View Full Version : sme6en problem
vijte sega az sum na po4ti 15 po malko ot mesec mi ostava no tova e bez zna4enie ot okolo 1 godina nqmam gaje no ne 6toto ne sum si haresal nekoq a za6toto poslednoto mi gadje mi kaza 4e ne moga da se celuvam(s ezik) i tova me spira, kajete kakvo da pravq . i eventualno teq celuvki tolkova li sa slojni, kak se pravqt :oops: :oops: :oops:
Night_Knight
04-07-2006, 09:54
http://www.dnes.bg/article.php?cat=33&id=14523
Ето линк. Ползвай www.google.com :wink:
teenkopele
04-07-2006, 10:16
Това, че ти е казала, че не можеш да се целуваш с език, ако изобщо е вярно, да не ти пука. Никой не се е родил научен. :wink:
Не й се връзвай. :)
Успех. :wink:
sweet_lue
04-07-2006, 10:19
ne se znae dali ti ne moje6 da se celuva6 s ezik a dali na nego mu e haresalo kak se celuva6.ima golqma razlika v tova kak se celuva6 i v tova 4e ne moje6.a puk ako ne se celuva6 izob6to nikoga nqma da se nau4i6.tui 4e da ne ti puka kvo 6te kajat horata pone opitva6 :) :):):):):):):):):)
vseki se celuva ralichno i na vseki mu haresvat razlichni nachini na celuvane,nai-vajnoto e da se otpusnesh i da go pravish s jelanie moje da provash taktikata da povtarqsh dvijeniqta na parkniora ili da q ostavish tq da vodi celuvkite sa za udovolstvie taka4e im se naslajdavai :smt008
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 10:45
vseki se celuva ralichno i na vseki mu haresvat razlichni nachini na celuvane,nai-vajnoto e da se otpusnesh i da go pravish s jelanie moje da provash taktikata da povtarqsh dvijeniqta na parkniora ili da q ostavish tq da vodi celuvkite sa za udovolstvie taka4e im se naslajdavai :smt008
точно така,не обръщай мнимание на това което ти е казал,отпусни се и се наслаждавай на целувките :smt058 :smt058 :smt058 :smt008 :smt008 :smt008 :smt008
skate_warrior
04-07-2006, 10:48
Pi4 kato se celuva6 nedei da se vprqga6 tolkova to trqbva da ti doide ot samosebe si. Kogato za pruv put se celuvah s momi4e (bqh na 14) sled tova tq mi kaza 4e se celuvam mnogo hubavo.... prosto da ne ti puka i davai po-smelo ;)
veselka_15
04-07-2006, 10:51
Spoko pove4eto imate takav problem.Ama kato si nqma6 gadje kak 6te se nau4i6?Trening mu e maikata nikoi ne se e rodil nau4en.Aide sq pobarzai nameri edna macka moje i nqkolko i po4vai da trenira6!!! :smt008
favor_91
04-07-2006, 10:53
suglasen s night_knight :)
Spoko pove4eto imate takav problem.Ama kato si nqma6 gadje kak 6te se nau4i6?Trening mu e maikata nikoi ne se e rodil nau4en.Aide sq pobarzai nameri edna macka moje i nqkolko i po4vai da trenira6!!! :smt008
хаха това си идва отвътре ;) поне на мене ;) то тфа не се учи като уроци и така нататък :D тренинг ;)
penywise
04-07-2006, 11:56
doomer
ти май си някъв еб@ч а?
LiLeNcEtOoO
04-07-2006, 20:22
avtora na temata moje li da si kaje imeto :mrgreen:
^-IanISexA-^
04-07-2006, 20:27
pi4 ne se pritesnqvai to stava ot samosebesi ve4e si na 15 bace osuznai se ne e nikak trudno prai kvoto prai i momi4eto i 6te stane pak i blizalki ne qde6 li probvai i na rakata si tolko mnooo na4ini ima da se nau4i6 :} are i uspeh
PLAYBOY4O
04-07-2006, 20:29
Пич виж ся най-важното е любовта!!ако си намериш мацка дето да е ФЛЮБЕНА в тебе няма значение къв си и как се целуваш, а и мисля че в целувките не се иска кой знаи къв майсторлък!!Тей че не се притеснявай немой да не мойш да се целуваш!!Гаджето ти е имало някъв скрит замисъл като ти е казала тва!Искала е да скъса с тебе поради друга причина, помисли!!Се едно да ти кажи "Не ти е хубава прическата---> късаме!!Споко само не губи доверие в себе си !!Сичко ще се оправи!!СПОКО! :wink: :wink: :wink:
macka123
04-07-2006, 20:38
oh..........
