View Full Version : Godinite vliaqt li na edna vruzka?
sladkoto_Eli
04-05-2006, 11:30
Sorry ako ima takava tema,ama iskam da vi pitam dali spored vas godinite imat vliqnie v edna vruzka? Imam v predvid mom4eto da e po-golqmo ot momi4eto i obratnoto.
piFka_LP
04-05-2006, 11:32
зависи колко е разликата
1-2-3 няма толкова голямо значение
познавам хора които има 10 години разлика
и са женени и много щастливи
:arrow: според мен няма стига хората да се обичат :)
Sexy_Boy_16
04-05-2006, 11:34
Nqma razlika ako se obi4at istinski !
penywise
04-05-2006, 11:35
Влияят естествено!
Нали нейната "мама" я иска в 8 часа в тях! Аз тепърва излизам тогава...
Fat_phil
04-05-2006, 11:38
Влияят естествено!
hehe ti sega ako si hvanesh gaje s 10 g po-malko shte trqbva da i pomagash da pishe azbukata :lol: :lol: :lol:
no az ne bih otkazal na nqkoq 21-22-23-24-25 godishna mrusnica :P :P :P
penywise
04-05-2006, 11:39
Влияят естествено!
hehe ti sega ako si hvanesh gaje s 10 g po-malko shte trqbva da i pomagash da pishe azbukata :lol: :lol: :lol:
no az ne bih otkazal na nqkoq 21-22-23-24-25 godishna mrusnica :P :P :P
Аз в момента и куче с пола да видя... :smt006 8-[
:smt005
Fat_phil
04-05-2006, 11:40
ama da e s brusnati krata nali :lol: :lol: :lol: :lol: :smt006 :smt006 :smt006 :smt007 :smt007
зависи за каква разлика става въпрос... до 7-8 години не са от кой знае какво значение, но имам приятелка, чието "гадже" е с 20 год по голямо от нея.... какво да ви кажа.... ужас
ExTr3m3_GiRL
04-05-2006, 11:46
Годините малко или много влияят на връзката според мен. Е да, все пак зависи и от разликата ама...
SLaDkO_Mi6Le
04-05-2006, 21:00
зависи,ако са до 5 години не е много и не влияе толкова обаче,ако са повечко малко кофти се получава поне според мене!:) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: 8) 8)
cvety_i_bebeto
04-05-2006, 21:13
mi eli,nali ima edin tak1v izraz "za lubovta nqma granici\vazrast"....no na samata vrazka vliqe,ako e pove4e ot 5god...samite iskanq na partniorite sa rzli4ni ima pove4e spor...vinagi edinq trqbva ds pravi mnogo kompromisi...ot li4en opit..
teenkopele
04-05-2006, 21:14
Аз мисля, че те нямат :wink: , но в крайна сметка всеки си има собствено мнение.
Devilsplaymate
04-05-2006, 21:19
Zavisi kolko e golqma razlikata. Ina4e... ne osobeno mn
Iliqn4eto
04-05-2006, 21:20
ами в началото на всяка една връзка нямат значение,дори мисля ,че играя положителна роля,но ако сте заедно за повече се забелязва разликата(особено,ако е над 5 години) ти искаш шетане,забавление,а той мързелуване,но това си и зависи много от човека-така че не играят огромна роля.. с моя приятел разликата ни е 7 години,но засега се разбираме чудесно :-)
не мисля че влияе. Аз дори в момента ходя с по-малка от мен и си се разбираме секстра :-D
Според мен влият дори и малко...аз съм подщи на 18 ама наще ме пускат да излизам до 10 часа навън,а обикновенно ходя с баковци на по 20-22 и е гадно,че мен не ме пускат през ноща да ходя да спя у тях да си ги гушкам или да ходя на дискотека с тях.Те наще мислят,че ако почнатд а ем пускат ще си проваля живота...Ще повна да правя секс и некакви такива...Ох колко неща ен знаят за мен горките...Разликата в годините им налага различно мислене,аз мисля ся как да вляза в университета,а по-големите каде да си намерят работа и такива неща...Има разлика дори и малка ам авинаги я има и се осеща рано или късно
Cvetelina_sim
04-09-2006, 08:18
