View Full Version : Аз ли съм задръстена или света се е сбъркал...
Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс :shock: :shock: ! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше, :idea: че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално :smt017 ? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
:-# Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
Мерси предварително!!!
тцтцтцц.....нзз...кво стана със света! :smt009
akademika
04-06-2006, 07:55
Значи при тези низши форми на "общество" и "ценностна система" при циганите например, момичетата ги омъжват на 13 така че какво се притесняваш.Видимо не ти приличаше - има някой цигани окито са бели като цвят на кожата.А много деца си играят правилно и както му е реда да си играят на 5 - например сестра ми - не съм забелязвал отклонения. Но майката може да бъде подведена под отговорност - въпреки че в нашата дърйава е трудно, но по закон упражнаването на "сексуално насилие", или деиствия които не възпират такова при дете под 14 години се наказват.
VAMP_GIRL
04-06-2006, 07:59
Прочетох го най-малко 2 пъти и още не мога да възприема , че ... Абе нямам думи вече ! ](*,)
penywise
04-06-2006, 08:09
#-o :shock: :-k
Значи при тези низши форми на "общество" и "ценностна система" при циганите например, момичетата ги омъжват на 13 така че какво се притесняваш.Видимо не ти приличаше - има някой цигани окито са бели като цвят на кожата.А много деца си играят правилно и както му е реда да си играят на 5 - например сестра ми - не съм забелязвал отклонения. Но майката може да бъде подведена под отговорност - въпреки че в нашата дърйава е трудно, но по закон упражнаването на "сексуално насилие", или деиствия които не възпират такова при дете под 14 години се наказват.
Абе мен не ми го побира мозъка! Как ще седиш и ще ти е смешно? Аз например се възмущавам и когато бащи потупват дъщерите си по дупенцето! Уж нещо напълно нормално ама си ми е перверзно! Има си още колко много места за тази работа засщо точно дупето [-X ](*,) [-X ??? А за тая майка - ами тя чисто и просто не заслужава да е майка! Ама е такава и то на 3!!!!
Иначе за това дали е циганка - по-скоро ми приличаше на тея много бедните българки дето живеят на село в крайна бедност! Не знам! Ама нищо не оправдава начина на възпитание на дацата!
akademika
04-06-2006, 08:26
Нaпълно съм съгласен с теб,много ме кефи и open-source философията дето си я написала като post-script.
Виж моя post-script и си отговори на въпроса. Това е положението - сексуално насилие се казва. въпреки че съм го оградил в кавички за да не ми се смеете.Мога да цитирам и редовете от закона, но в момента не ми се търсят.
kaka_lara
04-06-2006, 08:26
:shock:
i'm so excited!
04-06-2006, 08:27
а вие се възмущавахте от пиклите дето се ебат на по 12 :-D
оф, не знам кво да кажа, нямам думи ... :smt009
IKisseDAGirL
04-06-2006, 08:36
:evil: :evil: :evil:
незнам просто кво да кажа.. без думи останах :-#
Прочетох го най-малко 2 пъти и още не мога да възприема , че ... Абе нямам думи вече ! ](*,)
За циганията е нормално ! Те са долна раса, къде сме тръгнали да ги игноримае немога да разбера !
Master_88
04-06-2006, 08:37
Има всякакви хора,но напоследък тези,които ти си видяла почват да стават все повече и повече,за съжаление
RoyTheReaper
04-06-2006, 08:41
tova mi napomnq na oniq lapeta na okolo 5-6 koito upotrebqvaha ekspresii kato "ti si kurva", "si ebe6 putkata mai4ina", "maika ti da eba"... a o6te ne mojeha da govorqt dobre ](*,)
akademika
04-06-2006, 08:42
Не си задръстена. ПРОСТО
СВИНЯ ОТ КЛАДЕНЧОВА ВОДА РАЗБИРА ЛИ ?!
