Влез

View Full Version : Пренебрегвате ли себе си ?

ThePainIsReaL
04-07-2006, 11:57
До каква степен сте пренебрегвали гордостта си в името на любовта ? Или казано по просто : До каква степен сте се излагали пред момче/момиче било то чрез душевен стрийптиз или не .

n0mak
04-07-2006, 11:58
До каква степен сте пренебрегвали гордостта си в името на любовта ? Или казано по просто : До каква степен сте се излагали пред момче/момиче било то чрез душевен стрийптиз или не .

vednuj kazah "molq ti se dai mi 6ans" a posle mi be6e gadno v ustata za 3 dni.. pulna izlagaciq ama az sum si vinoven kato sum tup ](*,) nikokga pove4e de

doomer
04-07-2006, 12:00
Много съм се пренабрегвал :) говорех любовни бози един път , после неможах да се позная в огледалото.... а физически никога не съм се излагал

dinkisa
04-07-2006, 12:02
аз съм си една голяма излагация на наще :smt009

Night_Knight
04-07-2006, 12:02
Чакам си любовта. Засега не се излагам прекалено много :P
Но изневери съм търпял с тонове. Брои ли се?

ThePainIsReaL
04-07-2006, 12:05

Не .. питах ти какво си направил :twisted:

Night_Knight
04-07-2006, 12:20
Не .. питах ти какво си направил :twisted:
Хаха, правил съм шпакли по време на червния период. No wait. То не беше в името на любовта. За удоволствие беше. :oops: :oops: :oops:

Да не се документира! :mrgreen: Гаден офтопик.

ThePainIsReaL
04-07-2006, 12:32
:-D :-D :-D Ше ме утрепеш .. (от смях) :smt005

Night_Knight
04-07-2006, 12:35
:-D :-D :-D Ше ме утрепеш .. (от смях) :smt005
А сега, ще дойде батко Мод и ще ни сгълчи за диалогизиране на дискусията http://files.hardwarebg.com/ftp/gtzvetkov/smi/gayfight.gif

Atika
04-07-2006, 13:03
Pred liubimiq chovek , nqma izlagane i unijenie .. stiga pone malko chuvstvata da sa spodeleni ..

Krem4eto
04-07-2006, 13:28
Ами разкрих си цялата "вътрешна обвивка" пред едно момче и съжалявам,че го направих :evil: а веднъж отговорих на едно момче по начин по който никога нямаше да ми проговори!

penywise
04-07-2006, 13:29
Ами разкрих си цялата "вътрешна обвивка" пред едно момче и съжалявам,че го направих :evil:

защо?
(съжаляваш)

Shantav^dakel
04-07-2006, 15:04
Аз лично не бих допуснала да се излагам заради някое момче или да се унижавам. /поне до този момент мисля така, защото всъщност не се е появил човек, който да ме мотивила да действам така/
Възможно най-слабохарактерното поведение на човек е да се прави на маймуна заради някой от противоположния пол и то в повечето случаи този заради, когото се правиш на шут не си заслужава.
Опс, аз да не дърпам много дявола за опашката, че не се знае дали утре и на мен няма да ми се наложи на забавлявам публиката, унижавайки се.
Но на сегашния етап /абсолютно трезва, неопиянена от любов, момче или момиче :wink: / твърдо не съм се унижаваа и не мисля, че ще се стига чак дотам, но знае ли човек....

miNiTo
04-07-2006, 15:12
m ne mi se e slu4valo, 6tot 4esto si premal4avam :oops: :(

nymphetamine_girl_199239
04-07-2006, 15:22
mi vednaj gajeto mi me udari,a az sled dva dena mu govorih pak se edno ni6to ne e stanalo :oops: mn sam zle sega ako mi se slu4i zarqzvam na sekundata

akademika
04-07-2006, 15:23
да подяволите

Krem4eto
04-07-2006, 15:44
Ами разкрих си цялата "вътрешна обвивка" пред едно момче и съжалявам,че го направих :evil:

защо?
(съжаляваш)

Мразя да ме познават.Пък и да ми знаят слабите места...Пък и той лека-полека каза на всички затова какво сме си говорили...Въобще не се държеше добре с мен...подигра се...

ht_7j
04-07-2006, 16:04
Kogato bqh oshte mnooooogo naivna, pomognah na edno bivshe gadje s neshto, jisneno vajno za nego, kato znaeh, che samo me izpolzva. Syjalqvah mnogo vreme, no skoro kato vidqh kakyv e rezultata, ostanah dovolna i gorda sys sebe si, che sym pomognala. No opredeleno nikoga ne bih se unijila otnovo taka. Tova e nai-dolniq moment v jivota mi dosega. :smt009

anito_{}
04-07-2006, 16:21
:smt039 az mislq che ponqkoga se prenebregvam ala posle osuznavam che ne trqbva da go pravq taka si pokazvame che nie sqkash ne sme vajni a tova ne e vqrno shtom sme na tozi svqt znachi sme vajni i imame pravo da budem shtastlivi O:) [/img]

Labelle
04-07-2006, 19:25
Потъпках, смачках и изхвърлих гордостта си, но поне знам, че си е струвало и нямам никакви угризения. Смятам, че ако е споделена любовта е по-силна от самолюбието.

TauHaTa
04-13-2006, 10:08
nikoga!az sum po-vajna... nqma na4in pod4inena na 4uvstva ili strast ili kvoto i da bilo da se unija po kuvto i da bilo na4in... vinagi si merq dumite nai-malkoto... ne se predoverqvam. razuma predi vsi4ko! [-X :wink:

ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
04-13-2006, 12:04
mi ne sym se izlagala vinagi kogato haresvam nqkoe mom4e se darja estestveno pred nego :!: :!: :!: :!: :!:

tedy1_baby
04-13-2006, 12:16
до сега не ми се е случвало,но веднъж за малко да ми се случи.Тъкмо щях да се омотавам около "жиците" и дойде една приятелка и ме спаси от тая ситуация.

mnogomili4kata-sf
04-13-2006, 13:17
ооооооо....до каква степен ли...все още не мога да разбера до къде ми стига границата...много съм разкривала,много от себе си съм показвала и доказвала..просто съм си такава...това,че има хора,които не го оценяват си е техен проблем,аз ще продължавам да си бъда такава,защото не ме е срам от това,което съм \:D/

Death_F
04-13-2006, 13:23
Никога не бих се излагала заради момче под достойнството ми е да се излагам заради някой идиот винаги оставям всичко да си тече и все някога ще се нареди...

Briseis
04-13-2006, 13:31
Аз и интересите ми са над всичко в една връзка.Не съм правила жертви, надявам се и да не правя.Не си променям и вкусовете.Малко съм самовлюбена и егоистично-ценично настроена.Дори и трудно се привързвам към момче.Мисля, че my one and only все още не се е появил.Когато се появи не мисля, че ще трябва да се жертва.Защото идеалната любов, не изисква жертви, нали?