:roll: :!: Когато обичаш някого истински: не ти пука каква е разликата в годините; не ти пука че имаш вечерен час и трябва да се прибираш, защото на другия ден отново ще бъдете заедно; не ти пука има ли пари или не; не ти пука има ли кола или не; не ти пука, че неможеш да отидеш с него на дискотека, защото не това е най - важното; не ти пука, какво говорят другите за Вас; не ти пука, че някои ти казват " той не е за теб, намери си друг"; не ти пука от нищо, защото го обичаш и ти е хубаво с него. А когато обичаш един човек истински, то тогава нищо не може да те спре да бъдете заедно и да се обичате. Защото на света няма по-силно нещо от ЛЮБОВТА!!! :!: :roll:
WILD__BOY
04-09-2006, 08:24
разбира се
^MaLkOtO^ZlO^
04-09-2006, 08:42
vliqqt mnogo qsno...naprimer nora si pada po po malki i mnogo i vliqe se ne moe si nameri perfektnoto lape
LuDaTa_BaNi4kA
04-09-2006, 08:45
vliqqt mnogo qsno...naprimer nora si pada po po malki i mnogo i vliqe se ne moe si nameri perfektnoto lape беее баба ти си пада по п0-малки :lol: аз кфо да напраа че водката има лошо деиствие...а за темата 100% влиаят
^MaLkOtO^ZlO^
04-09-2006, 08:48
da be to da be6e ot vodkata :lol: da be6e samo1 ae 6teh da si zatfora o4ite ama to purvo onui na mi6eto i posle kaloqn4o :lol: ne moj me izluga mene
LuDaTa_BaNi4kA
04-09-2006, 08:50
da be to da be6e ot vodkata :lol: da be6e samo1 ae 6teh da si zatfora o4ite ama to purvo onui na mi6eto i posle kaloqn4o :lol: ne moj me izluga mene къф калоянчо ве да си видяла нещо не пък ако на мене вярваш тряя знаеш че си нооо зле :lol:
^MaLkOtO^ZlO^
04-09-2006, 08:52
ae priznai si nali te videh i minaliq put to da ne e blo samo vednuj tova :lol: kat se zamislq i joro mai be6e po maluk ot tebe
Krem4eto
04-09-2006, 09:26
Много зависи ти на колко си!Например ако един човек е на 20 може да ходи и с 26-7 но повече не!Аз мисля че не влияят особено много,но понякога мисленето на двата пола е доста различно...
white_chik
04-09-2006, 09:34
zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni i vupreki tva az mislq 4e godinite vliqqt
Cvetelina_sim
04-09-2006, 09:43
[quote="white_chik"]zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......
Ммм, да аз съм една от тях. :roll:
Heaven_inhabitant_f
04-09-2006, 10:29
zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......
Ако бяха зрели нямаше да ходят с 30 годишни,а няма да говоря какъв трябва да си,за да тръгнеш с момиченце на тези години,със сигурност доста изпаднал.Много е смешно и грозно да видиш някоя такава "мацка" и да се чудиш това с нея баща й ли е...
`Death`Whore`
04-09-2006, 10:34
zavisi ot situaciqta i ot horata.ima macki koito na 17 ve4e sa super zreli i moje i da hodqt s 30 godi6ni......
Ммм, да аз съм една от тях. :roll:
Не ме карай да се смея.
Cvetelina_sim
04-09-2006, 10:41
Ако бяха зрели нямаше да ходят с 30 годишни,а няма да говоря какъв трябва да си,за да тръгнеш с момиченце на тези години,със сигурност доста изпаднал.Много е смешно и грозно да видиш някоя такава "мацка" и да се чудиш това с нея баща й ли е...[/quote]
Извинявай, твоят баща само 13 години ли е по - стар от теб, защото ако е така това обяснява факта че така се изказваш неподготвен! ](*,) ](*,) ](*,) Боже....
`Death`Whore`
04-09-2006, 10:43
Добре, кажи ми показателите, по които си зрял човек.
Разликата в годините е и разлика в интересите.......
priti_kiti
04-09-2006, 10:49
abe vuzrastta vliqe malko ili mnogo.. no zavisi de;napimer ne moje edno dete na 12 da trugne s nqkoi 25 godi6en batko 6toto tva e pedofilsko i ne moje da se nare4e "vruzka" no primerno ako momi4eto e na 16-17-17 a mom4eto nad 18 mislq 4e nqma da e 4ak takav problem..no si zavisi ot horata :!:
Cvetelina_sim
04-09-2006, 10:57
Зрял човек в никакъв случай не означава голям на години, защото познавам хора които са на по 40 години и не знаят за какво живеят.
