View Full Version : Докога ще съм сам?
Едно момче
04-06-2006, 17:58
Искам да получа съвет от вас!От година и половина си нямам приятелка а съм много свястен и изглеждам добре!Имал съм само несериозни връзки досега,но вече чувствам,че имам нужда от по сериозна.Но каквото и да правя все нищо не се получава с момичета които съм харесвал!Може би не знам как да ги привлека и как да се държа с тях!Какво да направя за да си намеря свястно и хубаво момиче,каквото заслужавам?
SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 18:10
Искам да получа съвет от вас!От година и половина си нямам приятелка а съм много свястен и изглеждам добре!Имал съм само несериозни връзки досега,но вече чувствам,че имам нужда от по сериозна.Но каквото и да правя все нищо не се получава с момичета които съм харесвал!Може би не знам как да ги привлека и как да се държа с тях!Какво да направя за да си намеря свястно и хубаво момиче,каквото заслужавам?
aми.... нали знаеш,Който търси намира!!!Не се отчайвай и аз съм горе долу така,но при мене е поради други причини(просто защото съм намерила за сега подходящия човек и не ми трябва друг)и та така не мисля,че проблема ти е в държането или нещо подобно!УСПЕХ и горе длавата :) дано да съм те окуражила поне мъничко
P.S -->За всичко си има време!!! DONT WORRY!:) :mrgreen: :mrgreen: :!:
Ami ako dade6 snimka moje i da opravim problema :smt016 :smt016 :smt016
d'agostino
04-06-2006, 18:19
"Vsichko s vremeto si" sa kazali horata. I da se chudish i da ne se chudish, pak shte si doide, kogato doide. Ne zapochvai vryzka s nikakvi namereniq i zamisli, zashtoto taka moje samo da se razocharovash. I ne syjalqvai, che si imal neseriozni vryzki. Sega mu e vremeto za tova. :-) Evalam, che si svesten, malko takiva sa ostanali, no i momichetata veche ne izostavat. I te si "igraqt" dosta. :-)))) Ne mislq, che problema e edinstveno v teb (ako izobshto mislish, che imash takyv). Ne poznavam momiche, koeto iska da sa mu v kyrpa vyrzani vsichki. Bydi kakyvto si i kogato momicheto za teb se poqvi, shte razberesh i shte go otzenish. Ne byrzai za nikyde.
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 18:33
I AZ OT TOLKO VREME NQMAM GADJE NO ZNAM ZA6TO E TAKA(ne pla6a horata s grozota) :lol: prosto nqma svqsni hora s koito bih tragnala okolo men!!! taka 4e verno hvarli edno pic-4e ;-) :wink: :wink:
Едно момче
04-06-2006, 18:35
Blagodaria,4e me okurajavate,za6toto naistina ne znam kakvo da pravia ve4e!!!Moje bi naistina triabva da se ostavia na te4enieto,a ne samo da tursia.Vinagi kogato se zapoznaia s niakoe momi4e,tia iska da sme samo priateli i ni6to pove4e i taka stava vinagi!Nito edna dosega ne e iskala nejnost,celuvki romantika,a samo priatni razgovori...
I AZ OT TOLKO VREME NQMAM GADJE NO ZNAM ZA6TO E TAKA(ne pla6a horata s grozota) :lol: prosto nqma svqsni hora s koito bih tragnala okolo men!!! taka 4e verno hvarli edno pic-4e ;-) :wink: :wink:
hihi vinavay kato pi6e6 takiva ne6ta 6toto 6e ti zabie kompa ot PMki sus snimki ot nerdz :P :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
p.s. batkooooooooo........? :-k
penywise
04-06-2006, 18:57
Aaa хахаха вие сте мноо зле бе - година и половина без гаджета, ааа хахаха... година и половина :lol: :lol: :lol:
Аз съм без гадже само от година :lol: :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
(тва беше за майтапа първата част на поста да не се нервите) :mrgreen:
Heaven_inhabitant_f
04-06-2006, 19:11
ОТГОВОРЕТЕ МИ САМО НА 1 ВЪПРОС:
ЗАЩО ИСКАТЕ ГАЖДЕ САМО,ЗА ДА СИ ИМАТЕ ГАДЖЕ??? :smt012
SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 19:29
емии.....някои май само това искат,но к`во ти пука нали не си ти?:)
това беше лек майтап!!!:) повечето са само за бройката поне аз така съм установила за съжаление :( [-X ](*,) ](*,) ](*,)
Eros Ramazzotti
04-06-2006, 19:36
това беше лек майтап!!!:) повечето са само за бройката поне аз така съм установила за съжаление :( [-X ](*,) ](*,) ](*,)[/quote]
Ami az mai ne sum ot tiah,oba4e e taka naistina,pove4eto sa samo za broikata...
MrAnderson
04-06-2006, 19:50
Ami ako dade6 snimka moje i da opravim problema :smt016 :smt016 :smt016
Sounds like a deal. Едно момче, go for it! :smt008
cvety_i_bebeto
04-06-2006, 19:53
ako tarsish shte namerish...........
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 19:54
az opredeleno ne iskam gadje "zaradi broikata" prosto mi pisna da sum sama...
