View Full Version : Объркан съм
Хора помогнете объркан съм не мога сам да се оправя...
Ходя с едно момиче от скоро...
Всичко е просто 6,мацка от класа много готина много ме кефи много момчета я харесват,има хубава визия..Страшно печена,хумористка,имаме много обща приказка всичко е перфектно просто ... донякъде обаче ...
Супер ми е с нея като съм готино си изкарваме но се задушавам .. Няколко дена вече по цял ден и цяла вечер сме заедно и ни е супер яко,но сега като се прибрах и нещо ми стана ... Почнах да си мисля че има някфа липса.Абе не знам това дали е защото сме мн често заедно и бързо писва..Какво да правя за да разнообразя връзката?
Знам че нито мене нито нея познавате,но гарантирам че за мене е перфектно от горе до долу.И пак нещо липсва може би купона и общите компании ? как мислите
flying_girl
04-05-2006, 23:51
Tova mi se sluchvashe predi kato ne znaeh ko iskam vsashtnost
Vinagi neshto lipsva .. nqma idealni neshta, oshte po malko pyk idealni vryzki .. No ako ne si napravite raznoobrazieto sami nikoi nqma da vi go napravi .. tova za kompaniite e kofti, opitaite se da gi smesite .. ne e trudno,a ako li ne stane prosto izlizai ti s neinata kompaniq tq s tvoita i taka .. no edva li moje da e idealno ..
penywise
04-06-2006, 08:05
От ...скоро сте заедно и от ...няколко дена се виждате "често" (бе тя дори не спи у вас)
И ...ти писва
Извинявай брато - ама:
:smt005 :smt005 :lol: :smt006
No offence :smt008
Krem4eto
04-06-2006, 08:52
Ако се виждате много често наистина си омръзвате...виждайте се през ден два...
Fat_phil
04-06-2006, 08:56
ima 2-3 momi4era s koito moga da sum vseki den i nikoga nqma da mi pisnat taka 4e ne e to4no taka (pone za men de)
hubavo e da ste v kompaniq ina4e temite na razgovor burzo mogat da se iz4erpqt
Krem4eto
04-06-2006, 09:02
ima 2-3 momi4era s koito moga da sum vseki den i nikoga nqma da mi pisnat taka 4e ne e to4no taka (pone za men de)
А може би самия той не е готов за такава връзка,знам ли?Той колко време е чакал да намери мацката,с която най-да си подхождат,а когато това се случва той не може да повярва...или пък разбира че тя не е кой знае какво...Но пък да ти кажа ходи с нея поне месец и след това ще свикнеш с нея и няма да искаш да късате!
penywise
04-06-2006, 09:04
Няма такива момичета :)
По-вероятно е да не ги виждам изобщо без да ми домъчнее, отколкото да ги виждам всеки ден без да ми писнат :)
Siseetoo
04-06-2006, 09:16
Vinagi neshto lipsva .. nqma idealni neshta, oshte po malko pyk idealni vryzki .. No ako ne si napravite raznoobrazieto sami nikoi nqma da vi go napravi .. tova za kompaniite e kofti, opitaite se da gi smesite .. ne e trudno,a ako li ne stane prosto izlizai ti s neinata kompaniq tq s tvoita i taka .. no edva li moje da e idealno ..
Напълно съм съгласна :)
ThePainIsReaL
04-06-2006, 09:20
Сори,че повтарям думите й , ама нещо подобно щях да кажа ...
бойна кокошка
04-06-2006, 09:23
Трябва да и намерите обща компания, запознай я с твоите приятели или тя да те запознае с нейните... Не се виждайте толкова често, измисляй някакви оправдания, но не така, че да се почувства засегната... Недей да я зарязваш, понеже се случва именно в такива ситуации после да се влюбиш в нея ;)
ThePainIsReaL
04-06-2006, 09:28
Е кво е тва не се виждайте често :?:
Нали тея чувства трябва да се поддържат.. щели да си омръзнат бързо - глупости на квадрат :!: Според мен тва момче не знае какво иска и трябва да е луд ако загуби "мацката" заради глупави оправдания .
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 10:03
da ti imam problema-spored men ako be6e vliuben naistina i ako tq te kefe6e 6te6e da iska6 da si s neq non-stop,puk z aomrazvane i duma nqma6e da stava :smt012
ExTr3m3_GiRL
04-06-2006, 10:19
Ако ти отговоря ще повторя думите и!!! Абсолютно съм съгласна Atika и аз мисля така