Зрял човек означава да можеш да преценяваш нещата сам за себе си; да можеш да различиш кое е редно и кое не; да можеш да вземеш решение, от което ще зависи бъдещето ти по - нататък; да можеш да направиш разлика от фалша и реалния живот; да можеш да си дадеш сметка, че в живота има много по - важни неща от това да отидеш на дискотека и да се напиеш като свиня, има много по - важни неща от това с колко жени си спал, и каква кола караш и дали носиш маратонки от 100 лева или просто преценяваш че и едни от 30 лева могат да ти свършат същата работа.
И ако ти не можеш да направиш поне едно от изброените по - горе, значи и на 100 години няма да си достатъчно зрял.
[-( А сега Вие си помислете дали сте достатъчно зрели, или може би сте си все още ЗЕЛЕНИ ТИКВИ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
`Death`Whore`
04-09-2006, 11:01
Не съм глупава, знам какво е зрял човек. Обаче ти се измъкна и не каза конкретно за себе си. Кажи поне ти за какво живееш.
Heaven_inhabitant_f
04-09-2006, 11:19
Извинявай, твоят баща само 13 години ли е по - стар от теб, защото ако е така това обяснява факта че така се изказваш неподготвен! ](*,) ](*,) ](*,) Боже....
първо:момиче съм
второ:баща ми е на 49,аз съм на 17
Друга причина да мислиш,че се изказвам неподготвена?
Cvetelina_sim
04-09-2006, 11:24
Аз, живея: за да завърша училище и да следвам архитектура в някой университет и да получа необходимата професия. Живея за да мога по - късно да създам дом и семейство с човека когото обичам.
Живея за да мога да чувам от него прекрасните думи " Обичам те ". Живея за да бъда заедно с него и това ми стига за да кажа че се чувствам напълно доволна от живота. Живея единствено заради себе си и заради хората, които обичам.
А ти за какво живееш? :?: :roll:
`Death`Whore`
04-09-2006, 11:27
Не съм ориентирана в професия, но живея, за да развивам интелекта си - да уча това, което ми е интересно /този семестър е така/, да чета това, което ме интересува. Живея, за да работя нещо, което не е скучно и не е глупаво, което да ми позволи да живея с човека, когото обичам.
Cvetelina_sim
04-09-2006, 11:34
първо:момиче съм
второ:баща ми е на 49,аз съм на 17
Друга причина да мислиш,че се изказвам неподготвена?
Е, ти го каза - баща ти е на 49, а не на 30. Когато видиш някоя да ходи с 49 годишен тогава се чуди това баща и ли е. В случая ставаше дума за 30 годишен, затова казах че си се изказала неподготвена.
Мисли преди да кажеш нещо! :-k
Heaven_inhabitant_f
04-09-2006, 11:55
В случая ставаше дума за 30 годишен, затова казах че си се изказала неподготвена.
Мисли преди да кажеш нещо! :-k
Отказвам да споря с теб.Само ще ти кажа,че имам брат на почти 30,мисля че това ми стига да съм си изградила достататъчно обективни мнение,но в крайна сметка това си е твоят живот,имаш право да го правиш каквото си искаш и е похвално,че не даваш на никой да ти влияе.Късмет.
flying_girl
04-09-2006, 12:51
ako razlikata e 6-7 godini ima golqmo zna4eni.... primerno kakto stava nai 4esto 16 godi6na devoika sas 25-26 godi6en maj.... na prav pogled dobre liubov dran dran ..... no poglednato po otblizao te imat razli4n interesi majat si misli za seks (i momi4eto ponqkoi pat no ne tolkova redovno kakto majat iska)misli si za rabota izliza samo ve4er(6toto prez denq e na rabota) za podalgi vrazki i po seriozni (6toto ve4e e minal prez pubertetskite zaka4ki za po edna sedmica).Deoikata si misli za daskalo ocenki u4iteli kafeta, v po ve4eto slu4ai ne q puskat do kasno 10h primerno.... roditelite i edva li 6te odobrqt gadje na 26-27 godini.....
