View Full Version : оргазъм
какво е оргазъм и кога се получаава?
ох нямаш ли никва сексуална култура бе..навърши поне 13-14 години пък тогава се интересуваи от секс..за сега сииграй с куклите..или количките! :evil:
martinnest
04-07-2006, 15:24
какво е оргазъм и кога се получаава?
Като си топнеш пръста в бурканчето с мед, тогава се получава. :lol:
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 15:27
http://www.az-jenata.com/jenskitaini/pic/pic8.jpg
Оргазмът – връхна точка, но не и задължение.
Оргазмът е връхната точка, но далеч не и най-важното нещо от половия акт. При онаниране, петинг, подготовка за акт или самото сношение, в тялото се натрупва възбуда. Увеличава се кръвоснабдяването в областта на половите органи и те стават много чувствителни. При оргазъм, това напрежение се разтоварва чрез интензивни ритмични мускулни спазми на влагалището и пениса. Твоят приятел получава освен това и семеизпразване. Оттам идва и изразът “аз свършвам”, когато се получава оргазъм. При оргазъм, емоциите кипят и моментът е толкова хубав, че е съвсем нормално да се издават различни звуци – радостни стонове, смях, учестено дишане. След това бавно се успокоявате и може още да се наслаждавате на хубавите усещания. Между другото, половият акт не предполага непременно да се стигне до оргазъм. Понякога свършва само единият от партньорите, друг път – свършват двамата един след друг или пък – никой не получава оргазъм. И двамата партньори да получат оргазъм едновременно не се случва много често.
theworldleader
04-07-2006, 15:41
Нещо което трудно можеш да "видиш" при жените ;] ;] ;]
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 15:42
ето ти и още малко информация :arrow: {e ne za orgazma i zatova koeto pita6 to4no no mislq 4e informaciqta 6te ti e polezna
Какво е петинг?
Петинг е размяна на нежности без сношение. Момчето и момичето се галят навсякъде, включително по половите органи.
Петингът включва всичко, което харесва на двамата и което им се иска да направят. Започва най-често с внимателни докосвания по цялото тяло. После ръцете се насочват под фланелката и даже – в джинсите. Ако ви харесва, съблечете се. Тогава от леките нежности може да се премине към избирателно галене на особено чувствителните места. Петингът може да доведе до оргазъм, но това не е задължително.
Първият полов контакт – кога ще стигна до него?
Това е изцяло твое решение, кога и с кого ще осъществиш първия си полов контакт. Това важи както за момичетата, така и за момчетата. Остави се на чувствата си. Едва когато наистина го искаш и му се радваш, е дошъл правилният момент. Дори когато го правиш за първи път, трябва да се пазиш от забременяване. По-добре обсъдете от по-рано, как да го направите.
Какво всъщност се случва при полово сношение?
Не съществува нищо, което да е правилно или грешно. Важи само това, което ви доставя удоволствие! Технически, полово сношение се осъществява, когато приятелят ти вкара твърдият си член във влагалището ти и го движи напред-назад. Първият път това ще скъса девствената ти ципа и може малко да прокървиш. Това може да е неприятно. Ако боли, по-добре спрете и опитайте пак някой друг път.
Първият път не беше толкова добре?
Това се случва при повечето хора. Наистина добрият секс е свързан с отпускане и доверие. Трябва първо да опознаете очакванията и нагласите си, както и какво всеки от вас харесва или пък не желае да прави. Това не става от днес за утре. Поговорете един с друг и сигурно следващият път ще се получи много по-добре.
Приятелят ми иска да спи с мен, а аз още не искам. Какво да направя?
Не го прави! Ако правиш секс, без да го искаш, това няма да ти достави удоволствие. Ако приятелят ти настоява много и те тормози, това показва липса на уважение и е по-скоро причина да го изоставиш, отколкото да си легнеш с него.
Трябва ли да имам угризения, ако се галя сама?
Да се галиш сама и да се самозадоволяваш е естествен израз на твоята сексуалност. Това ти помага по-добре да опознаеш своето тяло и предизвиква хубави усещания. Между другото, слуховете, че от това се оглупява или се получава акне са абсолютни глупости.
Какво е хомо-, хетеро- и бисексуалност? Аз нормална ли съм?
Хомосексуалност означава, че има привличане между еднополови партньори, тоест момчета от момчета или момичета от момичета. Хетеросексуален е този, който харесва партньор от противиположния пол, а бисексуален е този, който харесва и двата пола. Всички те са нормални.
Какво е педофилия?
За съжаления има възрастни, които се чувстват привлечени от малки, неопитни момиченца или момченца. Те се опитват да ги принудят към секс или сексуални игри чрез настойчиви предложения, лъжливи обещания и дори насила. Тези хора са болни нямат право да правят това. Все едно кой е този, който се опитва да го прави – трябва да се съпротивляваш! Поговори с някого, на когото имаш доверие. :D :D
akademika
04-07-2006, 15:46
Хомосексуалност означава, че има привличане между еднополови партньори, тоест момчета от момчета или момичета от момичета. Хетеросексуален е този, който харесва партньор от противиположния пол, а бисексуален е този, който харесва и двата пола. Всички те са нормални.
Е хомосексуалните не са нормални.
martinnest
04-07-2006, 15:48
това е твоето мнение, някои хора могат да кажат друго... 8)
kateto^^
04-07-2006, 15:50
tova e ne6to kato nay velikoto udovolstvie koeto si ispitval nqkoga....:) vse edno si v sofia lend i si se ka4il 15 poredni p1ti na kulata :) adrenalina se povi6ava :) a pek orgazm1t se polu4ava kogato mu doyde vremeto :)
akademika
04-07-2006, 15:59
Колко пъти тря'а да повтарям че ако майка ти е лесбийка, а баща ти педераст ти намаше да съществуваш.
Тея дето го говорят спадат към групата на ненормалните !!!!!
martinnest
04-07-2006, 16:02
Колко пъти тря'а да повтарям че ако майка ти е лесбийка, а баща ти педераст ти намаше да съществуваш.
Тея дето го говорят спадат към групата на ненормалните !!!!!
Съгласен съм с теб !
P.S.
Ей да не си си помисли, че аз ги смятам за нормални ! :wink:
mnogo_sladi4ka
04-07-2006, 16:45
Нещо което трудно можеш да "видиш" при жените ;] ;] ;]
da i tova su6to :!:
Чети има книги за тая работа , може да ходиш и на частни уроци ;)
abe dooomer kaf ti b1lgarski ezik:) patriot tak1v :) supers i zle bra4e :)vij kfa e temata i togava pi6i e[/i]