zna4i da ti obqsnq
purvo na 15 horata o6te se u4at i svikvat s razli4nite na4ini na celuvane
tva 4e tq misli 4e ne se celuva6 hubavo ni6to ne zna4i
prosto na neq ne i e kef
a i osven tva naistina nqma kak da se nau4i6 ako ne se celuva6
tezi ne6ta kto led4etata i pr. nqmat ni6to ob6to s celuvkata
taka 4e deistvai i nqma da se pla6i6
someone`
04-07-2006, 20:45
4ovek na taq i kaji da si e^e maikata .. puk ako vse pak e vqrno ili ti smqtash 4e e vqrno prosto se otpusni da ne ti puka ne misli za tova ne si otvarqi prekaleno mnogo ustata nito puk q druj zatvorena i vremeto si4ko shte bude ok
p.s. az li4no mnogo se kefq nqkoe momi4e kato se navre ezika v ustata mi :))
Споко бре човек кво си се отчаял никой не се е родил научен,а пук и от въпроса ти се разбира ,че сте се целували с бившата ти..така че може нарочно да ти е казала така когато сте се скарали или пък просто да не и харесва начина ти на целуване.Има разлика от това да не можеш да се целуваш!
Puuu mnoo mi e sme6no nqkoi kat kaje ''ne moi6 da sa celuva6'' :smt017 !Tva e ebati i tupoto!Ko zna4i da ne moi da sa celuva6?Mi pri celuvaneto nqq nqkva formula det trqa da sledva6!Prosto ako e s lubimiq 4ovek staa perfektno!Za edin moi da se celuva6 perfectno,za drug ujasno!Tva e spored men!Puk i ako si mnoo vluben v nqkogo nqma da ima koi znai kvo zna4enie kak se celuva-priema6 go takav kakavto e!!!!
Имам въпрос - защо решихте, че тва е момче? Аз не видях да е използван някакъв определителен член или нещо такова...
Както и да е.
По-важното е че когато на раздяла някои иска да те обиди цели на посоки и ако те уцели уцели. Не мисля, че го е казал/а нарочно или защото е вярно. Ами по принцип момичетата/момчетата на 13 (поне аз на толкова изчислих, че си бил/а като си имал/а гадже) гледат да те наранят на раздяла, че да ги помниш.
Така че не се коси ами иди си намери гадже!
Успех
10x na vsi4ki
1.vijte sa ako znam 4e edno momi4e me haresva a az sum lud po neq i ne6tata moge da stanat mn.lesno v na4aloto da i kaja li vsi4ko i da si zapo4na s neq ei tui se edno ne se e slu4ilo ni6o s starata ??? tq mai 6e me razbere nekva pe4ena e iii ...nz kakvo da praaa ??? ](*,) ](*,) ](*,)
:-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :smt007
10x na vsi4ki
1.vijte sa ako znam 4e edno momi4e me haresva a az sum lud po neq i ne6tata moge da stanat mn.lesno v na4aloto da i kaja li vsi4ko i da si zapo4na s neq ei tui se edno ne se e slu4ilo ni6o s starata ??? tq mai 6e me razbere nekva pe4ena e iii ...nz kakvo da praaa ??? ](*,) ](*,) ](*,)
po-dobre sega nishto ne i spomenavai za bivshata mn e rano...e ako vryzkata vi stane po seriozna po natam se probvai...aide uspeh i ne se pritesnqvai cunkai se s kef :smt008 \:D/
kateto^^
04-13-2006, 09:00
nikoy ne e roden nau4en!trqbva praktika,i to ne mnogo-b1rzo se nau4ava(to dori ne e nujno vreme,prosto kato se celuva6 i dvijeniqta si igraqt rolqta).to ko stava v1pros tq moji i te e izlugala naro4no :) emi da-tova sme momi4etata.....
Абе ти какво ги слушаш тея бивши гаджета?!На мен ми се е случвало да ми каже ,че се целувам мн хубаво и после катр се разделим,кат си развалим отношенията-а у таква съм била онакава съм била не съм можела да се целувам бла бла..хич да не ти пука \:D/ :lol: :D :::
gamercheto_
04-13-2006, 09:25
che kato ne mojesh da se celuvash az kvo da napraq...xaxax...fani si nqkoq i neprekysnato se {P} i shte se nau4ish trqqq ti opit...xaxax ai opravqi se
cvety_i_bebeto
04-13-2006, 10:00
nikoy ne e roden nau4en!trqbva praktika,i to ne mnogo-b1rzo se nau4ava(to dori ne e nujno vreme,prosto kato se celuva6 i dvijeniqta si igraqt rolqta).to ko stava v1pros tq moji i te e izlugala naro4no :) emi da-tova sme momi4etata.....
a taka
10x na vsi4ki
kajete pls ???????????????????????
Jessika_MG
04-16-2006, 10:40
:smt017
Колко интересна тема..
аз също не мога, кой ще ме научииии :cry:
пп.. коЯ де :lol:
zna4i sme 2-ma
abe hora kaje ni kakvo praite obbqsnete kakvostava v ustitevi i kakvi sa djijeniata :oops:
nikitooo
04-16-2006, 12:40
http://www.dnes.bg/article.php?cat=33&id=14523
Ето линк. Ползвай www.google.com :wink:
HOhoho kak da ne go izcheta cqloto 3 pyti :D :lol: :lol:
mis_marry_jane_13
04-16-2006, 13:37
taq ti go e kazala,za da te qdosa ni6to pove4e