Ta hodinite imat golqmo zna4enie
sladkoto_Eli
04-09-2006, 13:16
сигурно имат поне малко
MTV_GIRL
04-10-2006, 08:36
ABE DO NQKADE GODINITE IMAT ZNA4ENIE NO AZ POZNAVAM EDNO SEMEISTVO KADETO JENATA E S 10 GODINI PO GOLQMA OT MAJA SI I JIVEQT PERFEKTNO I KAKTO SE KAZVA LUBOVTA NQMA GRANICI !!! :-D \:D/
Shantav^dakel
04-10-2006, 08:43
Еми, за да мен има значение разликата в годините. Е, нали пет-шест години не е от значение, та понякога дори и десет.
Но например ако мъжа е на 26, а момичета н 16 не мога да разбера какво ще го задържа при нея. Тя е на съвсем друга вълна и той има съвсем различно потребности. Е, не във всички случаи, защото си зависи от хората.
LP_girl_14
04-10-2006, 09:37
Зависи от разликата.В някои връзки няколко години разлика не праят никви проблеми,ама в други....Зависи и от самите хора и от тяхната нагласа.Като цяло останалите никога не гледат на добро око във връзки с голяма разлика в годините,ама кво ви пука/Живота си е ваш,ще си го живеете както искате.Няма закво да плащате данък обществено мнение.Има ли чувства,и от двете страни всичко друго е на второ място O:)
^MaLkOtO^ZlO^
04-10-2006, 09:57
da pri vuzrastnite ima po malko zna4enie oba4e dokaaaaaaaato sme nepulnoletni imat i to golqmo...kak vijdate edno 18 godi6no mom4e s edno 8 godi6no momi4e?! ili obratnoto
Spored men vliaiat,kogato razlikata e do 6-7 moje da niama problemi,no pove4e stava gadno.Az haresvam momi4eta na moiata vuzrast i dori kaki,a po malki nai mnogo s 2 godini ot men!
Ani_girl
04-10-2006, 11:28
spored men godonite sa bez zna4enie ako ima lubov !
penywise
04-10-2006, 11:29
spored men godonite sa bez zna4enie ako ima lubov !
да, докато не те прибере майка ти в 7:30 :roll:
Cvetelina_sim
04-10-2006, 11:40
:evil: И като я прибере в 7:30 кво?
penywise
04-10-2006, 11:44
:evil: И като я прибере в 7:30 кво?
ми... тогава започвам деня... без нея :twisted:
`Death`Whore`
04-10-2006, 11:52
Ако единият работи цял ден, а другият трябва да се прибира в 8, ще бъде връзка без виждане.
ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enie
Glezlata
04-10-2006, 11:54
Pri vsi4ki slu4ai vliqe,oba4e nqkoi put polojitelno,drug put otricatelno \:D/
penywise
04-10-2006, 11:54
Ако единият работи цял ден, а другият трябва да се прибира в 8, ще бъде връзка без виждане.
това имах предвид
10х
penywise
04-10-2006, 11:57
ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enie е те тфа изби рибата !! :shock: :shock:
а бе то бива, бива педофилия...
бива заблудени дечица...
ма ти ме хвърли в лазера честно :shock:
OMG... :smt011 :smt012
ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enietova be6e samo primer glupaci takiva , da ne si pomislihte 4e govorq naistina :shock: boje opazi ako govorq naistina
penywise
04-10-2006, 12:02
ne izob6to ne sa problem! az sam na 14 toi e na 33 ili po golqm,no ne 4uvstvata sa vajni az go obi4am i drugoto nqma zna4enietova be6e samo primer glupaci takiva , da ne si pomislihte 4e govorq naistina :shock: boje opazi ako govorq naistina
леле отдъхнах си... #-o
леле отдъхнах си... #-oa da we da da izlizam az s nekvi dqdovci aide molq te
a we istina li pomislihte 4e e
a we istina li pomislihte 4e e :shock: da :lol:kvi ste glupavi ne sam 4ak tolkova tupa :lol:
Cvetelina_sim
04-10-2006, 13:06
:roll: Абе вие въобще наясно ли сте какво означава думата педофил.