McFaraOnA
04-06-2006, 08:44
:shock: :shock: :shock: Баси тъпите мангали,дано умрат всичките до един :evil: :evil:
mil4eto_
04-06-2006, 08:55
:shock: -леле не мога и не искам да повярвам! :shock:
Fat_phil
04-06-2006, 08:59
Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
Значи историята е следната. Аз и приятелката ми бяхме на пазар. И се бяхме шмугнали в една уличка. И там видяхме майка. Видимо не ми приличаше на циганка, но си личеше, че е доста бедна. До нея се мотаха три хлапета, явно нейни деца. До тук нищо обезпокоително. Ще си кажете "Тая какво ни занимава с глупости?". Ама каква ми е мъката:
Значи двете деца бяха момченца, а едното момиченце. Сигурно даже и по една година разлика нямаха. Ама момиченцето беше най-малко (някъде към 2-3), а момченцата - към 4-5. Е майката гледаше уж в един магазин, а децата бяха около нея. Не знам дали щте ми повярвате, но двете момченца почти изнасилиха момиченцето на улицата. Бъркаха му в полата, обарваха го така както мен гаджето ми не ме обарва докато правим секс :shock: :shock: ! Аз направо имах желанието да ида да ги изритам като мръсни котета, ама интересното беше, :idea: че момиченцето едва ли не се забавляваше! А майката се усмихваше!!!
Извинявайте, ама аз ли съм задръстена или тва не е нормално :smt017 ? Може ли да очакваме от днешните деца да си играят на онея игри, на които играехме когато аз бях на 5? Аз съм си възмутена за вас не знам!
:-# Честно казано много ми се иска да науча и вашето мнение. Драснете поне по един ред!
Мерси предварително!!!
tova sa gadni mangali na tqh vsi4ko im e pozvoleno!!!! pravqt deca na po 13-14 bla bla!!! lele ako mojeshe da gi izgorim "mama im mrusna"
BULGARIA NAD VSI4KO
skumrika
04-06-2006, 09:00
Emi tukoa e mladoto pokolenie ....ko da se prai .V moeto daskalo kat gi gleam teq ot 1 i 2 klas kak mi se otvarqt i proso si prosqt tupanika ama vinagi ima tupa gospoja koqto ni spira "ostavete gi,vijte gi 4e sa po-malki ot vas" awe nae6 li kolko mi puka 4e sa po-malki ot nas da se nau4at da si zatvarqt golqmata usta :smt013 temerut4eta malki da eba
akademika
04-06-2006, 09:16
Циганите на сапун!!! :evil:
thirteen
04-06-2006, 09:33
Mnogo Jalka Rabota... :evil:
^KaSiDi^
04-06-2006, 10:08
:shock: :shock: :shock: Баси тъпите мангали,дано умрат всичките до един :evil: :evil:
SAMO TAKA!!!!!! i za sapun ne stavat!!! verno,che ne mu e tuka mqstoto da si pokazvam hubavoto otnoshenie kam tazi chast ot obshtestvoto ni,no nepriqzanta mi kym tezi syzdaniq(trudno gi naricham hora)e ogromna :evil: :evil: :evil: (nai-loshoto e,che super mnogo me e jal za malkite cigancheta,koito po nikakav nachin ne sa vinovni,che ot tqh se iska da kradat i da lyjat po nai-bezsramniq nachin,mychno mi e che te bivat vyzpitavani taka :( )a otnosno konkretniq sluchai za tqhnoto obshestvo,kolkoto i jalko da zvuchi tva mai e absolutno v ramkite na neshata i e prieto da e taka........nemam poveche kakvo da kaja...... [-X :-# :-# :-#
KiLLeR_InSTiNkT
04-06-2006, 10:46
Просто немам думи, това за мен не са хора... :smt013 :smt017
Sabrina27
04-06-2006, 10:52
:shock: :!:
kupondjiikata
04-06-2006, 11:12
Az sp mno mrazq ciganite!Prosto znaqt samo da kradat,da lyjat,a posle se oplakvali,4e nqmat pari!!!Da gi eba u gadnite cigani!Prosto kat vidq nqkoi,sp mno se qdosvam!Kvo praqt to4no v na6ta dyrjava?Koi gi e vikal?Te nqmat svoq sobstvena rodina!V skoro vreme 6te prevzemat Bylgariq s tiq tehnite mnogobroini deca-mangal4eta! :smt013 :smt014 :smt019 :x :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
InSOMnIAaa
04-06-2006, 11:31
:smt012
penywise
04-06-2006, 11:32
http://store3.data.bg/geomilev/Kartinki%20sekvi/216_STROBE-ANIM_normal.gif
Ем..кво да се праи не е тука мястото да го казвам но като се е отворила таква тема искам да разкажа една история...знчи вървим си с няколко приятелки оня ден и едно малко циганче дали имаше 4 години идва и вика како дай 10ст и ние му дадохме щото ни стана жали то се радва горкичкото щото не разбира....ама тва си е грехота да накараш толко малко детенце да проси...верно, че е циганче ама то си е детенце и не разбира и се радва..още не се е научило на баш си циганската ПРОСТАЩИНА!
