Влез

View Full Version : Бива ли?

Ice Man
04-06-2006, 15:53
Бива ли такава простотия в тоя форум?Като не знаете какво правите и как да се предпазите от тва зако го прайте може ли да ми обясните?Изчетох толкова много теми,и направо не ми остават сили да се самоубия от смях.И в доста форуми съм забелязал как се подиграват на глупостите тука... ](*,) :smt104 :smt005

akademika
04-06-2006, 15:55
Не бива, товя е най-тъпата част от целия форум.

VORTEX
04-06-2006, 15:56
ami da mnogo ot temite koito se puskat sa stra6no glupavi i tuk tam se namirat seriozni no trqbva da tursi6 mnogo uporito! ne moga da razbera i az za6to postoqno puskat takiva temi!

n0mak
04-06-2006, 15:56
ma e fun :smt025

akademika
04-06-2006, 15:57
съгласен

Ice Man
04-06-2006, 15:58
ma e fun :smt025 Меко казано :smt012

doomer
04-06-2006, 16:04
Е сега , ама неможете да отречете , че онази тема за забременяваме от анаен секс КЪРТИ МИВКИИ!!!

04-06-2006, 16:07
Е сега , ама неможете да отречете , че онази тема за забременяваме от анаен секс КЪРТИ МИВКИИ!!!tq e nai komentiranata v moq forum

akademika
04-06-2006, 16:21
#-o \:D/ =D> ](*,) [-X =P~ :---) :-k :-& =; O:) \:D/

doomer
04-06-2006, 16:23
#-o \:D/ =D> ](*,) [-X =P~ :---) :-k :-& =; O:) \:D/
:shock:

shtampata
04-06-2006, 16:25
Важното е ташак да става, ама най-вече да ти става! :mrgreen:

sometimes_
04-06-2006, 17:36
Ice Man, sluchaino nqkoi da te e nakaral da vlizash v "typiq forum". Kato ima po "ostri" vlizai tam. Golqmo prostotiq bilo... Emi nie k`vo da napravim, vseki e s problemite si. Kato ti e pod nivoto, zashto vlizash ??? Sega shte kajesh-da se posmeesh malko,nali? Samo da ti kaja, "umniko", che vyv vseki forum gi ima tiq proqvi na prostashtina. Za t`va ne e vinoven nikoi. Taka che spesti si komentarite. Kato gledam i ti ne blestish ot znaniq i kultura, taka che se zatykni i ne ni zanimavai s izbivaneto si na kompleksi.
Are, jiv i zdrav. :-D

Ac - Dc
04-06-2006, 17:47
Точно в това е проблема.Че много хора взимат форума ви за ташак и само такис теми пускат.Половината теми са ей така за ташака.

`Death`Whore`
04-06-2006, 17:49
ma e fun :smt025 Меко казано :smt012
Първите 10 такива теми са забавни, обаче на 11-тата ми идва да се самоубия.

`Death`Whore`
04-06-2006, 17:58
Моето си е разклатено и без този раздел. :)

avrora
04-06-2006, 21:11
Аз пък не мога да разбера какво им е на темите? Аз се нервя само на повтарянето на разни теми. Като поседя един месец във форума и се насищам и си давам почивка. След няколко месеца се връщам пак:)
Иначе като се почне с теми от рода на : "Бременна ли съм?!?!", "Той обича ли ме?!?!", "На 12 съм и съм девствена. Това проблем ли е?!?!" и някакви ей такива и... ](*,) [-o< #-o
Иначе колкото по-голямо разнообразиуе толкова по-интересно. Пък на който му е скучно - ами не влизай бе!!!! :mrgreen: :!: :twisted:

Poltargaista
04-06-2006, 21:22
То по постовете и по датата на регистрация си личи, че съм сравнително нов, но преди да се регистрирам почетох малко теми.
В интерес на истината за какво е създаден този сайт - да помага на тийнейджърите да се справят с проблемите в живота, любовта, училището, приятелите и семейството. А доколкото забелязвам в повечето случаи се намира някой остроумник, който да се изсмее.
Администратори и модератори виждам, че има, но нека малко автоматизират работата си.
Може да има начинаещи, може да има и напреднали, щом някой пита или отговорете (ако знаете) или ако не знаете (или просто ще се изсмеете) просто не казвайте нищо. :smt018
Има смешни работи, но явно децата са малки и не знаят. Те хората за това са казали: "Ако не знаеш - питаш!"
Айде Peace! :wink:

teenkopele
04-06-2006, 23:33
съгласен

Аз също съм съгласен. :wink: 8)

ScOuRgE
05-08-2006, 09:01
deca kude ste trugnali da praite sex kat ne ste razviti o6te, i to ne samo sex mi i analniq :shock: :shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,)

^KaSiDi^
05-08-2006, 09:05
deca kude ste trugnali da praite sex kat ne ste razviti o6te, i to ne samo sex mi i analniq :shock: :shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,)

a te deca ot analen sex iskat,ti se pritesnqvash,che se praskat..... :smt005 :mrgreen: ](*,) :-# :-k =P~ #-o :smt010 :smt019

R0lfc0pter
05-08-2006, 10:03
Бива ли такава простотия в тоя форум?Като не знаете какво правите и как да се предпазите от тва зако го прайте може ли да ми обясните?Изчетох толкова много теми,и направо не ми остават сили да се самоубия от смях.И в доста форуми съм забелязал как се подиграват на глупостите тука... ](*,) :smt104 :smt005
XAAXAXAXXAAXXAAXAX E ne tuka sa nai mn biserite kak im se hilq prosto hAXHHXahxAXahhxA

manniakk
05-08-2006, 10:59
Ice Man, sluchaino nqkoi da te e nakaral da vlizash v "typiq forum". Kato ima po "ostri" vlizai tam. Golqmo prostotiq bilo... Emi nie k`vo da napravim, vseki e s problemite si. Kato ti e pod nivoto, zashto vlizash ??? Sega shte kajesh-da se posmeesh malko,nali? Samo da ti kaja, "umniko", che vyv vseki forum gi ima tiq proqvi na prostashtina. Za t`va ne e vinoven nikoi. Taka che spesti si komentarite. Kato gledam i ti ne blestish ot znaniq i kultura, taka che se zatykni i ne ni zanimavai s izbivaneto si na kompleksi.
Are, jiv i zdrav. :-D

dude, проблема е че в този форум простотията е в пъти повече от истинските въпроси и проблеми. Днес прочетох 20 теми от тях 2 бяха сериозни. Мисля че трябва да се наблегне на филтриране на улигофрените малко повече. Тъпите теми да се трият. И си правете сметка как и какво пишете защото четат и малко деца. 9-12 год. Може и аз да имам такива мнения които не отговарят на цензура и такива работи ама има някои хора дет прекаляват. Тва че ги тресе хормона не оправдава никого!

gangbang
05-08-2006, 11:18

То форума е за това, който не знае нещо да попита, не виждам нищо глупаво.

PleasureSeeker
05-08-2006, 12:19
съгласен фън...ама на главата на друг