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 19:55
hihi vinavay kato pi6e6 takiva ne6ta 6toto 6e ti zabie kompa ot PMki sus snimki ot nerdz :P :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
p.s. batkooooooooo........? :-k
xaxaxa dobree :mrgreen:
nymph go naceli.. tui e kaka dosta horica 6e da sa taka
^FaiNt^F
04-06-2006, 19:58
Spokoino nqma da umre6 sam! Hubavite ne6ta stavat bavno! Ako postoqnno misli6 za tva i ima6 nadejdi za vsqka do nikyde nqma da stigne6 ](*,) Haresai nqkoq istinski i se stremi samo kym neq....bez da stava6 nahalen i dosaden vse pak...Aide uspeh :mrgreen:
Eros Ramazzotti
04-06-2006, 19:59
az opredeleno ne iskam gadje "zaradi broikata" prosto mi pisna da sum sama...
a ti otkude si i otkoga si sama?
anito_{}
04-06-2006, 20:03
1 na kolko si ?!? :D
2 i az nqmam priqtel ot tolkova vreme!!!
3 vsichko shte se opravi samo ne padai duhom
TOCHNO KOGATO NAI MALKO OCHAKVASH CHE SHTE DOIDE LUBOVTA PRITEB TQ TOGAVA SHTE DOIDE CHULI BE PICH (((SPOKO)))
nymphetamine_girl_199239
04-06-2006, 21:23
1 na kolko si ?!? :D
2 i az nqmam priqtel ot tolkova vreme!!!
3 vsichko shte se opravi samo ne padai duhom
TOCHNO KOGATO NAI MALKO OCHAKVASH CHE SHTE DOIDE LUBOVTA PRITEB TQ TOGAVA SHTE DOIDE CHULI BE PICH (((SPOKO)))
de da mojeh da sam takava optimistka...
P.S-ot sf sum
SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 21:26
това беше лек майтап!!!:) повечето са само за бройката поне аз така съм установила за съжаление :( [-X ](*,) ](*,) ](*,)
Ami az mai ne sum ot tiah,oba4e e taka naistina,pove4eto sa samo za broikata...[/quote]
Мхмм надявам се да не си!:) защото на мене лично от такива мие дошло до гуша!!"олелеле виж с кой ходя...."бла бла блааа "много е яка" и до там нищо повече колкото да се изфукат! :) :mrgreen: ](*,) ](*,)
i'm so excited!
04-06-2006, 21:56
не е ли много егоистично и глупаво да искате гадже само щото ви е 'писнало' да сте сами?! :?
white_chik
04-07-2006, 06:17
zamisli se dali ziiskvaniqta ti ne sa tvurde visoki :-k
Е пък нормално е да искаш по стабилна връзка а не за по ден два.Спокойно ще си намериш момиче което да отговаря на изискванията ти и ще се получи.
А и ако намалиш изискванията си към момичетата ще успееш на 100% иначе процента спада мухахаххаха дзверове колко искаш.
И едно съветче това ,че щи си имаш евентуално постоянна връзка да не ти пречи на малотраините такива :roll:
penywise
04-07-2006, 06:41
не е ли много егоистично и глупаво да искате гадже само щото ви е 'писнало' да сте сами?! :?
Ебеш, не ебеш... то на кура годините си му текат... :smt006
Krem4eto
04-07-2006, 08:14
За да не съм сама!Искам някой с който да ходя повече от 6 месеца искам нещо по-сериозно....че до сега все некви връзки по 1 месец и по-малко :evil:
Night_Knight
04-07-2006, 08:21
Хах, баси, да пусна и аз една рекламка.
На мен пък ми омръзна от сериозни връзки. От 15 годишен нямам връзка под 3 години.
Всеки търси това, което няма - нормално. Нема да се пуашите http://smiles.server.33b.ru/69edd83ce80c37b9bc64a0010bcffe17.gif
Krem4eto
04-07-2006, 09:47
На мен пък ми омръзна от сериозни връзки. От 15 годишен нямам връзка под 3 години.
Всеки търси това, което няма - нормално. Нема да се пуашите http://smiles.server.33b.ru/69edd83ce80c37b9bc64a0010bcffe17.gif
Ти момче ли си?
Night_Knight
04-07-2006, 10:02
Ти момче ли си?
Ахамз, въпреки че понякога в постовете ми не личи. :smt016
teenkopele
04-07-2006, 10:40
Не търси момиче. То само ще те намери. :wink:
Едно момче
04-07-2006, 10:52
pak vi blagodaria,naistina tuk 4ovek moje da polu4i mnenie ot mnogo razli4no misle6ti hora.No ako samo 4akam princesata da me nameri ni6to niama da stane,za6toto riadko izlizam po zavedenia,a puk haresvam po skromni su6testva,koito su6to ne diveiat mnogo...ot Plovdiv sum!
Krem4eto
04-07-2006, 10:52
Ако чака някой да я намери,значи трябва да чака цял живот!Напротив трябва да търси!!!!!!
teenkopele
04-07-2006, 10:53
Ако чака някой да я намери,значи трябва да чака цял живот!Напротив трябва да търси!!!!!!