sometimes_
04-06-2006, 12:32
Chestno kazano vaobshte ne se uchudih. Veche sym se nagledala i naslushala na kakvo li ne... ](*,) Napravo pochva da me e strah ot bydeshteto... A v kakvo li vreme shte jiveqt nashite deca... Ne mi se misli daje ! :smt013
crystal_tear
04-06-2006, 12:42
Ve4e mi se povdiga ot tazi mrysna IZMET!Po princip ne sym rasistka,no mangalite ne gi ponasqm!Daje v na6iq kv tazi no6t bqha prostrelqni ot syshtite jivotni 3-ma priqteli(na po 16g),kato izobshto ne e sigurno dali ednoto mom4e shte ojivee,samo zaradi tezi cigani,na koito vsi4ko im e pozvoleno!!!Marsh ot BG!!! :evil: :evil: :evil:
Подхванали сте темата за циганите яко. Че и аз да си кажа мнението:)
По принцип не мисля, че малките циганета са чак толкова невинни. Как тогава съществуват тея закоравели мангали ако всички са били толкова невинни? Няма нищо невинно в циганите! Това, че си играят с човешката психика направо ме кара да викам!
Ако трябва да разкажа случка свързана с просиите - живея точно до една църква и отпред има наредени доста просяци. Мога да ви кажа със сигурност, че всяка вечер тези господа си хапват кремвирши, салами, пииват си биричка (не знам дали е реклама, но определено не пият Варна, ами са на Каменица и Бекс) никак не живеят зле. Е, да обличат се с мръсни дрехи и малко хигиена им липсва, но все пак корема им винаги е пълен.
Така, че хич недейте ги оплаквали.
А някой беше написал, че ние ще изчезнем за сметка на тях. Ами направени са проучване и не съм много сигурно но май беше някъде до към 2020г. в България българите ще са малцинство. Така, че...
ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ+ДЕЦА, А НЕ ДАВАЙТЕ ПАРИ НА ПРОСЕЩИТЕ МАНГАЛЧЕТА!!!!
akademika
04-06-2006, 13:18
По принцип не мисля, че малките циганета са чак толкова невинни. Как тогава съществуват тея закоравели мангали ако всички са били толкова невинни? Няма нищо невинно в циганите! Това, че си играят с човешката психика направо ме кара да викам!
Ако трябва да разкажа случка свързана с просиите - живея точно до една църква и отпред има наредени доста просяци. Мога да ви кажа със сигурност, че всяка вечер тези господа си хапват кремвирши, салами, пииват си биричка (не знам дали е реклама, но определено не пият Варна, ами са на Каменица и Бекс) никак не живеят зле. Е, да обличат се с мръсни дрехи и малко хигиена им липсва, но все пак корема им винаги е пълен.
А някой беше написал, че ние ще изчезнем за сметка на тях. Ами направени са проучване и не съм много сигурно но май беше някъде до към 2020г. в България българите ще са малцинство. Така, че...
АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ, но ако случайно някой МОДЕРАТОР
заключи темата или я изтрие поради "расистко" поведение, да го д*у*х*а - тогава няма да посетя тоя форум отново никога !!!
penywise
04-06-2006, 13:19
Шибани расистчета :smt097
^KaSiDi^
04-06-2006, 13:24
АЗ СЪМ НА СЪЩОТО МНЕНИЕ, но ако случайно някой МОДЕРАТОР
заключи темата или я изтрие поради "расистко" поведение, да го д*у*х*а - тогава няма да посетя тоя форум отново никога !!!
