Влез

View Full Version : впечатли момичето

04-05-2006, 12:28
какво трябва да направи едно момче за да впечатли момиче и тя да го хареса ??
Благодаря предварително!!!

penywise
04-05-2006, 12:29
какво трябва да направи едно момче за да впечатли момиче и тя да го хареса ??
Благодаря предварително!!!

Ебаси въпроса :smt011

Изсери се насредата на улицата - няма начин "да не хванеш окото" :smt005

Пробвай просто да бъдеш себе си!
(освен ако не се налага верно да сереш :lol: )

piFka_LP
04-05-2006, 13:37
porednata tema
:arrow: budi sebe si
dru6 se milo
pravi i komplimenti
uff be dea znam :-k

mil4eto_
04-05-2006, 13:38
всичко си е строго индивидуално!
не става с някакви заучени и тъпи лафчета :!: [-X

sexy_macka
04-05-2006, 13:56
Kakfo ochakfash da ti kajem nie,kato tazi tema se poftarq za nz veche koi put...ako beshe potursil malko..shte vidish che vsichki sme dali suvet "Budi sebe si,a ne tozi koito shte se haresa na otsreshnata strana" !!!

Hebo
04-05-2006, 14:31
има момичета и момичета..

Fat_phil
04-05-2006, 15:03
B U tova e istinata i B NICE,gentle i taka natatuk

Malko_kote
04-05-2006, 16:34
Ima mn ne6ta, koito trqbva da napravi6, za da q vpe4atli6. ;-)
Taka, purvo i napravi nqkolko komplimenta.Posle i podhvurli suvsem elegantno nqkoi flirt.Kaji i kolko dobre izglejda.I ako vidi6 4e tq priema dobre vs. tova q pokani na sre6ta.Na tazi sre6ta gledai da i napravi6 dobro vpe4atlenie.Pokaji i 4e si svesten.Sled tova q izprati do tqh i razbirase ti plati smetkata.Jenite mn se vuzmo6tavat, kogato mujat ne plati(maika mi skusa s edno gadje, za6toto toi se napravi na udaren i ne plati.Ne 4e e materiqlistka ili ne moja da si plati smetkata sama, naprotiv prosto ako mujat ne e kavaler, toi ne e dostoen da pritejava jena) ;-) Kogato ve4e ste pred tqh(sled kato si q izpratil) se opitai da q celune6 i i kaji 4e ve4erta e bila strahotna i nikoga qnma da q zabravi6.Pojelai i priqtni suni6ta suni6ta i i kaji 4e tvoite sus sigurnost 6te sa(prekrasni) :)
Uspeh \:D/

Master_88
04-05-2006, 16:36
Според мен всяко момиче си го впечатляват различни неща.Не са еднакви всички

dizzy_
04-05-2006, 16:50
Да така е мен например ме впечатляват като ми подарът любимото ми цвете,но това няма значение....малко се отплеснах от темата.Много сте ми интересни момчетата все питате как да впечатлите някое момиче, но както и да е. Просто бъди себеси, направи един два комплимента ,бъди малко по мили мисля че това ще свърши работа.Един съвет никога не се опитвай да впечатлиш едно момиче със сила и да показвш колкоси велик така само ще накарате момичето да ми сли че си надут.

cvety_i_bebeto
04-05-2006, 18:58
moje da e individualno...no pak vsqko edno momi4e se kefi..da i pokazvat 4e e jelana..s usmivki..s"obi4am te",nejnost..pregradki...a za drugoto ve4e ti trqbva da znae6 kak da q zaradva6..

SLaDkO_Mi6Le
04-05-2006, 19:04
малко комплименти няма да са в излишък според мене!:) пък след това да видим какво ще стане! УСПЕХ! BE You!

party_girl
04-05-2006, 19:27
kakvo trqbva da kaje6 za da q vpe4atli6?
nqma opredeleni frazi,horata sa razli4ni i ako na nqkoi im harqsva da im kajat "hey,sexy" , drugi 6te se izhilqt na tazi fraza..
zavisi ot 4oveka NA koito go kazava6 i 4oveka KOITO go kazva :wink:
6te povtorq drugite-B U :wink:

light_purple
04-05-2006, 20:26
Според мен всяко момиче си го впечатляват различни неща.Не са еднакви всички
Absoluitno viarno.Opoznai ia i v posledtsvie 6te razbere6 kakvo bi ia vpe4atlilo.

zubi
04-05-2006, 20:49
Нали тя те харесва. Не би трябвало да имаш проблеми.Правиш комплименти 1-2 седмици и после отиваш някъде на романтично място (сами) и просто разкриваш душата си. Ако тя те харесва няма начин да не отвърне по същия начин и да станете гаджета.

Malko_kote
04-05-2006, 21:16
Da momi4eto, s posledniq otg. e mn pravo :)

ATAKABG
04-09-2006, 04:05
Не ви ли писна от тоя изтъркан лаф "Бъди себе си". :lol:

Бъди мил с нея,покажи и че я харесваш,цениш и ще я уважаваш,плати сметката в заведението или и купи нещо в парка,докато се разхождате,изпрати я до тях. Гушни я,хвани я за ръка...Да,не е чак толкова лесно,колкото изглежда на пръв поглед,особено когато си притеснен,но все пак пробвай. Може и да стане :wink:

ATAKABG
04-09-2006, 04:10
А ако не сте стигнали още до среща. Отиваш - запознаваш се с нея (още по-добре ще е ако имате общ познат да ви запознае),лафите си,вкарваш и някой и друг намек,че е готина или сладка,нещо от сорта. Ако е от квартала ти или даскалото после като се засечете я поздравяваш и се опитваш да се залафиш с нея. Ако е отнякъде другаде и искаш телефона,ICQ-то,ника в mIRC... Влизате,лафите си,ако си паснете се разбирате за среща и така... :mrgreen: