Влез

View Full Version : problemite sled razdqlata

gosttttttt4eeee
04-06-2006, 21:54
predi dve godini haresvah adski mnoooogooooo edno mom4e ot moq klas ...tragnahme no s te4enie na vremeto haresah edin negov priqtel i taka se polu4i 4e s gajeto se razdelihme zaradi avera mu na nego mislq 4e mu stana kofti i dokato se zaribqvahme s avera mu toi postoqnno se mese6e v otno6eniqta ni i taka stana 4e se namesi i ne tragnahme.taq god. pak tragnahme s1s s1u4enika mi ama ei tai na 6ega i pak az skasah s nego.i sega pak si haresvam edin nego aver no pak se mesi i nz kvo da pravq kak da go razkaram za da ne se polu4i kato minaliq pat.kakvo da mu kaja i v1ob6te da mu kazvam li ne6to 6toto naistina haresvam priqtelq mu a toi mi pre4i da stigna do ...celta pomognete plssssssss :wink:

SLaDkO_Mi6Le
04-06-2006, 21:59
predi dve godini haresvah adski mnoooogooooo edno mom4e ot moq klas ...tragnahme no s te4enie na vremeto haresah edin negov priqtel i taka se polu4i 4e s gajeto se razdelihme zaradi avera mu na nego mislq 4e mu stana kofti i dokato se zaribqvahme s avera mu toi postoqnno se mese6e v otno6eniqta ni i taka stana 4e se namesi i ne tragnahme.taq god. pak tragnahme s1s s1u4enika mi ama ei tai na 6ega i pak az skasah s nego.i sega pak si haresvam edin nego aver no pak se mesi i nz kvo da pravq kak da go razkaram za da ne se polu4i kato minaliq pat.kakvo da mu kaja i v1ob6te da mu kazvam li ne6to 6toto naistina haresvam priqtelq mu a toi mi pre4i da stigna do ...celta pomognete plssssssss :wink:
аз ли само го прочетох 2 пъти и нищо не зацепих егати сапунките!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и ква ти е целта и кой ти пречи нещу не мога да зацепя може ида ми се спи за това да не зацепвам ама май не е там проблема я пак дай!! :-# [-X :!: :!: :mrgreen:

Iliqn4eto
04-06-2006, 22:42
а аз доколкото разбрах от цялата история-ти си пълен егоист.. как може да обвиняваш него,като главната виновница си ти -първо му даваш надежди,а после се забиваш с негови познати...ами кофти е :o

flying_girl
04-06-2006, 23:07
Pochti nishto ne razbrah pt razkaza mn neqsno .... ama dokoloko vse pak se postarah da procheta ti vinagi si haresvash nqkoi negov pruqtel mnogo grozno

white_chik
04-07-2006, 06:08
а аз доколкото разбрах от цялата история-ти си пълен егоист.. как може да обвиняваш него,като главната виновница си ти -първо му даваш надежди,а после се забиваш с негови познати...ами кофти е :o
i az milsq taka.prosto trq da ostavi6 gorkoto mom4e i priqtelite mu na mira :smt013

04-07-2006, 06:27
Ми браво на него бе добре се справя в това да те прецака ,но аз бих се сетил и за нещо по-добро да ти го натупорчат и двамата и той и авера му и накрая авера му да ти бие шута кат на мръсна кучка

penywise
04-07-2006, 06:40
Мацка - тъпа си като репей да знаеш...

...тръгнах ме, ей така на шега...

Бе с една дума - тъпа си.
Няма да ти обяснявам що

Fat_phil
04-07-2006, 06:54
Мацка - тъпа си като репей да знаеш...

...тръгнах ме, ей така на шега...

Бе с една дума - тъпа си.
Няма да ти обяснявам що

RIGHT ON!!!

nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 06:58
аз ли само го прочетох 2 пъти и нищо не зацепих егати сапунките!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) и ква ти е целта и кой ти пречи нещу не мога да зацепя може ида ми се спи за това да не зацепвам ама май не е там проблема я пак дай!! :-# [-X :!: :!: :mrgreen:
az zacepih v na4aloto v kraq ni6u ne svanah ina4e dokolkoto razbrah-neznae6 kvo iska6 i moq savet e da se pouspokoi6 malko i da ne pravi6 ni6to!!!!! :-({|=

Night_Knight
04-07-2006, 09:07
az zacepih v na4aloto v kraq ni6u ne svanah ina4e dokolkoto razbrah-neznae6 kvo iska6 i moq savet e da se pouspokoi6 malko i da ne pravi6 ni6to!!!!! :-({|=
как нищо бе. вие утепахте момичето. а тя иска да стигне до целта си!

лесно се стига до целта. повечко свирки, чат пат - анален и е ТВОЙ.

bwahaha.

а с бившия - ми .. по-малко свирки, и може да се откаже.

POLA^_^
04-07-2006, 09:29
На тия постъпки хората им викат к*** номера!!!!Нищо недей прави!!! [-X [-X [-X

Krem4eto
04-07-2006, 09:44

Забрави да тръгнеш с негов приятел!Случвало се е на моя приятелка,той просто се меси :evil: досада...Най-добре си намери някой,който не познава това момче където само ти се меси... :!:

^Pretty{}Girl^
04-07-2006, 10:08
ami toi sigorno te haresva a i se drazni ot tfa 4e se go zaebavash zaradi priqtelite mu i prosto si e reshil da te precakva ako iskash tfa da spre ili trqbva da govorish s nego ili da obqsnish na mom4eto koeto haresvash 4e priqtelqt mu se opitva da precaka vsi4ko ..... (dali nqkoi shte razbere kvo iskah da kaja xaxaxa e synena sam xaxaxa :P)

teenkopele
04-07-2006, 10:39
Щом има замесено приятелство, според мен ще е най-добре да не се зарибяваш нито с единия, нито с другия.
Това е лично мнение. :)
Успех. :wink:

Dr. Kazimbutt
04-07-2006, 10:49
На това му се вика курвенска работа.

belluci
04-07-2006, 18:45
Trugva6 s toq posle s negov priqtel,posle pak s toq,puk posle pak nqkakuv negov priqtel haresva6 ala bala...EI MOMI4E?TI NA KOLKO GODINI SI I MOJE6 LI DA RAZSUJDAVA6?A CENATA ZNAE6 LI SI ILI NQMA6 TAKAVA?
I za kakva se misli6 za da si igrae6 taka s nqkogo?
"TRUGNAHME NA 6EGA"-MOLQ TE DAI PO-PODROBNA INFORMACIQ KAK SE SUBIRA6 S 4OVEK E TAKA NA 6EGA,ILI TI TAQ RABOTA KATO 4UVSTVA,KATO BLIZOST,KATO SEX Q IMA6 ZA 6EGA,4E NA 6EGA SE SUBIRA6 S HORATA?

.................................................. .................................................. ....
](*,)

cvety_i_bebeto
04-07-2006, 18:52
mi kak nqma da se me6a v otno6eniqta vi kato...si mu dala nqkva nadejda...ti si si vinovna...kaji mu...da ne se me6a..no vsa6toto vreme mu kaji i 4e neiska6 da se karate...