View Full Version : drug metod
silvestraa
04-06-2006, 20:09
pls molq vi nqkoi da mi kaje nqkakuv drug kontraceptiv i kak se polzva.no bez protivoza4aty4ni i prezervativi
kajete nqkakuv vaginalen krem ili neshto takova
Сигурна съм, че знаеш абсолютно всички начини. Сега само ще караш народа да се изрежда да ти ги изброява...
:smt017 :smt018 :!: :roll:
1.Ами добрия стар кондом - най-доброто, най-сигурно, най-ефтино.... (между другото да отбележа, че има и женски кондоми ако не знаеш...)
2. Противозачатъчни, антибебета и т. н. все хапчета - пиеш и можеш да си почти спокойна, че почти може да не забременееш, но все пак венерическите болести са ти в кърпа вързани
3. Спирала - слага се само на вече родили жени, на които няма да се "налага" да разждат повече. Поставя се от генеколог и е за време от няколко месеца до година.
4. Сигурно има и 4, ама не се сещам сега. Ама да оставя нещо и за другите 8)
`Death`Whore`
04-06-2006, 20:39
4. Изглежда като хапче, което се поставя във влагалището преди акта.
5. Как беше...като гел, маже се.
по точка 4 :) тези вагинални таблетки се намокрят леко и си ги слагаш във вбагабището 10 мин преди акта,но не са толкова сигулни колкото презервативети и нормалните хапчета,гинекологът ми ми каза,че все пак са достатъчно и процента е колкото,ако си със спирала.
струват 6 лв 12 таблетки,поне тези,които са едни от най-известните-ФАРМАТЕКС
kateto^^
04-06-2006, 20:58
gelove,kremove,spirali...oba4e spiralite sa slagat s1s pomo6ta na ginekolkog.ina4e uda4en variant sa diafragmite.otia6 do aptekata,kupua6 si,4ete6 si ukazanieto za upotreba,i kat mu dodi vremeto si q slaga6:")moje i s hap4enca,oba4e posle moje i da ne zabremenee6 kato porasne6 i iska6 da si ima6 beb4e.ti re6ava6...