Щото май на много думи незнаете значението, но ги употребявате. ](*,) ](*,)
sexy_macka
04-10-2006, 13:12
emi spored men v nqkoi sluchai vliqqt,zavisi i ot horata
No vse pak nemoje da bduat zaedno muj na 20god i momichence na 12...prosto ne e mn normalno...
a ot dr strana ima i spoluchlivi takiva vrusk
I vse pak....kakfo moje momiceh na 13 da iska ot muj na 20....ili obratnoto >>> SEX...te dori nqmat obshti interesi....no nz,vseki si ima svoe mnenie po vuprosa....
Не влиаят ако разликата е не повече от 2 години :wink:
Ходил см и с по малка от мен и с момиче колкото мен и с по голяма от мен и най-хубаво ми беше с момичето което беше по-голямо от мен с 1 година \:D/
kAdrOkoSkA
04-10-2006, 16:24
Влияят ест :!: Каквото и да си говорим, има голямо значение дали си на възрастта на приятеля си. В някои случеи разликата в годините е плюс, а в други - минус :wink: :mrgreen:
Za men nqma znachenie do 3 godini razlika.
.......Странно, но никъде не можах да намеря определение за думата "педофил" (направих си труда да потърся в "Български тълковен речник", "Речник на чуждите думи", в гугъл - и той не ми каза).
@Cvetelina_sim
Да те попитам нещо - имаш ли си на идея колко много, ама много неща ще се променят, докато завършиш заветната архитектура? Даже може да решиш да не учиш това.....
За последните 2 години научих много неща, но най-важното е ДА НЕ ПРАВЯ ПЛАНОВЕ! Нека ти дам пример: на 21 години съм, в момента съм последен семестър и тази седмица ще разбера дали и занапред ще се занимавам с това което уча(не че ми пука особено), дали ще пиша Ph.D
и т.н. Когато влязах в университета, бях безкрайно ентусиазиран, бях си намислил да пиша докторат и да се занимавам с преподавателска дейност. В момента не ми се занимава с това което уча, защото хората които разбират от това което се интересувам в БГ се броят на пръстите на едната ми ръка.
Та мисълта ми е, че има още много вода да изтече. Не го мисли.
Та по темата: разликата се усеща. Приятелката ми вече започва да мисли за деца. Не съм на тази вълна, но до година-две може и да бъда.
P.S. Поздрави за оня чук по С проф. Илиев от Варненския ИУ
:roll: :!: Когато обичаш някого истински: не ти пука каква е разликата в годините; не ти пука че имаш вечерен час и трябва да се прибираш, защото на другия ден отново ще бъдете заедно; не ти пука има ли пари или не; не ти пука има ли кола или не; не ти пука, че неможеш да отидеш с него на дискотека, защото не това е най - важното; не ти пука, какво говорят другите за Вас; не ти пука, че някои ти казват " той не е за теб, намери си друг"; не ти пука от нищо, защото го обичаш и ти е хубаво с него. А когато обичаш един човек истински, то тогава нищо не може да те спре да бъдете заедно и да се обичате. Защото на света няма по-силно нещо от ЛЮБОВТА!!! :!: :roll:
Ето това е! Евала! :wink:
момичета (визирам Cvetlina_sim) спрете да се тупате по гърдите с това каква ви е разликата с гаджето и да създавате конфликти. Какво като защитаваш връзките напълнолетна - 30годишен, смяташ ли, че с нещо ще промениш нечие мнение или просто ще предизвикаш порция смях у четящите. Не е нужно да се задълбава чак толкова - аз ходя с такъв - значи е правилно. Да не забравяме не ти си обществото, не ти налагаш моралните норми... Както така разпалено се впусна в спора ще ми обясниш ли как възприемаш 16год. момиченца в дискотеките седнали до някакви 30-40 годишни само за да се направят на велики и евентуално да си заработят джобните?(те разбира се си мислят, че обичат и са обичани до момента , в който не получат шут в задника) Правилно ли е според теб, красиво ли ти изглежда?