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ CIGANITE NA SAPUN,ama i za sapun nqma da stavat!!!!
crystal_tear
04-06-2006, 13:26
Шибани расистчета :smt097
Ami,penywise az ne sym rasistka i sym dale4e ot tazi misyl!No prosto se ogledai kvo stava naokolo,men me e strah da izlizam ve4er sama tochno zaradi tezi "romi"koito sa plyznali navsqkyde kato hlebarki! :smt010
penywise
04-06-2006, 13:29
За това миличка ще си хванеш гадже, което не е "Бе мене ме кефят тия с розовите тениски и дето са нежни и могат да ми носят и моите дънки, стига да не са им големи"...
Намираш си гадже, като гадже (а не домашен любимец, или хамстерче) и се разхождаш спокойно :)
Сори, не съм момиче и нямам "твоя тип проблеми".
А расизма е тъпа работа. Дори не му разбирате смисъла - а бе я се замислете бе тарикатчета - искате ли да се миете със сапут от циганин? Деб@ и... :smt012
За това миличка ще си хванеш гадже, което не е "Бе мене ме кефят тия с розовите тениски и дето са нежни и могат да ми носят и моите дънки, стига да не са им големи"...
Намираш си гадже, като гадже (а не домашен любимец, или хамстерче) и се разхождаш спокойно :)
Сори, не съм момиче и нямам "твоя тип проблеми".
А расизма е тъпа работа. Дори не му разбирате смисъла - а бе я се замислете бе тарикатчета - искате ли да се миете със сапут от циганин? Деб@ и... :smt012
Е добре бе пич, аз с бодигард ли да се движа? :-k Само защото на някой ром му се ще да ме изнасили??!! #-o Я моля ти се! Е не искам гадже дето да ми върви по петите! Искам да не ме е страх да вървя вечер сама. Искам да ходя на кафе и да не ми се налага да бъда оглеждана като на модно дефиле, или по-точно сякаш съм стока! На село е пълно с мангали дето са сутениори! Ако искаш лично ще ти разправям някои интересни случки с момичета на 15-16 год!!!! Не искам да ги описвам тук :-& :-& :-& :-&
И не съм расистка! :!: :!: :!: Най-добрата ми приятелка е туркиня и обожавам нея и цялото и семейство! Обаче тя не ходи по улиците да проси, да краде или пък да проституира. А братовчедите и не са нито сутенири нито изнасилвачи. Така че не ми обяснявай, че съм расистка! Просто нищо добро не съм видяла от циганите! Те са си като пиявици и нищо повече! Не знам защо ги защитаваш толкова! ](*,) [-X :smt018 :twisted: :smt013
Мерси предварително!!!
ами къв ред кфо чудо.. тая циганка ли е кфа е незнам ама на сапун..
crystal_tear
04-06-2006, 13:47
Az govorq po princip!I imam gadje,koeto ne e ot tozi "tip",za koito i ti govorish,no ne moje da e neprekysnato s men!Po princip nqmam ni6to protiv tqh,no tochno dnes sa mi NAI-OMRAZNITE syshtestva,zashtoto trima priqteli berat dusha v Pirogov tochno zaradi cigani!!! :smt010 :smt010 :smt010
akademika ще стигнем и с тебе до консенсус :P O:) :P
akademika
04-06-2006, 13:58
Трябва да се замислим - че всъщност ние сами сме си виновни - "битието променя съзнанието" - даваме им помощи - те не работят
с новия закон за помощите мойе и да се по оправят нещата - дано
Спомням си един мой приятел ги мрази много, защото един се опитал да му земе парите , обаче той си беше купил бокс(приятела ми - за самозащита) - пребил го и избягал :D
i'm so excited!
04-06-2006, 14:07
деба и расистките изказвания.
да ви кажа повече ме е страх от дебеловратите типове със златни ланци, които ми подсвиркват от лъскавия мерцедес :x . стига с тия предразсъдъци...
повярвайте, и мен никак не ме кефят изнасилвачите, крадците и т.н., но тва далеч не са само роми.
не бързайте да слагате етикет на един човек, само щото е циганин.
деба и расистките изказвания.
да ви кажа повече ме е страх от дебеловратите типове със златни ланци, които ми подсвиркват от лъскавия мерцедес :x . стига с тия предразсъдъци...
