ti trqbva podobno momi4e...

SAMIRA
04-06-2006, 17:03
Bez da se obijada6 ama taq verno e golqma isteri4ka. Ti nqma6 problem a tq- s nervite :-({|= Naistina nai dobriqt variant e da q iz4aka6 da si se navika i posle da stane6 i da si trugne6 8)

LyLa
04-06-2006, 17:07
mi da malko prekalqva ako nqma osnovanie da se durji taka ne e normalno
bih te posuvetvala da pogovorite za tova i ako produljava opo su6tiq na4in ve4e ti si znae6...

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 17:45
уоууууу Как ще ти крещи?ти малко самочувствие нямаш ли расърди се нещо а у!аз мраза да викам пък комоли на мене да ми викат ще полудея!явно на момичето и има нещо не се обиждай ама си е така;) не се оставяй да ти се качва на главата!:) УСПЕХ! :lol: :evil:

nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 20:21
do kyde da pada6? Za kakvo trqbva da se pravi6 na prostak? Ne moje6 li prosto kogato ti vdigne poredniq skandal, syvsem spokoino da q iz4aka6 da svyr6i i da si izhabi glasnite struni i sled tova da i kaje6 "ako o6te vednyj mi povi6i6 podoben ton,nqma da te traq pove4e,syvsem seriozno!?" ili ne6to takova, ida si zamine6, ili da q ostai6 da se 4udi ko stava, i da q 4aka6 da ti se obadi naprimer,za da ti se izvini ili ne6to ot sorta...pyk ako ne se obadi..reji, ne ti trqbva podobno momi4e...

TRUE :mrgreen:

cvety_i_bebeto
04-06-2006, 20:30
mi ne e normalno....ako bqx na tvoe mqsto ne bih q tarpqla...