По въпроса - няма значение стига желанията на партньорите да съвпадат имам пред вид - първи случай:мъжът е на 28 иска семейство, момичето на 16 иска всичко друго, но не семейство - няма да се получи рано или късно всеки ще си избере посоката. втори случай: пак голяма възрастова разлика с уговорката заедно ще сме докато ни е добре, докато държим един на друг и се уважаваме, но няма да се ангажираме прекалено много - всичко ще им е наред на хората
Ето това е! Евала! :wink:
Da =D> =D> =D> =D> iAz taka smqtam az li4no vinagi sdym hodila s mom4eta nai mn s edna dve godini po golemi ot men no sega ve4e 5 meseca hodq s edno mom4e,s koeto raszlikata ni e 7 godini v na4aloto mi se struvashe mnogo GOLQMA no sled tova se vlubih v nego i sega sme super shtstlivi zaedno :smt008 :smt007 i 4esno kazano se 4uvstvam mnogo dobre s nego e razbirase razlikata v godinite si kaszva dumata i postoqnno se pravqt kompromisi tyi kato toi raboti a az oshte u4a no.... pak sme si shtastlivi...
btw. az sym na 15 a toi na 22 :) i mnogo pyti sme govorili po temata dali toi iska semeistvo i t.n. tyi ajkto prosto obeshtestvoto ni nalaga nqkoi neshta..za koito postoqnno trqbva da se zamislqme...no nie smqtame 4e dokato sme shtastlivi i ni e priqtno shte sme zaedno i tova e . Nishto pove4e ! Tyi 4e ne vijdam nikakv problem..
penywise
04-11-2006, 09:48
Бе като му теглим чертата май прекалено много "не ми пука" и "не ти пука" се събира, за да отделяш толкова внимание а?
Правилно, връзките в които "не ти пука" (особено, че те прибират, че не можеш да идеш с него на дискотека и изобщо връзката ви се изразява в очертанията на квартала) са най-дълготрайни. Между 2 седмици и 1 месец
:::
Mnogo e prosto ! Zaedno si s toq 4ovek dokato se 4uvstvash shtastliv/a s nego/q i tova e !Nali zatova sa vryzkite za vzaimno razbirane i udovletvoqravane na fizi4eskite i psihi4eskite nujdi na 4ovek...kakvo ima pove4e da si razmishlqva. :-k :)
Cvetelina_sim
04-11-2006, 11:11
Бе като му теглим чертата май прекалено много "не ми пука" и "не ти пука" се събира, за да отделяш толкова внимание а?
Правилно, връзките в които "не ти пука" (особено, че те прибират, че не можеш да идеш с него на дискотека и изобщо връзката ви се изразява в очертанията на квартала) са най-дълготрайни. Между 2 седмици и 1 месец
:::
Твойте връзки такива ли са? Или си търсиш приятелка, която да идва с теб на дискотека. Има много по - важни неща от това да отидеш с приятелката си на дискотека. Точно тия връзки дето се заформят в дискотеките траят по няколко седмици максимум. :-k
penywise
04-11-2006, 11:51
Никой не ти говори за дискотеки и връзките в тях ;)
И не - такава никога не съм имал.
Но "мама като каже", че 8 трябва вкъщи... :-D
А като цяло видях доста мнения в този форум. Някои дори смятат, че ПОВЕЧЕ от ЕДИН път на СЕДМИЦА НЕ ТРЯБВА да се виждате с гаджето си... понеже "ще си омръзнете" и "отнемат личното ви време и пространство"...
Знам какво е "личното ви време" - това е времето в което си излъгала мама, че си на училище още два часа, но си на кафе... И времето, в което си избягала от вас, за да идеш на дискотека (сакън да не те побара мама!)...
На фона на това си давам прекрасен отговор на въпроса... или по-скоро констатцията на човек във въздрастта 14-18 години - "Нямам време".
Това за дискотеката не го казах аз, просто беше пример. Какво е другото - ти не можеш да излезеш в петък вечер до по-късно от 9:30... какво остава за излизане извън града, вили, планини, море... и по-малките неща - клубове, дискотеки, дори едно излизане до "центъра" (понеже мама трябва да знае къде съм)
И... после ми кажи, че годините не оказват влияние на една връзка :roll:
koito tvardi 4e godinite nqmat zna4enie e lud! DAVAM PRIMER : az sam na 14 toi e na 18 /da re4em / kani me na abiturentskiq si bal/ da otida s nego/ kazvam na maika mi !aide predstavete si reakciqta! posle kakvo! kefi6 si se tam 1-2-3 meseca ili tam kolko i nakraq mu omruzva6 za6toto ti si na 14 i si po malka ot nego!ti trqbva da se pribere6 navreme ina4e 6te ti vikat ili nakajat! a i si na u4ili6te a toi na rabota ili po cql den v nqkoe kafe ne se vijdate i moje si4ko da stane :da vidi druga,ti da vidi6 drugo mom4e i taka ..........