повярвайте, и мен никак не ме кефят изнасилвачите, крадците и т.н., но тва далеч не са само роми.
не бързайте да слагате етикет на един човек, само щото е циганин.
Е да! Отклоняваме темата! Естествено, че не са само роми, ама кажи ми колко са образованието и полезни на обществото роми? И ние абсолютно си ги поущряваме! И на мен да ми плащат бих си седяла в къщи! То не бяха помощиот ЕС, не беше от нашата си хазна! Ехоооооо!!!! Аз парите си не ща да давам на некакви неграмотници! Защо не ходят да се учат както всяко едно нормално българче? Ами после само се оплакват! Абе я моля ви се! Стига глупости! Пак повтарям - НЕ СЪМ РАСИСТКА! Ама тва тяхното си е направо прекалено! Да вземат да се образоват и да бъдат полезни и те на държавата, която ги храни от години!
smqtam 4e problema e v maikata! hlapetata izob6to ne sa naqsno kakvo pravqt prosto gledat ot vuzrastnite! neznam,neznam kolkoto i da sum razkrepostena tova me vuzmu6tava acki mnogo!
Тъй като съм от гр. Пазарджик и следя от близо какво става със случая свързан с двойното изнасилване и убийство през началото на тази година (2006), мога да ви кажа, че ромското население е оневинено откъм престъпления. Или поне в този случай. Според вас, защо не се казват имената на извършителите? Аз ще ви кажа - защото са роми. И какво от това? Ами моментните властимащи няма да са доволни от справедливото приключване на случая. Ако се разбере, че извършителите са роми има голяма вероятност да се стигне до бунтове и недоволна реакция от страна на българското население. Да не говорим, че тогава партия Атака ще заеме място на евентуалните предсрочни избори при такъв развой. Каква е тази държава, в която един етнос е привилигирован над друг - Римската империя. Май на тях ще се правим. Те са действали на принципа - разделяй и владей. Когато си завладял две държави те естествено ще се опитат да се съюзят и да вдигнат въстание за да се освободят. Ми подобно е и тук. На циганите - повече права и никакви задължения. На нас - никакви права, а само задължения. А бе те правата са ни еднакви, ама само на хартия. И по-този начин циганите са доволни и няма да искат да искат да станат наши приятели в борбата срещу капитализма. Това е общ план ---> ако ме разбирате. Дори полицията ги подкрепя в най-дребните престъпления. Пример: Ако човек от българския етнос си върви в тъмното и случайно не види страничното огледало на някой стар и прогнил Москвич и го счупи ---> то той е престъпник и трябва да бъде жестоко пребиван от полицията. Както стана с един приятел. А ако циганин прави двойно убийство - то това е хуманен акт. Така ли. А бе Хитлер изведнъж ми стана много симпатичен.
Sherilyn
04-30-2006, 21:14
Навярно ще прозвучи глупаво, но се радвам, че толкова хора са против това циганите да се интегрират сред обществото БЪЛГАРИ. Сега със сигурност тези, които не са съгласни с мен, ще реагират доста остро...обаче истината в момента е, че дискреминирани са именно БЪЛГАРИТЕ и циганите не заслужават и 1/4 от това, което получават от държавата. Просто проблема е по-сложен и стои по-дълбоко, отколкото изглежда и не му е тука мястото :)
lelelel az ako bqh 6tqh da se razvikam kak moje takova ne6to we maliiiiiiii :shock: ](*,) ](*,) o6te ne mi go pobira akula :evil:
ma to kakto nqkoi kaza ve4e nekvi pikli na po 12-13 godini trugnali da vodqt polov jivot lele a puk kato po4nat da mise pravqt na mn razbira6 e napravo izdivqvam ](*,) :smt017 :smt013
Ma to verno na kude otiva sveta :-k ](*,) ](*,) :-k
Абе вие малоумни ли сте :shock: таа тема е от 6 април ... я отидете на 106 страница може да има още някоя "актуална" тема :::
favor_91
04-30-2006, 21:54
определено не си задръстена !!! просто тва е нечовешко ](*,) :-#
tuka ne6to ste se sdu6ili s razbiraniqta na hitler!!!mai vi vijdam da stavte natzisti s kubinki!!!qko samo ne za momi4etata ina4e mom4etat mogat da stanat tapaci i to pulni mnogo 6te se radvam!!!vie sigurno ste nqkakvi 14 godi6ni tuka!!!6to nema tema lapah za pruv put na mangal ---be6e soleno!!!!xaxaxaxax vsi4ko e training nali??teen problem!!my dick is black and i'm white!!!!hahahahha kvo da vi kaja!!moga da vi 4erpq po bira nqkoi put!!!! [-X
freestyler
05-01-2006, 18:33
be te ciganite se rajdat i po4vat da se ebat,te sa drugi xora - nimfomani sa vsi4kite - i e dokazano 4e na ciganite im idva 4uvstvitelnostta mnoo po-rano otkolkoto na nas
Отвратително........