Има нещо вярно, но зависи от много неща... :wink:
Krem4eto
04-07-2006, 10:53
Има нещо вярно, но зависи от много неща... :wink:
Така е,но все пак не трябва да се отказва :)
eleto_ludo_dete
04-07-2006, 11:40
Kolkoto pove6e misli6 tolkova pove4e ti se stuva 4e nqma smisal,no trqbva da se otdade6 na razli4ni ot lubovta emotsii i vqrvai mi kogato nai-malko o4akva6 6te se poqvi MOMI4ETO koeto 6te te vidi s razli4ni i nai-vajnoto s vlubeno o4i!!!!
Kato 4uq 4e nqkoi se oplakva 4e si nqma gadje ot dna godina mi stva mn gadno na korema -az vi vodq vsi4ki^s TRI GODINI^ :smt010
или си срамежлив или си нахален кът мушмурог :lol:
MrAnderson
04-07-2006, 12:14
Едно момче: Не прави грешката да насилваш нещата. Личният опит ме е довел до убеждението, че спонтанните връзки са най-качествени. Когато срещнеш Единствената, всичките ти съмнения ще изчезнат и ти ще знаеш, че това е Тя.
Night_Knight
04-07-2006, 12:17
Едно момче: Не прави грешката да насилваш нещата. Личният опит ме е довел до убеждението, че спонтанните връзки са най-качествени. Когато срещнеш Единствената, всичките ти съмнения ще изчезнат и ти ще знаеш, че това е Тя.
Друг е въпросът къде ще я срещнеш. Ако наистина не излизаш, не ходиш по събирания и нямаш свястни колежки... става дебела работата. имам тука един приятел - на 29 си няма приятелка. не че искам да хвърлям някого в паника, ноооо... :-k
MrAnderson
04-07-2006, 12:45
Night_Knight: Съгласен съм с теб, НО... Това само статистически намалява вероятността да срещнеш момичето. Освен това никой не знае къде ще срещне идеалната половинка. Може да стане на купон, може да е просто някоя колежка/колега, може да стане в автобуса и къде ли още не...
Bubanata
04-08-2006, 11:10
Spokoino prosto oshte ne si nameril tochniq chovek!!Shte q namerish vse nqkoga az lichno si nqma priqtel 1 godina a predi tova sushto imah samo neseriozn vruzki no sega sum s priqtelq mi pochni pt edna godina i sum mnogo shtastliva!shte namerish tvoqta polovinka!
Едно момче
04-09-2006, 19:24
Poniakoga se strahuvam,4e ne6to v men ne e nared,4e ne sum gazar,ne se obli4am moderno,ne se pravia na interesen i ne se durja kakto triabva!Moje i da se luja,no tova sa osnovni faktori za da imat interes momi4etata kum niakoi.Puk i kato otdavna sum sam niamam djentalmentski navici...
someone`
04-09-2006, 19:35
spokoino shte si namerish seriozno priqtelka i az sum v sushtoto polojenie kato tebe
{D}iDoLiNk{A}
04-09-2006, 20:46
Аз също сам на тва мнение търси и ще намериш.Може пък да е идиална за тебе теи че по-добре късно отколкото никога............ще я намериш не се притесняваи :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Dtugite sa pravi.Ne se ot4aivai i "ne si gldai chasovnika prez 5 minuti koga shte doide idelanata".Moje da si namerish nqkoe znaimave da ubivash vremeto.Az se zanimavam s Freerun i tova naistina vpechetlqva mnogo momicheta.Za da uspeesh prosto bydi sebesi zashtoto ako momiceto koeto chakash te vidi prva da haresa tova koeto si vsyshnost a ne da se pravish na tak1v kak1vto ne si. :D .USPEH vse pak.
Krem4eto
04-11-2006, 20:30
Poniakoga se strahuvam,4e ne6to v men ne e nared,4e ne sum gazar,ne se obli4am moderno,ne se pravia na interesen i ne se durja kakto triabva!Moje i da se luja,no tova sa osnovni faktori za da imat interes momi4etata kum niakoi.Puk i kato otdavna sum sam niamam djentalmentski navici...
Виж както момичетата харесват "гъзари" така и харесват мили момчета,които да не си играят с чувствата на някой!ПОнякога дрехите имат значение,но понякога!Абе гледай да не се държиш като смотаняк!Пускай бъзици,дръж се като "мъж" а не като пикльо!УСПЕХ!
Krem4eto
04-11-2006, 20:30
Виж както момичетата харесват "гъзари" така и харесват мили момчета,които да не си играят с чувствата на някой!ПОнякога дрехите имат значение,но понякога!Абе гледай да не се държиш като смотаняк!Пускай бъзици,дръж се като "мъж" а не като пикльо!УСПЕХ!
Sunny_stz
04-11-2006, 20:43
Ami vsi4ko s vremeto si!Zapoznavai se s o6te momi4eta,6tom tezi momi4eta ,koito si haresval sa iskali da si ostanete samo priqteli,zna4i ne sa bili podhodq6tite za teb.Tursi i 6te nameri6 kakto kazaha drugite!