penywise
04-11-2006, 11:59
terry
Обичам те! Добре го рече! :smt023
:smt008
terry
Обичам те! Добре го рече! :smt023
:smt008mi naistina e taka znam go ot li4en opit! a nedai si boje e jenen i ti si vtorata e tova e ne samo unijenie a za da go vidi6 trqbva da se kriete i ot jena mu /jenen ako e po vuzrasten ot 25 / nikoi da ne kazva 4e e po dobre s po golemi,za6toto moje da ti davat sigurnost,i da te karat da se 4uvstva6 po golqma ,jelana i taka natatuk,no ni6to ne se polu4ava! a i jivota e jivot za da se jivee s plusovete i minusite edin ot koito e nesigurnostta! ako si4ko ti e sigurno kude e trupata i kude e husa da se bori6 da go napravi6 sigurno ! da izliza6 s 4i4ko e golqma prostotiq
drug primer:hodi ti se na DISKO i toi idva s teb izvinqvaimnogo no toi e nekuv s 10godini poo golqm ot teb 6te go gledat se edno ti e ba6ta i 6te se po4uvstvate neudobno v edin moment!nqma da ima6 kakvo da si kaje6 s priqtelite mu nito toi s tvoite! takuv vid vruki trudno ocelqvat!nai-malkoto nezakonno e be hora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:
Cvetelina_sim
04-11-2006, 13:52
:lol: Ти наясно ли си със законите въобще. Ако не я кара на сила кое му е незаконното. По това отношение ще ви кажа и какво означава педофил. Това е пълнолетно лице - мъж, който упражнява сексуално насилие върху малолетни деца ( момичета и момчета ), а също така или върху своите собствени деца. В някои случаи те са дори на възраст под 7 години.
И пак дрънкайте глупости, че ако едно непълнолетно момиче ходи с пълнолетен - той бил педофил. ](*,) ](*,) ](*,) Та нали тя ходи с него по свое собствено желание.
Боже....... :roll:
Истината е, че когато мъжът е по-възрастен от жената, то тогава той е педофил, а тя некрофилка. Същото важи и за обратния случай (само че тогава жената е педофилка, а мъжа некрофил). Половинката ви трябва да е по-голяма от вас с максимум минута-две, че иначе си е жива педофилия! Ебати, много педофили сме в тоя форум, деба. :-({|=
penywise
04-11-2006, 14:14
Истината е, че когато мъжът е по-възрастен от жената, то тогава той е педофил, а тя некрофилка. Същото важи и за обратния случай (само че тогава жената е педофилка, а мъжа некрофил). Половинката ви трябва да е по-голяма от вас с максимум минута-две, че иначе си е жива педофилия! Ебати, много педофили сме в тоя форум, деба. :-({|=
нещо не са ти ясни нещата..
педофил - с много малки
некрофил - с... трупове
геронтофил - с много възрастни...
aight?
Shantav^dakel
04-11-2006, 15:20
зоофил - с животни
Истината е, че когато мъжът е по-възрастен от жената, то тогава той е педофил, а тя некрофилка. Същото важи и за обратния случай (само че тогава жената е педофилка, а мъжа некрофил). Половинката ви трябва да е по-голяма от вас с максимум минута-две, че иначе си е жива педофилия! Ебати, много педофили сме в тоя форум, деба. Boo hoo!
Направо съм безсилна пред това изказване.
нещо не са ти ясни нещата..
педофил - с много малки
некрофил - с... трупове
геронтофил - с много възрастни...
aight?
Ами, то ние възрастните сме си вече трупове, но иначе мерси все пак, че ми погали самочувствието, припомняйки ми, че ми е рано за труп, а съм просто много възрастен.
П.С.> И как беше сега - aight? :-({|=
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-11-2006, 16:51
Zavisi ot razlizaka ako ne e mnogo stava awe vajno e horata da se obi4at :) nali taka
Krem4eto
04-11-2006, 18:14
Абе хора май-най си е добре по-веднъж на ден или през ден!!!!!!!