недоразвити деца на по 10 годинки вече пушат и водят полов живот ,а какво да очакваме от по малките...........
по TV се дават филми със насилие,музикалните канали са се превърнали във порно канали.......във училище децата не се учат на нищо съществено.....те не учат друго освен глупости..........
^Pretty{}Girl^
05-30-2006, 15:13
aaaaaaaaa
ebahti ujasa ......... :{ :{ tctc gorkoto momi4ence
e vqrno 4e cigankite gi jenqt na po 12/13 ma se pak te sa i bili brat4eta sigorno :smt018
PleasureSeeker
05-30-2006, 15:31
дам...и аз се възмущавам
BorderManager
08-27-2006, 21:29
Toва е бъдещето ни несъвършено... [-(
Bisollini
08-27-2006, 22:07
MI kfo o4aqkva6 ot ernata rasa
Angel_Girl
08-28-2006, 00:04
Без коментар :shock:
NicknameANdPasswORd
08-28-2006, 00:09
ha che ti ko iskash na 11 stavat maiki
... traqq da sa gotovi da vodqt polov jivot ko si mislish qsno che si zadrustena ! :oops:
LilAngel
08-28-2006, 07:04
определено всичко опира до възпитание...имам братовчедка на 4 и техните въобще не я поглеждат..по едно време като беше при мене пита ме това онова, а аз обяснявам обаче един ден ме фана за циците :oops: и се наложи да се превъзпитаваме наново...та искам да кажа, че децата на тази възраст са любопитни, но трябва да им се покаже кое е позволено и кое не. за съжаление има мн родители, които просто не искат да се занимават с някой др. :smt011 :smt012
summer_04
08-28-2006, 07:50
sveta e s glavata nadolu e tva stava!
Lorraine
08-28-2006, 08:05
ъъъ.... :shock: #-o :shock: :smt011
Парнаджийката
08-31-2006, 10:46
Мерси предварително!!!
Съвсем нормално е за циганите. Все пак на 11-12 се женят и раждат деца. Е кога да натрупат тоз опит? Нормално е на 5-6 да се задирят вече. Нищо обезпокоително. Все пак става дума за цигани.
BeBcHeTo
08-31-2006, 10:51
Neznam kakvo da kaja......nqmam dumi...na kade otiva tozi svqt :shock:
kakto kazaha nqkoi po nagore tva e napulno normalno za ciganite taka 4e nqma kakvo da se vuzmu6tavame :?
[quote="avrora"]Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи оня ден и направо...абе първо ми идеше да си издрайфам червата, а после как исках да ги набия онези лапенца...
Мерси предварително!!![/quote
az mislq 4e prosto preovili4ava6 i 4e si zadrastena
cskamoni4ka
09-01-2006, 08:57
WoW ... просто нямам думи!Как може една майка да позволи това да се случва със децата й?!И как може на това момиченце да му е кеф ... та те са още толкова малки .. тепърва ще почват да си играят с колички и барбита...не мога да повярвам!Наистина до къде се стигна ... Незнам какво да кажа..сериозно!
SeXyTo_f
09-01-2006, 09:01
еми...това е ужасно...представям си сладващото поколение какво ще е............... :shock:
olive_oil
09-01-2006, 09:22
ами какво.Когато бяхме деца,трябваше да слушаме супер много,за да ни купят нещо.Сега заслужило или не детето получава телефон,компютър.тия родители са се побъркали.мн глезят децата си.