PDA

View Full Version : Mn se pitam, samo za edno?

Malko_kote
04-05-2006, 16:19
Momi4etata, koito sa na vuzrast ot 12-14 god, kak taka se 4uvstvat gotovi za sex.Poznavam tuman 4 momi4eta koito sa na 14 i sa prespali za pruv put s mom4e na 12 i se pitam gotovi li sa za tova.Ako ima f na tazi vuzrast pravili sex, molqvi obqsnete mi kakvo vi kara da se 4uvstvate dostatu4no golqmi za tova i leki momi4eta li se ose6tate.Az ne moga da si obqsnq kak nqkoi izpitvat tolkova silna nujda za sex.Molqvi otgovorete mi, mn mi e interesno.

nikitooo
04-05-2006, 16:25
Ti si rqdyk sluchai! Momicheto iska i si prai kwot si iska kwo im dyrjish smetkata glei si detskiq guz i ne zadawai glupawi wyprosi!

white_chik
04-05-2006, 16:26
az ne spadam kum grupata na 12-14 momi4enca,no milsq 4e moga da ti otgovarq.tezi "de4ica",koito do v4era sa si igraeli s kukli ne 4e imat golqma portebnost ot sex ami prosto trq da se napravqt na guzarki,da ne sa po-nazad ot priqtelkite si i da vpe4etlqvt ostanalite.v deistvitelnost kvo postigat-stvat kurvi ot malki i kogato nekoi e mnoo zagorql se se6tat putvo za tqh no e taka samo za ebaneto.nz dali sum prava,no ot li4no nabludenie sum ostanala s takova vpe4atlenie

pOny
04-05-2006, 16:37
az ne spadam kum grupata na 12-14 momi4enca,no milsq 4e moga da ti otgovarq.tezi "de4ica",koito do v4era sa si igraeli s kukli ne 4e imat golqma portebnost ot sex ami prosto trq da se napravqt na guzarki,da ne sa po-nazad ot priqtelkite si i da vpe4etlqvt ostanalite.v deistvitelnost kvo postigat-stvat kurvi ot malki i kogato nekoi e mnoo zagorql se se6tat putvo za tqh no e taka samo za ebaneto.nz dali sum prava,no ot li4no nabludenie sum ostanala s takova vpe4atlenie

И аз от лично наблюдение съм останал с такова впечатление ;)

skumrika
04-05-2006, 17:02
em i az sum na tva mnenie si4ko e za guzariq makar 4e ima i izkliu4eniq ama ko da se prai v ne6no vreme kurvite sa poe4e :smt009

Malko_kote
04-05-2006, 17:10
write_chik, mn si prava, vs tezi malki pikli, koito prespivat s mom4eta, 6te se amortizirat i kogato stanat na primersno 20 god, nqma da prili4at na ni6to.Mujete 6te prespivat s tqh i 6te gi zarejat.Nikoga nqm ad gi ovajavat.A otnosno predniq otgovor, moq zadnik moje da e detski, no kogato mu doide vremeto 6te bude ovajavan.

VORTEX
04-05-2006, 17:55
mnogo ste zle be hora!!! az se eba ot 12 godi6na i ne sum leka jena kakto kazvate i mujte me uvajavat! a si imam i seriozen priqtel! vqrno e oba4e 4e pove4eto malki macki-de4ica pravqt vsi4ko ot guzariq! no vinagi ima izkliu4eniq!!!

^KaSiDi^
04-05-2006, 18:00

И аз от лично наблюдение съм останал с такова впечатление ;)
\:D/ \:D/ \:D/

A otnosno VORTEX:vs pravilo s izklucheniqta si :wink:

SuN4o_F
04-05-2006, 18:06
naistina ne e kazano 4e 6tom pravqt sex ot 12 godishni 6te sa kurvi,no i az ne moga da razbera kak se 4uvstvat gotovi... nz vseki sam si re6ava i na men mi e interesno da razbera kak se 4uvstvat gotovi na 12 ?! :roll: